Heel tof - geleverd volgens afspraak - Fijn zaken te doen

Op mijn verdere vragen kreeg ik ogenblikkelijk antwoord. Deze leverancier is aan te bevelen.

Goeie kwaliteit en prijs

Het ecotuintje is prachtig afgewerkt en wordt keurig reeds gemonteerd geleverd. Heel blij mee!

Bak werd netjes en heel snel geplaatst en gevuld. Straks genieten van groente uit eigen tuin!

vlotte verzending en wederom een prachtige moestuinbak....

Na het plezier en succes van de eerste moestuinbak (1.2 * 1.2m) de tweede besteld. Snel nog voor de herfst- en winter-oogst. Wederom vlot verzonden, duidelijke communicatie over de levering en een prachtige bak.

goede communicatie en vlotte levering

Nadat ik emailverkeer besloten tot de levering van turfvrije potgrond op ons volkstuincomplex. Ecotuintje heeft vlot afgeleverd en afgehandeld. Prettig zaken doen met Ecotuintje

Prachtige plant geleverd, ben erg blij mee want hij was nergens te krigen

Goede kwaliteit planten geleverd.

Mooie en duurzame producten

Ik heb een moestuinbak met toebehoren gekocht. Fijn om iets te kopen van een duurzaam bedrijf die overduidelijk achter hun producten staan. Alles werd plasticvrij geleverd en toen het onverhoopt bleek dat tijdens het bezorgen van het pakket een gat is ontstaan in de doos, waardoor er schroeven kwijt waren geraakt, kreeg ik een dag later de schroeven alsnog toegestuurd. Complimenten! Ik zal in de toekomst zeker hier weer bestellen.

Prima heel blij met biocover

Ik gebruik biocover om plantenkussens te maken voor platdakisolatie. Deze keer in NL voor mijn zoon. Heel benieuwd hoe het zich gaat houden, maar de buren vinden het alvast prachtig :) Alcanne

Prettige cliënten communicatie. Snelle levering. Goede services. Tevreden over de aangekochte artikelen

Uitstekend product alleen jammer dat jullie zaken doen met dpd post

Goed en degelijk product alleen jammer dat jullie zaken doen met dpd. Gooien jullie pakketjes gewoon over het hekwerk van 1,5m hoog! Gewoon thuis, niet aangebeld en geen briefje te bekennen. Blij dat er geen glas in zat in het pakket, anders was het kapot geweest. Tip: neem een andere postbezorgbedrijf dan heb je straks geen last van boze klanten. Dus aanbevelen door product ja, maar eigenlijk bestel ik liever elders vanwege de bezorging (geen dpd).

Geweldig idee dit bedrijf! Prima service! Prachtige producten!

Goede service en snelle levering.

Tevreden

De ecobakken voldoen aan de verwachting. De levering was oké. Geen 5 sterren vanwege de hoge prijs van de producten

Alleen maar goede ervaringen!

Overzichtelijke website, goede producten en betrouwbare levering!

Fijn en betrouwbaar

Als cadeau had ik een bon gekregen van Ecotuintje. Ze verkopen mooie en duurzame producten. Ik ben erg blij met de uiteindelijke producten die ik heb uitgekozen. Mooi bedrijf met een snelle en transparante levering.

Makkelijk te maken

Ik heb nu 3van deze moestuinbakken en ze waren heel makkelijk in elkaar te zetten

Alles prima in orde

Zowel bestellen, inpakken, vlot versturen als geleverde produkten

Vriendelijk, professioneel, mooi product

Mooie degelijke plantenbak, echt blij mee.

Uitstekend, snelle levering

Snelle levering, goede producten en duidelijke website. Top!

Uitstekende service

Moestuin bak werd perfect gemonteerd afgeleverd.

Mensen met passie voor het product, goede service en vlotte afhandeling

slecht

Ik heb de potgrond nog niet ontvangen

Mooi product en snel geleverd

Afbreekbaar anti-onkruiddoek besteld. Makkelijk te verwerken. Heb het als ondergrond onder grindlaag gebruikt (decoratierand). Ben benieuwd hoelang het duurt voordat het is opgelost maar voorlopig doet het goed zn werk. Blij mee!

Op tijd alles geleverd zonder mankeren!

Een prettige webshop, overzichtelijk. Bestelde goederen netjes verzorgd afgeleverd en op de koop toe een nieuwsbrief met niet alleen tips om te kopen maar vooral ook tips om te doen!!

geweldig

alles uitstekend aangekomen, vriendelijke en snelle reactie op mijn vragen....ik weet jullie te vinden als ik weer wat nodig heb. Succes verder.

Huijbergseweg 34

4708 SG Roosendaal