Alles is goed

Goed te volgen Producten zijn goed Zal zeker een volgende bestelling bij d-sire plaatsen

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? 24620 en 3723

Origineel product, snel geleverd

DOG Oplaadbare Tafellamp Hond Tegengekomen op een Facebook pagina. Direct besteld, werd een dag later geleverd. Doet precies zoals verwacht. Prima.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? DOG Oplaadbare Tafellamp Hond

Goede snelle levering

Goede snelle levering.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? N.v.t.

Prettig, snel, correct

Mooie uitvoering

Uitstekende service

Binnen 1 telefoontje en mailtje was het geregeld. Fijne goede service TOP‼️

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Vogelhuisje met vogel geluiden

zeer snel geleverd

leuk hebbeding

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? huisje met vogelgeluiden

supersnel

Prijzen kunnen wat lager maar verder tevreden

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? vogelhuis met muziek

Mooie prijs

Goedkoper dan de officiële site van dit product.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Led kaars Kooduu.

Hele goede en vlotte service!

Ik had een product besteld, maar dat ging helaas binnen enkele weken stuk. Ik heb toen telefonisch contact opgenomen; een dag later had ik een nieuw product in huis. Betrouwbare, goede en snelle service!

heel goed

snelle levering goeie ervaring

Inderdaad vandaag besteld, morgen geleverd.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox geluidenhuisje

Nog niet in gebruik, is een kadootje.

Een ontzettend snelle bezorging

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? N.v.t.

Netjes op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Vogelhuisje.

dit is de eerste keer voor mij maar geen klachten.

zie bovenstaande

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? vogelgeluiden

Super origineel cadeau voor de man die alles al heeft.

Dit is nu typisch een cadeau wat je aan een man geeft die alles al heeft.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Vogelhuisje

hij doet het niet

jammer hij doet het niet

Prachtig site met zoveel moois

Ik heb de Zwitscherbox aangeschaft. Stond al lang op mijn wensenlijstje. Snelle levering!

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox

Goede kwaliteit, goede verpakking en bescherming van de artikelen bij verzending, snelle levering, goede prijsstelling.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Royal Delft Proud Mary object

Snelle levering, goed product

Mijn bestelling snel binnen. Goede tussentijdse communicatie.

Leuk hebbedingetje

Werkt goed, had echter its meer variatie verwacht in de vogelgeluiden

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Huisje met vogel/bosgeluiden

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering, netjes op de hoogte gehouden over de verzendstatus. Breekbare zending netjes verpakt verzonden.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Prous Mary

Snelle levering!

Snelle levering van een geweldig product!

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox Forest

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox

Goede opvolging en perfecte service!

Ik zal zeker nog regelmatig een bezoekje brengen aan jullie website. Het artikel dat ik had aangekocht (Zwitsers huisje), was zowat overal uitverkocht op de Belgische websites. Ik was blij dat ik bij jullie nog terecht kon. En in al die eindejaarsdrukte had ik absoluut niet verwacht dat ik nog tijdig gesteld zou geraken... Top dus!

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitsers huisje (3 stuks)

Duidelijk website en snelle levering

Duidelijk website en snelle levering. Leuke producten voor een ieder om als verrassing cadeau te doen.