Uitstekende accu, fantastische prijs

Uitstekende accu en voor de helft van de prijs bij de fietsleverancier! Meteen opgeladen en eind gefietst, fantastisch!

Makkelijk en snel

Goed en uitstekend

Doen wat ze zeggen

Makkelijk om te bestellen, communicatie is prima, levering uitstekend zoals voorspeld en acculader werkt helemaal goed zoals omschreven op de website en 2 jaar garantiebevestiging ontvang je in de doos. Toppers!

uitstekend

precies wat je zou verwachten

Zeer snelle levering

Wij hadden snel een nieuwe accu nodig en daar hebben jullie aan bijgedragen.

Fijne service

Fijne service snelle levering

Uitstekende service !!!

Stipte opvolging

Foutloos

Hoi , Ik ben tevreden over de levering van de fietsaccessoires.

fijne acculader

Mijn oude accu die al bijna 3 jaar naast de verwarming lag had geen lader meer. Als we willen fietsen deze zomer doen we wat langere afstanden, dan heb ik niet genoeg aan 1 volle accu. Fijn dat ik met deze nieuwe lader sneller kan laden.

Goed geholpen Perfecte accu gekocht Levering was snel en goed verpakt

Nieuwe accu snel geleverd

Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend!! En snelle levering!!

Doet het goed

Doet het goed maar ik kan er maar 48 km me fiets n ik dag dt ht minstens 20 km meer zou zijn. Daardoor moet ik als we echt en tochtje willen maken nog steeds twee accu, s meenemen . Dat vind ik jammer.

Duidelijke uitleg en goed omschreven producten. Heeft ook producten die niet te koop zijn.

Alles keurig verzorgd

Fietsaccu besteld en snel ontvangen, past perfect, was degelijk verpakt. Verder kan ik er niets over zeggen, ga hem nu gebruiken.

super vlotte bestelling en levering

top

Ik vindt spijtig dat er voor Belgie een kleine toeslag wordt gerekend voor het verzenden

Al jaren zeer tevreden klant

Al jaren klant en ook zeer tevreden, eerst alleen Makita accus en later ook laptop en een fiets accu.

TOT NU TEVREDEN

batterij past prefect heb er zondag 52 km mee gereden 4 blokje verbruikt maar al rijden schakelen bv op 2 dan nog 90km op 4 bv 75 km dan bv naarrstand nr 1 360 km begrijp het niet

Tot nu toe heel tevreden

Prima communicatie

Heb accu nog niet kunnen testen ivm ziekte.

Geleverd vlgs afspraak !

Snelle service en bezorging

Top, zoals omschreven past de accu op onze keola fiets. Lang zoeken dit gevonden. Accu past en we kunnen weer fietsen

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Nijverheidsstraat 12 A

5331 PT Kerkdriel

Over gm-accu.nl

GM-Accu levert fietsaccu’s, fietsladers, gereedschapsaccu’s & thuisaccu's. Snelle levering, duidelijke service en advies op maat zorgen dat u altijd de juiste accu of lader vindt. Betrouwbaar, snel en klantgericht!