Laden reviews...
946 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Al met al zijn klanten positief over duidelijke adviezen en snelle service. De beoordelingen noemen doorgaans betrouwbare levering, een goede prijs-kwaliteit verhouding en vriendelijke medewerkers. Het bestelproces wordt als eenvoudig ervaren en de hulp staat snel paraat. Enkele ervaringen bevatten kleine problemen, maar deze zijn snel opgelost.
Goede service en snelle levering
4 June 2026
Breda
Werkt goed
Niels
hechtel
Vragen worden snel beantwoord en er wordt aangegeven wat opties zijn en mogelijkheden. Snelle levering, vrijdags besteld, zaterdags geleverd en inderdaad plug and fiets in dit geval. Top!!
Henny
't Harde
De accu plus lader werd binnen drie dagen geleverd. Topservice
Fenna
Nagele
Abel
Boskoop
Ik zocht een snellader om mijn elektrische fiets sneller te kunnen laden. Gevonden en besteld bij GM-accu. De lader werd snel geleverd en ik heb deze nu een aantal keer gebruikt. Werkt prima.
Paul
Heerhugowaard
Heb voor een batavus ebike een accu besteld met snellader.Zeer snel geleverd voor een super prijs.Snel het goede type accu gevonden mede door de overzichtelijke website.Bij een volgende bestelling van een accu bestel ik weer bij gm-accu.nl.Top.
2 June 2026
j van
Zuidland
Na 2 dagen al een nieuwe accu in huis,top
c
Bergen op Zoom
Super goed en zeer vriendelijk geholpen. Snelle levering.
Ingrid
Hardinxveld-Giessendam
Mijn fiets-accu was kapot maar dankzij de snelle levering van gm-accu.nl kan ik weer vooruit!
Marloes
Nijmegen
_
Dirk
Den Haag
Zeer vlug geleverd door GM ACCU.NL. mijn vorige GM accu was na 14 jaar versleten ,altijd naar het werk gefietst en nooit problemen gehad , de prijs is top bij GM accu.nl. ik had had indertijd het dubbele betaald bij fietsunie,ik hoop dat mijn nieuwe batterij ook lang meegaat.
Ivan
Roeselare
Vin
Noordwolde
Ik ben met de app heel goed geholpen Goede service
Martin
Nieuw Dordrecht
Vervangende accu met lader voor mijn fiets besteld. Perfect passende en werkende accu met duidelijke handleiding ontvangen. Jammer dat met razendsnelle levering wordt geadverteerd, maar de transporteur er dagen voor uittrekt. 2e pinksterdag besteld. Dinsdag verzonden, donderdag afgeleverd.
Marc
LIsse
Artikel 100 % zoals beloofd. Kwaliteit en goed verpakt
Bart
Ardooie
Snelle reactie op mijn vraag via WhatsApp. Prima product. Past precies. Dus oude eruit en nieuwe erin. Kan weer goede kilometers maken. En dat voor een prima prijs
Saskia
Druten
Joris
's-Gravenzande
prima had onderdeel fiets nodig stond duidelijk bij dat ik op type moest letten en het goede geleverd gekregen
Edwin
Diemen
Super snel en goed
Beveelt niet aan
frank
Broekhuizenvorst
Voor de tweede keer een accu besteld zeer tevreden
Emiel
Aartswoud
Ik ben heel blij met mijn nieuwe fietsaccu.
A.H.E.
Renswoude
Duidelijke adviezen over welk onderdeel je moet bestellen, gemakkelijk te bereiken via whatsapp, reageert snel en een klacht wordt netjes en snel opgelost
29 May 2026
Lia
Geldrop Mierlo
Na app contact over of ik de juiste accu had gevonden. Heb ik de accu besteld en ben meteen voor een upgraden gegaan. De accu past en doet het. En nu duimen dat ik er ook echt verder mee kan fietsen, maar om dat te weten mag ik eerst een paar keer de fiets op. Tot zover tevreden !!
28 May 2026
Nicole
Noordhoek
GM-Accu levert fietsaccu’s, fietsladers, gereedschapsaccu’s & thuisaccu's. Snelle levering, duidelijke service en advies op maat zorgen dat u altijd de juiste accu of lader vindt. Betrouwbaar, snel en klantgericht!
Nijverheidsstraat 12 A
5331 PT Kerkdriel