Snelle reactie, informatie en levering.

Snelle reactie, informatie en levering.

Super goed

Goede ervaring, blij met de nieuwe accu

Precies zoals de originele. Tot mijn verbazing n stuk lichter dan de oude maar zeer krachtig

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe accu,laad snel op. Ook ben ik zeer tevreden over de snelle levering en de gunstige prijs.

Perfecte services

Accu gevonden duidelijke uitleg of je de juiste accu hebt, snel geleverd met goeie TT. Snel antwoord op vragen.

Snelle levering en moeiteloos kunnen retourneren.

Prima accu!

In vergelijking met m'n vorige acccu, een tweedehands originele Batavius-accu, die me was aangesmeerd door beunhazen voor 200 euro, is 300 euro voor een nieuw en veel beter exemplaar een koopje. Hulde!

Snelle en goede levering.

Ik had nog geen ervaring met dit bedrijf maar met deze order is het zeer goed gegaan.

De service is perfect

Snelle levering en uitvoerige informatie v.w.b.de aansluiting accu lader. Goed verpakt i.v.m vervoer.

De accu was snel geleverd. Het werkt prima maar ik heb het pas een week.

Vrijdags bestelt en op maandag ochtend al geleverd dus zeer tevreden

Prettig vontact met deskundige.

Zeer prettig en persoonlijk.

Prettig geregeld!

Zeer tevreden!

Duidelijke website en snelle bezorging! Zeker een aanrader!

Goede service en snelle levering

Fijne en duidelijke website en de accu werd snel geleverd en het product doet het prima.

Snelle reactie - goed service

GM-Accu heeft levert accu's voor een enorm aantal verschillende fietsmerken en modellen. Maar mijn oude Flyer fiets stond er niet bij. Er werd direct (op zondag!) gereageerd op mijn vraag of er een alternatief beschikbaar was en na opsturen van gegevens van originele accu werd direct een alternatief aangeboden. Werd heel snel geleverd en veilige schokbestendige verpakking en de fiets rijdt weer heerlijk!

goede website en snelle service

duidelijke website, vond snel wat ik nodig had. Werd vlot geleverd

Snelle levering en goed product

Snelle reactie.

Tot nu toe prima accu. Ziet er goed uit. Nu afwachten hoe lang deze mee gaat

Goede correcte service

Reparatie service is goed

Ik heb hem nog niet gebruikt

Nog geen ervaring

Snelle reactie, snelle verzending. Product bevalt tot nu toe!

Snelle reactie op vragen, bestelproces was simpel en snelle verzending van het product. Product (fietsaccu) nu net in gebruik, kan dus verder weinig zeggen hierover. Product past, laadt op, dus werkt naar behoren.

Snelle levering conform bestelling!!!

Eikenbosstraat 14

4175 CM Haaften