Goed en zeer snel geleverd

goede service

bij het bestellen van een snelheidsregelaar voor mijn e-bike werd om een foto gevraagd, gelukkig maar anders had ik de verkeerde besteld. Erg prettig geholpen door uw medewerker Gerrit.

Snelle service, goede beschrijving, We zijn blij met de nieuwe accu. Ik was al bang dat de fiets was afgeschreven

Snelle levering. De batterij werkt perfect op onze veloci lite. Heel tevreden mee

Klantgerichte benadering

Bij bestelling van een onderdeel werd geadviseerd om een foto mee te sturen om te voorkomen dat er onnodig iets verkeerd besteld wordt wat zou leiden tot een retourzending. Reactie hierop was vrijwel onmiddellijk. Prima actie dus voor leverancier én klant.

Prima, snelle levering

Prima, snelle levering

Fast and of good quality

Fast and of good quality

Goede service helaas de batterij paste niet Groetjes

Super snelle levering

Een perfect passende accu met meer capaciteit.

correcte levering

goed product

Goed product

Fijne service

Ik kreeg goed advies over welke accu ik moest bestellen. De accu werd snel bezorgd en was goed verpakt. Hij werkt prima!

Goede accu voor een goede prijs

Snel geleverd en top service. Vragen worden snel beantwoord ook ‘s avonds laat! Super

Alles prima

Prima levering

Goeie accu’s , prijzen ook top

Snelle levering !

Betrouwbaar product van een betrouwbaar bedrijf.

Een nieuwe fietsaccu is geen kleine uitgave. Daarom wil je een betrouwbaar product van een betrouwbaar bedrijf. En dat is mijn eerste ervaring met gm-accu.nl. En ook snel geleverd. Een volgende keer zal ik gm-accu.nl zeker opnieuw bezoeken.

Een prima product en klantgerichtheid

Hele fijne winkel

Geweldig zo als ik geholpen ben. Door goede communicatie is het allemaal soepel en snel verlopen. Pakketje kwam ook snel en correct binnen. Super site en winkel. Heel vriendelijk.

Geweldige professionele service

Paket was even kwijt maar door accurate opvolging van gm-accu snel gevonden en perfect bezorgd. Betrouwbaar dus. Top

Snelle en vlotte levering.

Zeer competitieve prijs voor een alternatieve batterij QWIC Speedbike.

Duidelijke site en snelle levering Pakket is goed te volgen en zit in stevige verpakking

Snelle en keurige levering

Voor mijn Batavus Monaco was ik op zoek naar een betaalbare nieuwe accu. Bij GM prima geslaagd. Voor nog geen € 300 een nieuwe accu en lader. En tpt nu toe voldoet deze prima !

Fijn geholpen en goede service

Goede service, fijn geholpen

Goed en snel geïnformeerd

Een berichtje en werd daarop snel geïnformeerd en goed . De levering netjes , verpakking ook super netjes . Kortom een voorbeeld voor andere web verkopers

Prima.

Goed idee om van te voren even te kijken of het uitgezochte product goed is! T werkt goed ,zonder problemen!

Eikenbosstraat 14

4175 CM Haaften