Prima accu

Prima accu gekregen. Makkelijk uit te zoeken per type en merk

Super service

Even een belletje dan sturen ze een retourlabel en binnen een paar dagen is t opgelost.

Scherpe prijs en netjes geleverd

Communiceren goed

Snel en goed

Snelle levering en een goede prijs

snel ontvangen

ben zeer snel geholpen met een vraag

Snelle levering en goede communicatie

Zeer goed.

Eenvoudige bestelling van de juiste accu voor de elektrische fiets die met heldere communicatie geheel volgens afspraak geleverd is. Heel blij mee.

Goede service, uitstekende prijs

Ik zag een compatibele accu voor een mooie prijs. Even voor de zekerheid gebeld of deze ook werkelijk op mijn fiets past. Snel verzonden en in huis. Tot nu toe zeer tevreden over de accu, gaat veel langer mee dan mijn orginele Batavus accu ooit gedaan heeft.

Prima service.

Netjes en snel geholpen.

Heel goed geholpen bij het kiezen van de juiste accu en supersnel geleverd.

Hele goede service

De accu kwam binnen met een scheur, gebeld en deze is gelijk omgeruild. Was binnen 5 minuten geregeld.

Goed en snel geleverd

Het is waar wat ze schrijven

Kwaliteit van geleverde accu nog niet kunnen testen

Levering was vertraagd door dpd, aardige nette mensen aan de telefoon.

Service

Onderdeel was snel binnen. Maar bleek bij het aansluiten DOA. Retour aanvraag gedaan met de omschrijving. Kreeg snel een een reactie, De nieuwe kwam snel binnen en de retour aanvraag was ook snel geregeld. Al met al een top service!!! Voor de volgende keer weet ik waar ik moet wezen. Echt een goede service

Geweldige service en goede technische ondersteuning.

Je voelt de passie voor het vak. De door mij zelf fout bestelde levering werd volledig terugbetaald en samen op basis van goed technisch advies een nieuwe oplossing gevonden. Niet zomaar verkopen maar met met brede kennis van de producten een bedrijf voeren, daar hou ik van.

Goed persoonlijk contact

Prima geholpen bij mijn internet bestelling

Zeer goed verpakt en bezorgd een aanrader

Zeer snelle levering!

De accu werd de volgende dag, zoals op de site aangegeven stond, netjes geleverd. Goed en zorgvuldig ingepakt met een duidelijke handleiding.

Snelle en goede levering van het bestelde artikel

Een heldere website

Snelle levering en goede vervanger

De accu moet zich verder nog bewijzen. Het is te kort na de levering om daar een definitief oordeel over te geven maar tot nu toe werkt deze uitstekend. Snelle levering op de volgende werkdag na de bestelling. Billijke prijs dus ja, ik denk erover om voor de andere fiets ook bij GM een accu te bestellen

kan niet beter, snelle en correcte levering!!!!

Prima levering

Prima accu nu

Goede accu voor een juiste prijs. De vorige accu ging 10 jaar mee en doet het nog steeds voor 50%

Uitstekende service, prima accu.

De accu van mijn fiets ging kapot vlak voor mijn fietsvakantie..dus een nieuwe besteld bij GM. Helaas had DPD een storing waardoor de accu niet op tijd werd geleverd en bleef liggen op het depot. Dit werd prima opgelost, ik kon een vervangende accu ophalen bij GM in Haaften, zo kon ik toch nog op vakantie ! Prima accu voor een prima prijs !

Geweldig!!

Ik dacht revisie akku's te kopen, kreeg ik spiksplinter nieuwe akku's

Gewoon perfect

Zeer snelle levering van accu. Goed product was al geheel opgeladen. Prijs kwaliteit zeer goed. Als je een vraag hebt wordt je gelijk geholpen.

Eikenbosstraat 14

4175 CM Haaften