Tot dusver zeer te vreten.

Ik heb de accu zeer correct ontvangen. Moet nog even verder afwachten maar ga er vanuit dat hij past. ( de fiets staat in nunspeet) vandaar.

goed en goedkoop

De fietsaccu die ik kocht was aanzienlijk goedkoper dan de vergelijkbare accu's en zelfs dan de 'refurbished' accu's . Ik was wat aarzelend, maar alles paste, klopte en werkte direct. En na een weekje fietsen kan ik zeggen: voortreffelijk!

Gewoon top!

Mijn oude Stella accu vervangen door een nieuwe van jullie bedrijf. De volgende dag al in huis. Heb nu zelfs geen accu sleutel nodig om te starten maar direct via display ( wat ik niet wist) Na een belletje met jullie heel wat wijzer geworden. Ben heel blij en ook de prijs was verrassend! Echt een aanbeveling!!!

Top bedrijf

Advies gevraagd via whats app binnen paar minuten beantwoord, donderdag besteld en vrijdag al in huis , super allemaal!

Perfect geadviseerd voor juiste fietsonderdeel

Perfecte ondersteuning voor leveren juiste Stella fietsonderdeel als vervangen van een kapot onderdeel. Goed meegedacht en hele snelle levering.

Nog steeds niks ontvangen

DHL blijkt maar weer een zeer onbetrouwbare partner voor het leveren van je producten. Week geleden besteld. Volgens DHL 2x bezorgpoging gedaan. Dit is niet waar, gezien we een bedrijf zijn dat van 7 tot 20u open is. Ik zou volgende keer ergens anders bestellen, als ik weet dat Post.nl zal bezorgen.

Nog geen accu ontvangen

Nog geen accu ontvangen

Producten

Heel perfect

Had een accu besteld maar dat bleek een voorbarig te zijn, omdat de fietsenmaker die ik had gevraagd mijn accu te testen niet goed had gedaan. Mijn huidige accu bleek nog goed te werken. Contact opgenomen en het was geen enkel probleem om de bestelling te annuleren. Prima service en het geld stond de volgende dag alweer op mijn rekening

Top ervaring.

Ik heb gebeld met Gm accu om de juiste accu te bestellen. Ik kon een foto maken van mijn oude accu en deze naar gm accu opsturen. Ik kreeg gelijk een bericht welke accu ik kon bestellen. Top.

Fijne service en duidelijke instructies en snelle informatie

Prima product en geregeld.

Makkelijk de juiste accu kunnen vinden en veel keuze uit verschillende varianten. Netjes ontvangen met goede handleiding. Accu is van goede kwaliteit ik ben er zeer content mee.

Klantvriendelijk

Goede informatie

Uitstekend!

Uitstekende service en adviezen, snelle levering en toegankelijke website.

Vlot en correct

Goede accu.

Snel & betrouwbaar

Een nieuwe niet originele accu gekocht voor een Sparta emotion C1 ( dus een oudere). Hij was de volgende dag al geleverd! De accu werkt prima. Nu weet ik pas echt hoe slecht de andere accu was. Hij heeft nu weer vermogen & ik doe veel langer met 1 opgeladen accu. En kan er dus meer km mee rijden dan ik gewend was. Had ik veel eerder moeten doen. Nu kan ik weer langer genieten van mijn elektrische fiets.

Uitstekend. Alles volgens afspraak

Snelle en correcte levering.

Zeer betaalbare fiets accu

Ik ben zeer tevreden over de zeer snelle levering en de prijs voor de accu. Ook de site is duidelijk.

Accu snel ontvangen. Alleen paste hij helaas niet in de fiets. (die was bijna 12 jaar oud. wellicht de reden ???) Nog laten checken bij een vakspecialist. die constateerde hetzelfde. Het contact met GM accu,s erover was prima. Uiteindelijk heb ik hem teruggestuurd. Was geen enkel probleem. Voor iedereen extra werk. Helaas dus. GM Accu,s > Toch een prima score voor de service.

Ziet er allemaal erg goed uit!

Nw. fietsaccu gekocht, volgende dag geleverd. Tot nu toe alles oké. Fijne servicemedewerkers. Aan te raden!

NU HEB IK EEN RESERVEBATTERIJ VOOR MIJN MINERVA FIETS

Gelukkig vond ik via chat gtp jullie website om deze batterij te bestellen. Ze past op mijn minerva fiets, maar het bereik is niet verder dan mijn oude batterij (45km) dat vind ik spijtig. We kunnen nu wel een reservebatterij meenemen indien we een grotere toer willen fietsen. Spijtig want met een groter bereik had ik ook een nieuwe batterij voor de fiets van mijn man besteld, want we hebben dezelfde fietsen.

Heel vlot geleverd tegen een goede prijs

Goed; we bestellen waarschijnlijk nog een tweede accu!

Snelle levering en een goede prijs

Ja

Werkt perfect!

Mij deze accu besteld omdat mijn oude vlug leeg was en het werkt perfect! Vlotte verzending, mooi prijs, past perfect op mijn fiets! Heb de accu nog maar 1 week en hopelijk gaat het even lang mee of mijn oude accu...

Nijverheidsstraat 12 A

5331 PT Kerkdriel

Over gm-accu.nl

GM-Accu levert fietsaccu’s, fietsladers, gereedschapsaccu’s & thuisaccu's. Snelle levering, duidelijke service en advies op maat zorgen dat u altijd de juiste accu of lader vindt. Betrouwbaar, snel en klantgericht!