top

super gelopen

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? N.v.t.

Nog mooier dan ik had verwacht

Ik dat decoratieve libellen gekocht. Ze waren nog mooier dan verwacht en waren eenvoudig te bevestigen.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Decoratieve libellen (wall flutters)

Correct en snel geleverd

Vriendelijk bejegend, goed op de hoogte gebracht van de levering. Netjes verpakt. Positieve ervaring.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Wall of flame , humble one

Keurig geholpen.

Telefonisch besteld,netjes geholpen. En een paar dagen later opgehaald, top!

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Lammers en Lammers jongetje

Helemaal na tevredenheid!

Precies volgens het plaatje, wat een geweldige kapstok

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Kapstok

Kreeg snel reactie op vragen , na bestelling ook snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Tonone beads

Fantastische producten

Levering prima op tijd. Eenvoudig te bestellen. Maar ook al zou het minder zijn, dan nog de moeite waard want die producten, die wil je gewoon hebben!

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? N.v.t.

Ik hen wel langer moeten wachten maar na een telefoontje de volgende dag in huis! Door de drukte kan gebeuren maar toch gekregen ben er blij mee!

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitcherbox

Goed afgeleverd

Goed afgeleverd

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Vogel geluid huisje

Mooi en handig in gebruik

D-Sire is een hele leuk site met een mooie en aparte assortiment. Ik heb mijn keukenhaakjes: Buddy OTD Cab wit gekocht, zo leuk en handig in gebruik! Erg blij mee....

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Buddy OTD Cab wit

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop mijn bestelling is behandeld

Alles keurig ontvangen.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? 4 Zwitscherboxen

Super service snelle levering!

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Vogelkastje Zwitschall

overzichtelijke webshop, makkelijk besteld, ultrasnel in huis.

perfect

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox

Snelle adequate levering, leuk product.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Vogelhuisje met vogelgeluiden

Bestelling heeft wel lang op zich laten wachtten. Ik had graag een bevestiging op mail gehad van mijn Bestelling.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Vogelhuis met geluid

Goede snelle service

Overzichtelijke site Snelle response en service

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitscherbox

top!

Besteld, betaald en 2 dagen later ontvangen. Wat wil je nog meer...

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? oplaadbare lamp

Fijn en erg vlot geholpen

Digitaal een lamp uitgezocht, goed advies en omruil mogelijkheid werd aangeboden. Top!

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Lamp

levering liet een beetje op zich wachten

Verder geen commentaar

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Zwitsers vogelhuis

Prima product, levering wat minder.

Prima product. Wat zoeken naar werkzaamheid van de sensor, met bomensticker op het huisje (bestaande uitsparing voor de sensor is misschien een idee). Wat minder blij met levering pakket in de papierbak met vrieskou. Was n dag weg en vond het product per toeval, voordat ik de melding in de brievenbus zag. Liever afgeven bij de buren een volgende keer. Nu? Blij met mijn birdhouse.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Swissbox

Heel mooie website

Levering verpakking goed en mooi op tijd.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Humble draadloze lamp

Snelle goeie levering

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Humble lamp

Erg leuke deurstoppers

De deurstopper ziet er leuk uit en lijkt te doen wat hij moet doen. Nog niet gebruikt meer voor de zomer maar je kan het maar alvast in huis hebben.

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? deurstopper

Prima bereikbaarheid, dito service, snel en correct. En zeer tevreden over mijn aankoop.

Zie boven

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? zwitscherbox

In deze deukke tijd kwam het snel

• Wil je ons laten weten welk artikel je bij ons hebt gekocht? Kapstok

De Ward 23