Goed advies , en de volgende dag werden ze al bezorgd

Wat fijn om zo snel mijn bestelling te ontvangen!

Snelle levering reageert snel.

Zoals verwacht.

Prima in orde.

Prima product en super snel in huis

Prima product en super snel in huis

Doen wat er beloofd is !!

Prima website met duidelijk eenvoudig Nederlands taalgebruik ! Uitgebreide uitleg over het kiezen van de juiste accu. Binnen 2 dagen de accu ontvangen. Ervoor informatie over het proces van verzending. Na ontvangst de bijgeleverde informatie gelezen. Keurig de accu en lader uit de verpakking gehaald . Even wennen dat accu een eigen aan- / uitzetknop heeft.

Uitstekende service van de medewerkers

Verkeerde oplader besteld. Na telefonisch contact kon ik gelijk wisselen zonder problemen.

Telefonisch contact gehaald degene die ik aan de telefoon had heeft mij prima geholpen Daarna twee fietsaccu's besteld die zijn de volgende dag bezorgd

Product voldoet 100% en is zeer snel geleverd.

Product voldoet 100% en is zeer snel geleverd.

Correcte en snelle levering

Online bestelling gedaan van een fietsaccu via GM-Accu. Na bestelling was product was snel ontvangen. Tot nu toe tevreden met het product.

snelle levering, goede accu, lage prijs

Mijn accu was snel geleverd, na advies vraag. Top accu, top prijs.

Goed product en snelle levering

Een heerlijke ervaring om de fiets weer vooruit te voelen gaan.

xxx

super

Snel, goed goedkoop.

Hoop dat de levensduur van de accu ook mee gaat vallen. Bestellen, leveren, en informatie zijn in ieder geval goed.

Stap weer vol vertrouwen op de fiets.

Vorige accu vaak onverwacht opeens leeg. Die had zijn beste tijd blijkbaar gehad. Het verwisselen van de accu, waar ik tegen opzag, was een fluitje van een cent. Ik fiets nu weer zorgeloos rond. Hartelijk dank trouwens voor de snelle en correcte toezending van mijn "kameraad".

Snelle en goede.

Zeer snelle levering en goede service

Erg positiefs

Snel en erg goed geholpen

Toller Kundendienst

Ein toller Kundendienst, schnelle und prompte Bedienung /info/ und Zustellung! Wir haben schon das zweite Mal -diese gute Erfahrung mit der Firma gemacht ! Wir danken und grüßen sie herzlich , mit den besten Empfehlungen Günter Wessel

jammer geen accu vogue excellent

Bestelling geplaatst, contact via mail om product te verifiëren . Snelle verzending

Prijs/kwaliteit verhouding prima.

Accu gelijk na het laden geprobeerd, werkt prima, past goed en actieradius veel beter.

Snelle levering. Prima product. Oplader fiets.

Netjes verpakt en snel geleverd

Nieuwe accu besteld voor mijn oude e-bike. Duidelijke site, goed verpakt en snel geleverd. Aanrader!

Prima accu voor een goede prijs en snel thuis geleverd

Besteld: “Fietsaccu Batavus, Sparta, E-Motion E-300/E-400/E-500 – 16 AH – 576 WH” Deze werd degelijk verpakt na een dag al gratis geleverd. De accu zelf nog niet uitgebreid kunnen testen, maar de eerste indruk is prima!

Eikenbosstraat 14

4175 CM Haaften