Laden reviews...
945 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Al met al zijn klanten positief over duidelijke adviezen en snelle service. De beoordelingen noemen doorgaans betrouwbare levering, een goede prijs-kwaliteit verhouding en vriendelijke medewerkers. Het bestelproces wordt als eenvoudig ervaren en de hulp staat snel paraat. Enkele ervaringen bevatten kleine problemen, maar deze zijn snel opgelost.
Nemen tenminste even de tijd zodat je niet het bestelde spul weet retour kunt sturen,voorkomt een hoop teleurstelling
Paul
Amsterdam
Snelle en goede levering fietsdisplay.
Dirk
Raerd
Top kwaliteit, vlugge bezorgen. Ik ben zeer tevreden
betty
Bikschote
Snelle levering, hele goede accu voor relatief weinig geld.
23 June 2026
Peggy
Landgraaf
alles war mij verteld werd op de app is gewoon waar mijn oude electrische fiets is weer paar jaar gered bedankt GM-ACCU.NL
23 June 2026
Fred
Leeuwarden
Goed geholpen via de telefoon, makkelijk bestelproces en een vlotte levering van de accu via track and trace mogelijkheid. De accu past 100% in Stella fiets. Even getest met fietsen en dus nog niet uitvoerig getest. Dat geldt ook voor het opladen via de snellader. Hier zullen we de komende weken snel achter komen maar ik verwacht dat het dik in orde gaat komen.
22 June 2026
Rob
Uden
Snelle afhandeling
22 June 2026
Thea
Nieuwegein
De lokale fietsenwinkel vroeg 600 euro voor een accu. Nu heb ik er eentje met lader voor 230. Fantastisch.
S.
Santpoort-Noord
Goeie communicatie, snelle levering, top!
Marij
Kluisbergen
Verder weinig aan toe te voegen.
Bert
Delft
Duidelijke producten en een goede prijs kwaliteit
Charlie
Zaandam
Alles prima en kundig personeel.
Frans
Rozenburg
Snelle levering en betrouwbaar.
Martin
Geen problemen
Beveelt niet aan
M
Heerenveen
Ben tot op heden zeer tevreden met mijn aankoop tw sparta e bike accu 36 v 16 ah 576w..tegen een nette prijs. Heb er een week meegenieten.. nu prima hoop dat t zo blijft.
Han
Sint-Oedenrode
Accu kwam binnen een week netjes afgeleverd
Ingrid
Zoetermeer
Een bediengspaneel voor mijn fiets besteld heel goed geholpen om de juiste keuze te maken. In eerste instantie had ik de verkeerde besteld terug gestuurd en binnen een dag stond het geld weer op mijn rekening. Kortom super bedrijf.
Dirk
Noordwijkerhout
Positief!
Saskia
SINT-LAUREINS
Super makkelijk bestellen, goede instructies en snelle levering.
15 June 2026
Jose
Ede
Ik zit in Denemarken op het moment dat mijn fiets accu het ineens begeeft. Op zoek naar een webshop die direct kon leveren, ook naar het buitenland, kwam ik bij GM Accu uit. De recensies gaven ook vertrouwen dus besteld. Ik had rekening gehouden met een week levertijd naar Denemarken maar al na drie dagen wist GLS mijn pakje op de camping af te leveren. De rest was plug & play en ik kan weer fietsen. Zeer goede ervaring dus en ik kan GM Accu zeker aanbevelen!
15 June 2026
Maaike
Zwolle
Heel klantvriendelijk, snelle levering en ruiling zonder gedoe.
14 June 2026
A. Zwanenburg
Heerhugowaard
goed advies gekregen welke bediening paneel voor de stella fiets ik nodig had.
14 June 2026
Silvia
Wehl
Snelk geleverd en het werkt prima, stuk goedkoper dan originele Stella lader (€30,00 goedkoper)
13 June 2026
Henk
Almere
De website is duidelijk. Het verpakken van de accu was erg goed. Het verzenden was goed te volgen.
13 June 2026
E.P.
Apeldoorn
GM-Accu levert fietsaccu’s, fietsladers, gereedschapsaccu’s & thuisaccu's. Snelle levering, duidelijke service en advies op maat zorgen dat u altijd de juiste accu of lader vindt. Betrouwbaar, snel en klantgericht!
Nijverheidsstraat 12 A
5331 PT Kerkdriel