Precies wat ik zocht.

Ik zocht een vervanger voor de fiets-accu van mijn vrouw. Die vond ik bij GM-accu. Top aankoop.

Goede service bij het vinden van de juiste fiets accu.

Toffe accu, fiets is weer helemaal o.k. en heel snel in huis.

Snelle levering, prima accu

Heldere communicatie, ruime keuze, goede prijs

zeer tevreden!

Makkelijk bestellen en prima service. Vriendelijke medewerkers. Zeer tevreden en kom zeker terug als ik nieuwe accu nodig heb.

Snelle service en hele goede accu ik ben er blij mee

Super levering

Fijne partij om wat te bestellen veel keuze en snelle levering

Top! Stella fiets doet het weer!

Ik had een stuk computertje, door de juiste uitleg op de site meteen de goede gekocht. Aangesloten op de fiets en door, ik hou ervan! Snelle levering. Heel blij mee!

Snel verzonden en super goed verpakt

Snel en goed

Alles prima geregeld

Tot nu toe heel tevreden, duidelijke uitleg erbij.

Service is top!

De 2e maal hier besteld, en net als de vorige keer was onze bestelling er heel snel en met duidelijke communicatie wanneer deze geleverd zou worden. Netjes en veilig verpakt, top!

2 nieuwe accu's besteld en direct geleverd gekregen. Zijn zeer goede en sterke accu's. Prima en betrouwbaar bedrijf met bereikbare telefoon.

Eind goed al goed !

Na enkele onzekere dagen, enkele mails en geruststellende antwoorden, blijkt er toch een positief resultaat en werkt de nieuwe accu prima. Bedankt !

Uitstekende accu, fantastische prijs

Uitstekende accu en voor de helft van de prijs bij de fietsleverancier! Meteen opgeladen en eind gefietst, fantastisch!

Makkelijk en snel

Goed en uitstekend

Doen wat ze zeggen

Makkelijk om te bestellen, communicatie is prima, levering uitstekend zoals voorspeld en acculader werkt helemaal goed zoals omschreven op de website en 2 jaar garantiebevestiging ontvang je in de doos. Toppers!

uitstekend

precies wat je zou verwachten

Zeer snelle levering

Wij hadden snel een nieuwe accu nodig en daar hebben jullie aan bijgedragen.

Fijne service

Fijne service snelle levering

Uitstekende service !!!

Stipte opvolging

Foutloos

Hoi , Ik ben tevreden over de levering van de fietsaccessoires.

fijne acculader

Mijn oude accu die al bijna 3 jaar naast de verwarming lag had geen lader meer. Als we willen fietsen deze zomer doen we wat langere afstanden, dan heb ik niet genoeg aan 1 volle accu. Fijn dat ik met deze nieuwe lader sneller kan laden.

Nijverheidsstraat 12 A

5331 PT Kerkdriel

Over gm-accu.nl

GM-Accu levert fietsaccu’s, fietsladers, gereedschapsaccu’s & thuisaccu's. Snelle levering, duidelijke service en advies op maat zorgen dat u altijd de juiste accu of lader vindt. Betrouwbaar, snel en klantgericht!