Snelle reactie.

Tot nu toe prima accu. Ziet er goed uit. Nu afwachten hoe lang deze mee gaat

Goede correcte service

Reparatie service is goed

Ik heb hem nog niet gebruikt

Nog geen ervaring

Snelle reactie, snelle verzending. Product bevalt tot nu toe!

Snelle reactie op vragen, bestelproces was simpel en snelle verzending van het product. Product (fietsaccu) nu net in gebruik, kan dus verder weinig zeggen hierover. Product past, laadt op, dus werkt naar behoren.

Snelle levering conform bestelling!!!

Goed verzorgd

Top accu

Onze fiets reed weer als een zonnetje

Fietsaccu voor een hele nette prijs, supersnel geleverd. (Alleen jammer dat DHL niet doet wat je vraagt). Ik kan geen 10 geven, want ik kan de kwaliteit van accu pas over een paar jaar beoordelen...

Prima!!

op zondag een foto gestuurd van mijn bediening voor de fiets. Zelfs op zondag een reactie terug. Besteld en dinsdag in huis. Echt TOP!!

Prettig contact

Snel en juist geleverd - dank!

Goed contact. Snelle levering

Positief

Hulp gevraagd en goed advies gekregen

Helemaal goed

Nieuwe accu voor stella fiets, en past ook nog, zat bijsluiter bij dat accu half vol zou zijn, doe hem in de fiets was helemaal vol dus kon gelijk fietsen. Perfect dus .

Snelle levering en een goed product

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Altijd correct en snel

uitgebreid assortiment met goede service

Zeer goede service!

gm-accu is voor mij een betrouwbaar bedrijf gebleken.

Snel netjes en binnen de aangegeven tijd geleverd

Fijne shop snel geleverd

Fijne shop snel en vriendelijk geholpen

Goede zakelijke afhandeling

Op vraag aangaande de levering en factuur is snel en goed gereageerd Helder dank

Supersnelle levering en uitstekende service

Supersnelle levering en uitstekende service, mijn fietsaccu was de volgende dag in huis, keurig verpakt en met duidelijke communicatie.

Betrouwbaar en snelle levering

Betrouwbaar en snelle levering

prima geholpen via de mail.

Was op zoek naar een passende control unit voor een stella fiets. foto's opgestuurd en de volgende dag een werkende unit binnen. top

Goed product, correcte service

Voor mijn RAD longtail fiets zocht ik een nieuwe batterij. Besteld via GM-accu en 2 dagen later al geleverd. Ik kan nu weer een eind verder. Alles vlot gelopen zoals het hoort.

Ik ben goed geholpen

Fijn whatsapp contactwaardoor ik binnen 5 minuten wist welke accu ik moest hebben en deze werd twee dagen geleverd en binnen 5 minuten kon ik weer fietsen!

Goede prijs

Snelle levering en een goede prijs kwaliteits verhouding

Eikenbosstraat 14

4175 CM Haaften