Als afgesproken

Geleverd zoals omschreven

Ik had een bestelling geplaatst in de hoop dat deze de volgende dag geleverd zou worden. Helaas kwam de bestelling later, waardoor deze niet meer nodig was. Retour van bestelling is uitstekend en snel afgehandeld.

Goede afhandeling en communicatie

Snelle en duidelijke afhandeling zeer tevreden over accu heb ik pas geïnstalleerd Dus daar kan ik nog niks over zeggen.

Werkt goed

Snelle levering, leuke prijzen.

tevreden

Perfecte service ook bij ruiling van mijn accu voor een zwaardere. Top behandeld.

Perfecte service. Snel geld terug voor mijn oude accu. Goed geadviseerd en verder geholpen

Top bedrijf

Duidelijke site, prima prijzen en snelle levering

uitstekend

ben heel blij dat ik een nieuwe accu voor mijn 6 jaar oude e-bike kon vinden bij gm-accu.

Correct en snel

Helaas blijkt mijn Stella accu een type 3 te zijn die nog niet leverbaar is. Ik werd vriendelijk en correct geholpen. Retour was snel en goed geregeld.

Snel geleverd!

Goede service en levering .

10.

Snelle levering.

Site is goed overzichtelijk en prijzen goed .

Zeer goed super

Positief

Snelle service en goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit oplader en snelle service

Goede informatie, netjes, vriendelijk en snel te woord gestaan. Erg blij met mijn nieuwe accu. Veel geld bespaard om niet gelijk een andere fiets aan te schaffen.

Prettige website, snelle levering.

Goeie prijzen voor de accu’s, overzichtelijke website en snelle levering. Ook goed op de hoogte gehouden betreffende de levering.

Heel vriendelijke en goede service

Heel vriendelijke en goede service

Super snelle levering

Prima bedrijf

Tekort klant om een goede beoordeling te geven maar tot nu toe prima.

Vlotte levering, goede kwaliteit.

Nieuwe accu besteld vrijdagavond en dinsdag kon ik weer fietsen. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Snel bezorgd, prima product

Bestellen ging goed, product was snel binnen en werkt goed

Goed, snelle levering.

Prima accu, snelle levering ik had alleen niet in de gaten dat ik elke keer aan de zijkant een knopje moet indrukken was bij de oude accu van Stella niet. Voor de rest helemaal prima.

Eikenbosstraat 14

4175 CM Haaften