Reactie van het bedrijf
Goedemorgen, dank voor uw beoordeling, deze is negatief vandaar een serieus onderzoek, hierbij onze reactie: 1/ u had bij bestelling kunnen zien dat 1 item een DS item is, dus deze wordt apart bezorgd door de importeur rechtstreeks naar de klant. Dat staat ook nog eens op de orderbevestiging. De status die we zien is dat deze vandaag wordt bezorgd. U bestelde 6 MEI 21:53 uur, en op 8 MEI geeft u een negatieve beoordeling dat het nog niet binnen is... Ik denk dat we ondanks alle enorme Corona hectiek juist heel erg snel handelen en opvolgen. Graag uw begrip: het is Corona tijd, we werken bijna dag- en nacht, daarbij zijn we afhankelijk van vervoerders (en hun vertragingen). 2/ het andere pakket, door ons verzonden, wordt vandaag bezorgd. Dat heeft u ook kunnen zien in de track&trace welke u gisteravond van PostNL ontving. Ook snel en duidelijk lijkt mij. 3. U vind het vreemd dat we onbereikbaar zijn: dat is jammer. Zoals u ziet mailen we snel, ook in het weekend, alleen de telefoon hebben we op piektijden op een bandje staan: voor Corona hadden we 800 bezoekers per dag, en nu met Corona soms tot zelfs 26.000 per dag.. U kunt zich hopelijk voorstellen dat we onophoudelijk gebeld werden, ook veel door verkopers. Al die tijd besteden we liever aan het afhandelen van de bestellingen, hele moeilijke inkoop om onze klanten toch te kunnen bedienen etc etc. Maar de email werkt prima als tijdelijke noodmaatregel.
Ik vind uw beoordeling te negatief en wantrouwend daar waar we juist dag en nacht enorm ons best doen om iedereen te kunnen bedienen. Liever hadden we ook eerst een email ontvangen naar onze service desk, dan had dit niet gehoeven. Vooralsnog zult u alles vandaag in huis hebben, eea afhankelijk van de vervoerder.
Hartelijke groet, Team MedicaMarkt