Prima levering

Snelle correcte levering!

Goed product

Positief

accu is goed !

Alleen jammer dat het slot uit een orginele Stella accu niet past

De hulp die geboden is via de app bij het kiezen van de juiste accu.

Heel blij met de hulp via de app, anders waren wij er niet uit gekomen.Lekkere snelle levering. Gaan nu kijken hoe de accu zich houd op de langere termijn.

Goed product. Snelle levering

Goed betrouwbare webshop

Snel en goede service

Snel bezorgd en een goed product tot nu toe

Snel bezorgd en een goed product tot nu toe.

Perfect bedrijf en zeer vriendelijke mensen

Zeer vriendelijk en perfect geholpen. Zeer snelle levering.

Duidelijke website, goed product en snelle verzending.

Razendsnelle levering.

Ik heb de accu nog niet kunnen gebruiken maar ik ga er van uit dat hij goed is. Snelle levering in ieder geval. Als de accu goed is dan geef ik alsnog 5 sterren

snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Bestelling accu

Helaas kan geen reactie geven op mijn bestelling ik hoor niks en nog niks ontvangen helaas wel betaald Een bericht of de bestelling onder weg is zou fijn zijn?

Snelle levering goede prijs.

Prijs is voor product prima. En snelle levering.

Geweldig!

Accu besteld voor een wat oudere sparta e bike. Volgende dag al binnen. Past perfect.

Snelle bezorging

Prima prijs en snelle levering

Super service

Snelle levering en super service

Top accu, snelle levering, wat wil je nog meer

Uitpakken, opladen en plaatsen!! Accu was voor de helft geladen ik koos er voor em volledig op te laden.

Keurige afhandeling

Goed product, tijdig geleverd, mooi prijsje

Goed,snel en voordelig.

Na een bezoek bij de fietsenmaker kreeg ik te horen dat de accu van de fiets van mijn vrouw vervangen moest worden. Daarbij kreeg ik ook de prijs te horen van een nieuwe originele accu €700. Ik schrok van de prijs. Ben toen thuis gaan zoeken op het internet en kwam zodoende op de site van GM-ACCU terecht en zag dat ze een zelfde accu hadden voor een fractie van de prijs. Heb deze besteld en was aangenaam verrast toen deze zeer snel bezorgd werd. Eerst de bijgeleverde gebruiksaanwijzing gelezen en daarna de accu op de fiets geschoven en alles werkte weer als van ouds. Ben zeer tevreden over de afhandeling alles was voor mij heel duidelijk en overzichtelijk.

Goed product

Batterij tegen een scherpe prijs inclusief oplader. Duidelijk beschreven voor welk type de batterij geschikt is. Past goed en doet het goed, zeer tevreden, aanrader!!

Snelle levering goed verzorgd

Duidelijke afspraken

Voor mij was het niet meteen duidelijk hoe het met het retourneren werkte.

Super,

Snelle levering en een zeer goede accu. Zeker aan te bevelen!

Service très efficace rapidité professionnalisme

Entreprise professionnelle avec un service clientèle très efficace .merci.

Zeer behulpzaam

Ik heb per ongeluk de verkeerde oplader besteld. Meteen geholpen vis WhatsApp om in mogelijkheid te zijn om de accu terug te sturen. Super bedrijf

Nijverheidsstraat 12 A

5331 PT Kerkdriel

Over gm-accu.nl

GM-Accu levert fietsaccu’s, fietsladers, gereedschapsaccu’s & thuisaccu's. Snelle levering, duidelijke service en advies op maat zorgen dat u altijd de juiste accu of lader vindt. Betrouwbaar, snel en klantgericht!