tweede batterij en altijd op tijd

Altijd goed!!!

Denken met je mee

Snelle reactie, snelle levering

Zeer snelle levering

De bestelde accu met snellader werden dezelfde dag nog verzonden. Accu en lader zijn perfect. Volgende dag weer lekker ver kunnen fietsen.

Batterij besteld,maar paste niet op mijn fiets,mag ze terug sturen ,nu nog wachten of ze mij terug betalen

Top en snel geleverd

Aanrader goed en snel

Uitstekende service

Zeer snelle levering en op mijn vragen kreeg ik per app duidelijke antwoorden. Accu was zeer goed verpakt en werkt perfect. Ben zeer tevreden!!

Super service

Snelle reacties op vragen. Konden accu ophalen op weg naar ons vakantie adres.

Goed en snel advies

Goede en snelle levering

Makkelijk te bestellen en duidelijke informatie op de site. Ook snelle en goede levering.

Goede service zelfs in vakantie tijd.

Dat het indicatorknopje ook de functie heeft de accu te activeren voor elke keer gebruik, was men verzuimd te vermelden. Na WhatsApp contact was het snel opgelost. Prima accu.

Heel goede ervaring

Absoluut top

Ongelofelijk goede service.

Snel geleverd, alleen jammer dat de accu niet paste. Gelijk een bericht gehad welke accu ik moest hebben. Dus terug gestuurd. Nu alleen nog mijn geld terug, maar dat zal ook wel goed komen.

Goede ervaring

Een verkeerd product besteld, kon het netjes terugsturen en kreeg een dag later al het geld terug

Prima afgehandeld zeer tevreden

Was niet zeker of het de juiste was maar met samenspraak prima geregeld top

Supersnelle levering en zorgvuldig verpakt

Zondags een accu voor mijn oude Stella fiets besteld en dinsdag al in huis. Alle gebruiksaanwijzing zaten erbij en zelfs een begeleidend briefje van hoe en wat!

Precies de accu die ik nodig had tegen een schappelijke prijs.

Precies de accu die ik nodig had tegen een schappelijke prijs.

Goede service en betaalbaar.

Ik kon via whatsapp een goede keuze maken.

Hele goede service, Top

Heel erg goed geholpen

Je krijg heel snel antwoord en verwijzen je na het goede product

Het is een top service!

Ik had dinsdag de batterij besteld. De commissie was goed. En zaterdag had ik de batterij binnen!

Iets te laat verstuurd, maar goed opgelost.

Na een 5-tal dagen maar eens geinformeerd waar de lader bleef. Bleek niet te zijn verstuurd. Nu wel gelijk actie en binnen 1 dag in huis. Werk goed en ben tevreden.

Als de oplader direct was meegeleverd was het zeker 5 sterren

Toppie

Goed!

Snel antwoord op mijn vraag. Ook duidelijk. Snelle levering.

Nijverheidsstraat 12 A

5331 PT Kerkdriel

Over gm-accu.nl

GM-Accu levert fietsaccu’s, fietsladers, gereedschapsaccu’s & thuisaccu's. Snelle levering, duidelijke service en advies op maat zorgen dat u altijd de juiste accu of lader vindt. Betrouwbaar, snel en klantgericht!