risico allen voor de klant

Fietsaccu besteld volgens specificatie op de website, echter de accu paste niet,mail gestuurd antwoord stuur maar terug,jaja maar helaas op mijn kosten,mail over gestuurd geen antwoord, vervolgens krijg ik wel een mail dat de accu ernstig beschadigd is, (ik had geprobeerd de accu in mijn fiets te plaatsen) dat ernstige viel wel mee ,ik kreeg een aanbod om 75 % van de kosten terug te krijgen of de accu weer naar mij op te sturen,ik heb er natuurlijk niets aan. dus uiteindelijk ruim 100 euro armer en een illusie rijker, Geen aanbeveling dus

Snelle service en bereikbaarheid

Heb een lader besteld ging wat mis met de vervoerder maar gm accu heeft het goed en snel voor me opgelost is zeker een aanrader

goede prijs

goede prijs en goede kwaliteit in het verleden.

Altijd correct en op tijd met de bestelling

Ik ging naar GM-Accu met een dacht ik kapotte fietsaccu. Aldaar werd min een paar vragen gesteld en werd de accu doorgemeten. Er bleek nog stroom in te zitten en zou de accu nog wel een paar jaar mee kunnen. De lader bleek kapot en er zijn wat draadjes opnieuw gesoldeerd. Alles weer als nieuw. Men had mij ook een nieuwe accu kunnen verkopen maar dit was in elk geval veel goedkoper. Top service en dus een aanrader.

Makkelijk bestellen en een snelle levering.

Accu besteld, werd snel geleverd dus erg blij mee.

Snelle levering. Prima accu.

Goede gebruiksaanwijzing

Top levering en niet duur.

Snelle levering, code was perfect

Prima winkel.

Snelle en correcte levering.

Top service, Accu was precies zoals beschreven.

Top service. Accu besteld en twee werkdagen daarna geleverd. Accu was precies zoals beschreven.. Op de fiets klikken, opladen en gaan.

Supersnel

Ik had gevraagd naar een batterij oplader voor me fiets en foto's gemaakt van de accu en gestuurd en ik denk nog geen 5 min later kreeg ik al antwoord van dat is deze batterij met de prijs erbij. Niet gedacht dat het zo snel zou gaan. In 1 woord super bedrijf.

perfect

Meerder malen bestelling gedaan. Bij vragen kan je altijd bellen. Prima advies.

Ik heb laatst 2 bestellingen geplaatst en maar beide apart maar naar een telefoontje met hun hebben zij gewoon mij geholpen en beide te inpakken en naar mij te sturen dat ik niet 2x verzendkosten hoefde te betalen ze denken goed mee en zijn vriendelijk.

Snelle en correcte levering.

Top service.

perfect geleverd

Mooi snel geleverd,keurige verpakking alles in goede staat.

Goed op de hoogte gehouden

Goed en betrouwbaar

Heb voor mijn fiets een accu gekocht. En nu koop ik een accu voor de fiets van mijn vrouw. Je koopt geen tweede accu als de eerste NIET bevalt. Hele goede ervaring met GM-accu

Correcte prijs, tijdige levering, goed kwaliteit!

Goede service snelle levering

Goede service ook via whatsapp en snelle legering

Goede prijs, snelle verzending

Phylion xs 370 accu besteld

Makkelijk en zeer snelle verzending

Top, snel geregeld. Duidelijke site

Perfect!

Werkt uitstekend en snel geleverd!

Goed geholpen met de app en een goede foto uitleg voor de onderdelen top bedankt

Nijverheidsstraat 12 A

5331 PT Kerkdriel

Over gm-accu.nl

GM-Accu levert fietsaccu’s, fietsladers, gereedschapsaccu’s & thuisaccu's. Snelle levering, duidelijke service en advies op maat zorgen dat u altijd de juiste accu of lader vindt. Betrouwbaar, snel en klantgericht!