Prettig contact

Vlotte levering

Eindelijk had ik de goeie batterij voor onze fiets gevonden Eerst 1tje gekocht die heel vlug en verzorgd geleverd is Daarna 2de besteld Super goeie service

Heb voor eerst mn lader besteld en doet het goed nabehoren ben er blij mee. Goeie service en contact prima.

Heel blij.

Al op zoek naar een nieuwe e-bike want nergens een nieuwe accu te bestellen voor onze al wat oudere Stella e-bike, Tot ik terecht kwam op de site van gm-accu. Telefonisch contact opgenomen met Gerrit de Jongh. Razend snel kreeg ik antwoord op mijn vragen en de bevestiging dat het gevraagde type hier wel leverbaar was. En inderdaad, zelfde dag bestelt en de volgende dag geleverd. Gewoon klasse !!!

Fantastische accu

Snelle levering en goed advies.

Accu doet het goed

Bestellen ging makkelijk, wel jammer dat er meerdere betaalopties staan, maar dat je alleen iDeal kan kiezen. En door de vervoerder DHL, kan er niet worden waargemaakt, voor (ik dacht) 14.45 uur (werkdagen) besteld volgende dag in huis. Zondag besteld (dan is het er echt niet maandag maar uiterlijk dinsdag toch?) maar dankzij DHL woensdag geleverd. Lijkt een kleinigheidje, maar deze vervoeder heeft een geheel eigen (alleen in hun eigen voordeel) agenda. Over het product zelf meer dan tevreden!!

Super snelle levering en goed geholpen aan de telefoon.

Zie boven

Snelle bestel service

Na uw advies als vervanger van het onderdeel en na bestelling, deze snel en correct ontvangen dank ervoor

Ik vier flyer fietsen

Dit de derde accu die bij gm-accu Heb gekocht top en niet duur Bob B

Netjes afgeleverde accu voor mijn fiets

Netjes afgeleverd

Goed en zeer snel geleverd

goede service

bij het bestellen van een snelheidsregelaar voor mijn e-bike werd om een foto gevraagd, gelukkig maar anders had ik de verkeerde besteld. Erg prettig geholpen door uw medewerker Gerrit.

Snelle service, goede beschrijving, We zijn blij met de nieuwe accu. Ik was al bang dat de fiets was afgeschreven

Snelle levering. De batterij werkt perfect op onze veloci lite. Heel tevreden mee

Klantgerichte benadering

Bij bestelling van een onderdeel werd geadviseerd om een foto mee te sturen om te voorkomen dat er onnodig iets verkeerd besteld wordt wat zou leiden tot een retourzending. Reactie hierop was vrijwel onmiddellijk. Prima actie dus voor leverancier én klant.

Prima, snelle levering

Prima, snelle levering

Fast and of good quality

Fast and of good quality

Goede service helaas de batterij paste niet Groetjes

Super snelle levering

Een perfect passende accu met meer capaciteit.

correcte levering

goed product

Goed product

Fijne service

Ik kreeg goed advies over welke accu ik moest bestellen. De accu werd snel bezorgd en was goed verpakt. Hij werkt prima!

Goede accu voor een goede prijs

Snel geleverd en top service. Vragen worden snel beantwoord ook ‘s avonds laat! Super

Alles prima

Prima levering

Goeie accu’s , prijzen ook top

Snelle levering !

Eikenbosstraat 14