Goede prijs

Snelle levering en een goede prijs kwaliteits verhouding

Alles correct verlopen . Heb hier geen aan- of opmerkingen.

Zie boven

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Snellader ebike van gm-accu.nl, is de goedkoopste op het internet. Als bonus bleek het ook een kwalitatief goed product te zijn.

Hele goede service

Ik werd gebelt om foto van paneel te sturen

Goede prijs.

accurate levering.

Prima spullen voor goede prijs

Accu lader zeker zo goed als het origineel, maar voor een zeer fijne prijs .

Werkt

Werdt mij verteld dat deze op cortina accus moest passen. Nou niet mijne. Heb hem aan moeten passen.(de commlijn manipuleren) zal wel aan de bms hebben gelegen van mn accu.

Helemaal goed

Top vlugge levering

aanbeveling

Vanaf het eerste contact heb ik een geweldig prettige hulp en medewerking ervaren bij het bepalen wat ik nodig had. Na een deel geretourneerd te hebben had ik binnen 3 dagen het geld terug op mijn rekening.

Juiste keuze, eenvoudig

De side geeft voldoende uitleg en foto's zodat je de juiste bestelling kunt plaatsen. Oude Stella bediening was niet meer te koop, maar vervangende was makkelijk te kiezen. Levering onduidelijk door 2 T&T mail met een link. Waarbij er 1 op spam leek. Daar moet hun leveranciers dpd nog wat aan doen

Precies wat ik zocht

Ik was op zoek naar een vervangende batterij voor een wat oudere electrische fiets met aftersale set erop. Prima prijs en de nieuwe batterij is exact dezelfde als de oude.

Gewoon een goede accu voor redelijk geld

Goed en snel

Accu snel geleverd, was goed betaalbaar

Top accu mooie kwaliteit

heel blij met mijn accu voor de Stella Livorno wel gelijk de snellader erbij besteld is ook wel nodig aan gezien de aansluiting anders is. En inderdaad is sneller opgeladen heel tevreden

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

positief materiaal en levering met problemen voor België

correcte levering na discussie voor de Belgische markt. Enkel een probleem met de contacten van - en + pool. Moeten laten na zien door een technicus, die zijn werk aanrekent. Dit is een woord van uitleg waart.

Tegen gevallen, er is niet gebeld

Trustpilot-reviews Review over GLS Netherlands G.r. Kemeling 1 review NL Beoordeeld met 1 van de 5 sterren 5 dagen geleden Op uitnodiging Pakket niet gezien voor de voordeur Ik heb aangegeven i.v.m geen deurbel,om mij te bellen op het tijdstip bezorging,ik lees nu de mail van Gls dat het afgeleverd is bij de voordeur,echter ik heb het pakket daar niet aangetroffen?¥ Bewerk Verwijder Delen Antwoord van GLS Netherlands 5 dagen geleden We vinden het erg vervelend dat onze dienstverlening niet voldeed aan je verwachtingen. We gaan gelijk voor je aan de slag om te onderzoeken wat er mis is gegaan. Binnen 3 werkdagen nemen we per e-mail contact met je op. Hartelijke groet, Team GLS Netherlands

Super snel

Twee accu's besteld en met 2 dagen in huis, het weekeinde niet meegerekend. Waren netjes half vol dus we konden direct erop uit. Hopen dat we er lang plezier van mogen hebben.

super goed

vragen werden zeer goed beantwoord dachten mee en kwamen met een oplossing waar ik zelf niet aan had gedacht

Zeer goed!

Na maanden zoektocht voor juiste fiets accu in België heb ik deze firma gevonden. Perfecte communicatie en na sturen van foto's de juiste oplossing gevonden. Accu in perfecte staat na een paar dagen ontvangen via b post. De minerva fiets rijdt terug als nieuw. Indien ik een accu nodig heb weet ik waar ik moet zijn.

Duidelijk en snel

Op tijd de juiste accu geleverd voor een juiste prijs. Jammer van de bezorgdienst, afgeleverd bij een restaurant verderop in de straat en zeggen dat je het in de brievenbus hebt gestopt????? Uiteraard kan GM-ACCU hier niets aan doen....

Snel geleverd en prima accu

Lage prijs tov concurrenten en snelle levering

Eikenbosstraat 14

4175 CM Haaften