prima accu

deze accu doet het perfect goed verpakt in doos met extra bescherming en een oplader er bij en wel splinter nieuw niet gereviseerd, grote klasse zelf beveel ik deze firma aan , met 2 dagen thuis.

Behulpzaam

Behulpzaam

Perfecte ervaring

Snel geleverd en goede communicatie

Hele goede service

Zijn telefonisch bereikbaar voor vragen en heel hulpvaardig.

Top, komen afspraken na snelle levering.

Zeer snelle levering en zoals besteld.

al jaren zeer tevreden klant!

Al vele jaren tevreden klant, eerst veel met Makita accu's en af en toe een lader, later ook met laptop accus en de laatste bestelling was een fiets accu.

Duidelijke site, goede prijs en snel geleverd!

Snel gevonden op duidelijke website met corresponderende accunummers. Snel geleverd voor een goede prijs!

top

Snelle levering en goed kwaliteit

De accu nog niet gebruikt, maar alles ziet er piekfijn uit.

super geregeld.

Besteld dag later in huis en top product, was elke webshop maar zo.

Zeer voordelig en heel snel geleverd. Prima accu voor deze prijs.

Snel geholpen en de volgende dag in huis

Mailtje gestuurd direct antwoord en de aan en uitknop bestelt en de volgende dag in huis

Top geervaard

Ik heb de juiste produkt gekregen en ben heel blij mee want ik was lang aan het zoeken! En iemand heeft via whats app echt netjes geholpen en mijn vragen alles snel beantword! Dus bedankt voor hem/haar!

Mijn ervaring is zeer positief met dit bedrijf.

Website is overzichtelijk. Ik had een oplader nodig voor een stellafiets en kon deze makkelijk vinden. De bestelling werd zoals afgesproken 2 dagen later keurig netjes afgeleverd. De prijs was ook prima.

Oude accu en oplader vervangen

Oude fiets weer als nieuw. Heel blij mee.

Snel handelen

Retourzending was ook geen probleem

Gpud voor advies en snelle levering.

Goed advies gekregen en het product uiteindelijk snel afgeleverd.

Werkt top en was snel binnen

Eerlijk en betrouwbaar

Had een accu besteld maar was niet op voorraad en ik werd netjes gebeld hierover en een goede prijs+ kwaliteit

supersnelle levering

Tot nu toe zeer tevreden, accu besteld aan het eind van de middag en de volgende dag voor 11.00 uur al bezorgd. Sneller kan volgens mij niet. De accu werkt goed maar nog maar klein stukje gefietst ermee dus is het nog even afwachten of dat zo blijft. Voorlopig een dikke 10.

Goed telefonisch bereikbaar en snelle levering

Prima accu gekocht voor een goede prijs.

PRIMA

Perfect en eerlijk

Accu op korte tijd geleverd , aansluiting klopte niet met mijn originele accu , op korte tijd een verloop kabel gestuurd toppy

geweldig goed geholpen

ik zocht voor mijn electrische Stella fiets de stuur besturing waar moeilijk aan te komen is na msil contact en een foto van mijn ouwe besturing konden ze me vertellen welke ik nodig had ik kreeg het thuis het was plug en fietsen maar

Nijverheidsstraat 12 A

5331 PT Kerkdriel

Over gm-accu.nl

GM-Accu levert fietsaccu’s, fietsladers, gereedschapsaccu’s & thuisaccu's. Snelle levering, duidelijke service en advies op maat zorgen dat u altijd de juiste accu of lader vindt. Betrouwbaar, snel en klantgericht!