Snelle service en advies.

Mijn fietsaccu is stuk en ik moest een nieuwe vinden. Via WhatsApp contact link op hun site contact gehad en hier werd snel op gereageerd. Door te vragen naar aanvullende fotos van de originele accu. Hier kwam een advies uit en daarop heb ik deze gelijk besteld. Na snelle levering van de accu bleek deze niet te passen. Gelijk weer via de WhatsApp contact gezocht met GM-accu en binnen een uur was de juiste accu onderweg en had ik een retourlabel voor de in eerste instantie opgestuurde accu. Deze inmiddels ontvangen en past en werkt perfect. Zonder twijfel het adres waar ik naar toe ga als ik weer eens iets dergelijks nodig ga hebben in de toekomst. Aanrader dus.

Snelle levering en past perfect op mijn Stella fietsaccu.

Zeer tevreden!!

Uitstekende service, goede communicatie

Accu besteld die niet op voorraad bleek, werd netjes gemaild dat het wat later geleverd zou worden.

Stella controler

Goed geïnformeerd en snel geleverd

prima accu, snel geleverd

De oude Stella accu deed het niet meer. Nieuwe accu, zelfs iets groter besteld. Voorzien van nieuwe lader (niet meer zo'n gekke kwetsbare stekker). Helemaal tevreden

Tijdig in goede konditie op afgesproken tijdstip netjes geleverd. Doet het zoals het moet.

product zoals gewenst

Prima en op tijd binnen

Ik deed de bestelling op zondag. Voor de zekerheid in een email een foto van wat ik nodig had. Er kan zeer snel een reactie dat ik het juiste had besteld. Top!!

Goed gevoel

Voorlopig een goed gevoel.

3 dagen voor vertrek voor onze fiets vakantie kwamen we er achter dat 1 accu niet best meer was. Meteen een nieuwe besteld en de volgende dag was de accu binnen. Super snel en keurig verpakt.

Prima prijs-kwaliteit verhouding en uitstekende service

De afgelopen tijd heb ik 3x een accu besteld bij gm-accu.nl voor Sparta e-Motion C2. van 10Ah Ten opzichte van het origineel van deze accu is de greep waarmee je de accu uitneemt, verbeterd en ook de laadaansluiting is wat meer degelijk weggewerkt. De capaciteit is prima en we kunnen er goed mee fietsen. Bij deze accu zit ook een mooie, compacte oplader. Bij de tweede bestelling (in het weekend) had ik per ongeluk verkeerde kleur gekozen en snel een mail nagestuurd. De correctie werd direct uitgevoerd. De (zeer professionele verzend)doos van de derde accu was bij DHL onderweg nogal kapot gegaan en het was geen enkel probleem om een vervangende (ongeschonden) accu te krijgen en de oude terug te sturen.

Super service

De accu die ik nodig had voor mijn fiets voor een goede prijs gevonden. Kwam zelfs met een snelle oplader. Dus de batterij is ook nog is een stuk sneller vol dan met de originele batterij+oplader. Door een foutje was mijn bestelling eerst niet goed doorgekomen maar na 1 keer contact met de klantenservice was het alsnog de volgende dag binnen. Goed bereikbaar en zeer behulpzaam. Ik ben enorm tevreden!

Reageren snel.

Had wat vragen en kreeg meteen een antwoord via WhatsApp.

Zeer snelle levering. Duidelijke omschrijving om te bestellen.

Vakkundig en snel advies

Vakkundig en duidelijk advies

Beschrijving klopt niet

In de beschrijving staat dat de accu direct werkt als je deze in de fiets schuift: "Als u de accu in de fiets schuift klikt die vanzelf vast en werkt die ook direct. U hoeft dan alleen nog maar het display in te schakelen." Maar in werkelijkheid moet je iedere keer het knopje op de accu indrukken en als je langer dan 30 minuten fietst dan moet je opnieuw de knop induwen!? Dit had wel even in de beschrijving mogen staan zodat je zelf de keuze kunt maken of je dit handig vind of niet.

Werkt perfect

Reserve accu

Goed apparaat alleen koppeling aan begin werkt niet,vraag hebben jullie dat ook los verkrijgbaar

Snelle levering voor een prima prijs

Duidelijke website, supersnelle levering voor een hele goede prijs(goedkoopste die ik kon vinden op internet)

Top beter dan stella

Bij stella waren ze niet vriendelijk ja kost 700 euro 1 oudere meneer zei mevrouw kijk maar bij gm accu wordt u stuk gelukkiger van En ja hoor en via de app werd ik prima geholpen Toppers

Super netjes bedrijf.

Zeer net bedrijf dat meedenkt en probeert een oplossing te zoeken. Reageerde direct en correct. Zal er zeker weer bestellen mocht dat nodig zijn.

Duidelijke website en nette prijs.

goede communicatie, nette prijs en de mogelijkheid om de bestelling aftehalen.

Nvt. Niet toe te voegen

Eikenbosstraat 14