Scherpe prijs en snelle levering

Scherpe prijs en uiterst snelle levering.

Snelle levering prima gedaan dank u

Makkelijk gevonden wat ik nodig had.

Gemakkelijk gevonden wat ik nodig had. En snel geleverd. Ik werd via de mail goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Mijn oude accu was inmiddels 7 jaar oud en “op”. Nu met nieuwe accu kan ik hopelijk weer 7 jaar verder. Eerste gebruik was veel belovend. Actieradius uitstekend en veel krachtiger, was duidelijk te merken. GM-accu leverde tegen een goede en acceptabele prijs deze vervanging waardoor ik nu geen nieuwe fiets hoef te kopen.

goed en snel geholpen

goed, snel, en op de juiste manier geholpen

Uitstekend geholpen via de whats app

Nieuwe accu geleverd. Foto’s gestuurd via de whats app van de oude accu en advies op maat voor de nieuwe accu.Snel geleverd.

Top snel geleverd

Verry good

Verry good

Perfect geholpen een echte expert

Prima accu en zeer snelle levering

Goed advies , en de volgende dag werden ze al bezorgd

Wat fijn om zo snel mijn bestelling te ontvangen!

Snelle levering reageert snel.

Zoals verwacht.

Prima in orde.

Prima product en super snel in huis

Prima product en super snel in huis

Doen wat er beloofd is !!

Prima website met duidelijk eenvoudig Nederlands taalgebruik ! Uitgebreide uitleg over het kiezen van de juiste accu. Binnen 2 dagen de accu ontvangen. Ervoor informatie over het proces van verzending. Na ontvangst de bijgeleverde informatie gelezen. Keurig de accu en lader uit de verpakking gehaald . Even wennen dat accu een eigen aan- / uitzetknop heeft.

Uitstekende service van de medewerkers

Verkeerde oplader besteld. Na telefonisch contact kon ik gelijk wisselen zonder problemen.

Telefonisch contact gehaald degene die ik aan de telefoon had heeft mij prima geholpen Daarna twee fietsaccu's besteld die zijn de volgende dag bezorgd

Product voldoet 100% en is zeer snel geleverd.

Product voldoet 100% en is zeer snel geleverd.

Correcte en snelle levering

Online bestelling gedaan van een fietsaccu via GM-Accu. Na bestelling was product was snel ontvangen. Tot nu toe tevreden met het product.

snelle levering, goede accu, lage prijs

Mijn accu was snel geleverd, na advies vraag. Top accu, top prijs.

Goed product en snelle levering

Een heerlijke ervaring om de fiets weer vooruit te voelen gaan.

Eikenbosstraat 14

4175 CM Haaften