Reactie van het bedrijf
Dit verhaal klopt niet. We hebben de accu getest met onze accutester. De accu mankeerde helemaal niks. Tevens was de accu erg ruw behandeld. We geven alleen garantie als de accu kapot is. Op een accu die niks mankeert gaan we geen andere accu geven. Tevens gaf u zelf aan dat de fiets bleef ondersteunen, zodra de fiets wel blijft ondersteunen en de accu dus stroom blijft geven, dan is 100% zeker de accu niet stuk. Dat is vrijwel zeker een probleem van de trapsensor of de controller. U wilde dit echter niet geloven, dus u stond erop dat we de accu gingen testen. U mocht de accu gratis retourneren, we hadden beloofd dat wanneer de accu echt niet goed zou zijn u een andere zou krijgen. We hebben ook vooraf doorgegeven dat het €35,00 zou kosten voor heen en weer sturen en onderzoek als de accu niks zou mankeren. De accu mankeerde niks, een testrapport gestuurd maar u wilt nog steeds beweren dat onze accutester niet goed is en u het zelf bij het rechte eind heeft. De accu heeft 2 uur en 37 minuten aan de tester gelegen zonder uit te vallen. De curves waren heel mooi, de accu presteerde nog als een nieuwe accu. Wij hebben een hele goede service en doen nooit moeilijk over garantiegevallen. Maar in die geval kunnen we geen garantie geven omdat simpelweg de accu 100% in orde is.