Geweldige service!!

Goed bereikbaar en binnen 1 dag had ik mijn accu.

Perfecte accu voor die prijs

Gewoon goed

Perfecte afhandeling van een 'klacht'.

Mijn fietsaccu was defect, binnen de garantie termijn. Na telefonisch overleg accu opgestuurd. Is getest bleek inderdaad defect. Dezelfde dag is een nieuwe accu opgestuurd. Top afhankelijk. Net alweer de eerste rit gemaakt. Heerlijk.

Snelle levering, goede prijs

Eenvoudig bestellen en goede prijs

Goed telefonisch bereikbaar. Verstand van zaken. Komt custom afspraken keurig na.

Blij dat ik hier m'n vervangende fiets accu heb gekocht.

goede prijs

accu snel ontvangen. goede prijs. kwaliteit is nog niet te zeggen. pas na verloop van tijd mits de accu goed wordt gebruikt kan ik pas zeggen of de kwaliteit en levensduur goed zijn

het mag wat moeite kosten om de klant tevreden te stemmen

Onze accu was een probleem gevalletje. Is 2x heen en weer geweest voor onderzoek en reparatie en vervolgens kregen we een nieuwe. Het systeem met notities om retouren te volgen werkt superhandig en zorgt voor duidelijke en directe communicatie. Al met al prima service.

Alles is goed verlopen, en vlug gekregen

Super goede service

Gsm accu is als een warmbad.

Betrouwbaar bedrijf

Snelle levering goede voorlichting en een scherpe prijs ik beveel dit bedrijf aan

Snel en goede service

Onlangs heb ik 2 accu's besteld voor mijn accuboor en die waren snel geleverd. Toen ik de dozen open maakte werd ik aangenaam verrast. Ik had 2x 3000 Mah accu's besteld en kreeg 2x de 5000Mah accu's. Op de pakbon was geschreven dat de 3000 helaas niet meer op voorraad was en daarvoor in plaats heeft de firma een duurdere 5000 Mah toegestuurd. Wat een service, geen gemaar gewoon handelen. Daar kunnen velen van leren. Accu's doen het prima trouwens en gaan langer mee, Great Merchandise.

Goede advies en snelle levering.

Goede advies en snelle levering.

Geweldig snel.duidelijk en prima product..7

Kan ieder aanbevelen.

Jullie doen het geweldig snelle service en als er iets aan de hand is een zeer snelle reactie om te helpen

Duidelijk welke accu ik nodig had, telefonisch ook goed geholpen.

top

schnelle lieferung.preis leistung oke

Lader stella

Top lader

Prima geholpen en communiceren heel duidelijk over het pro9

Klanten vriendelijk en behulpzaam

Snelle levering, kwaliteit

Binnen 2 werkdagen ontvangen. Duidelijke handleiding en goed verpakt. Opladen en rijden maar. Nog geen verbruik kunnen meten, maar na 30 km branden alle ledjes nog.

Prima en correcte manier van communiceren

Wij bestelden na telefonisch contact een nieuwe accu voor een van onze Forza fietsen. De aflevering verliep keurig en snel. Wij zijn zeer tevreden en zullen zeker anderen wijzen op jullie bedrijf

Helemaal top

superblij met me nieuwe fiets accu

Positief verrast

Ik kwam de webshop tegen op marktplaats en heb de gok gewaagd. Kreeg de accu dezelfde dag nog toegestuurd en had hem met 2 dagen binnen. In een net doosje en van goede kwaliteit.

Perfect geleverd

Dit bedrijf geeft geen garantie

Helaas geeft dit bedrijf geen garantie. Ik heb een accu voor mijn Zundapp Z802 E-Bike gekocht bij dit bedrijf. Helaas geeft deze problemen in mijn fiets. Als de rest capaciteit onder de 60% komt dan stopt de trapondersteuning. Met de originele batterij die door de LIDL bij mijn fiets is geleverd heb ik geen enkel probleem. Ik heb dit meerdere malen getest over langere afstanden. De batterij van de LIDL geeft geen enkel probleem en de batterij van GM-accu geeft iedere keer het probleem. Ik heb dit wel 20 keer getest ieder keer met hetzelfde resultaat. Ik heb dit gemeld bij GM-accu maar daar begon men direct te blaten dat dat aan de fiets ligt en niet aan de batterij. Echter als de fiets de oorzaak is dan zou ik het probleem ook met de batterij van de LIDL moeten hebben wat dus niet het geval is. Ik heb de batterij teruggestuurd en bij GM-accu hebben ze hem aan de batterij tester gelegd. Daar gaf de batterij geen problemen. Als de batterij goed is en mijn fiets goed is, is mijn conclusie dat het product niet past bij mijn fiets terwijl hij mij wel als zodanig is verkocht. Maar de eigenaar van GM-accu wil daar niet aan en wenst hem niet te vervangen en wil zelfs € 35,-- voor het testen van de batterij van mij. De man blijft maar volharden in zijn veronderstelling dat mijn fiets niet in orde is en hij is niet in staat om te begrijpen dat de feiten die conclusie niet ondersteunen. Ik heb dus inmiddels een ingebrekestelling gestuurd en hij zegt gewoon te gaan afwachten. Dus deze zaak krijgt nog een staartje. KOOP HIER DUS GEEN BATTERIJEN WANT ALS ER IETS MEE IS DAN BEN JE DE SJAAK.

Eikenbosstraat 14

4175 CM Haaften