Vlotte levering, goede kwaliteit.

Nieuwe accu besteld vrijdagavond en dinsdag kon ik weer fietsen. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Snel bezorgd, prima product

Bestellen ging goed, product was snel binnen en werkt goed

Goed, snelle levering.

Prima accu, snelle levering ik had alleen niet in de gaten dat ik elke keer aan de zijkant een knopje moet indrukken was bij de oude accu van Stella niet. Voor de rest helemaal prima.

Makkelijke site

Snelle levering , tevreden

Een goede en snelle service

Moest mijn accu terug op sturen omdat hij niet meer deed laden. Binnen een week had ik hem gemaakt terug.

Moet nog ervaren hoe de accu is

Nog ervaren

Wat you see is what you get

Precies de accu die ik nodig had!

De accu werd snel en goed geleverd. Top!

is zeer goed, met goede informatie

makkelijk bestel, en betaalbaar. snelle levering als de accu op voorraad ia.

Prima geholpen!

Goeie service en snelle reactie van medewerker,ook snel geleverd.

Heel netjes geholpen en correct

Uitstekende service

Accu voor m’n elektrische fiets besteld, keurig aangemeld maar helaas nooit uitgeleverd door DPD. Via de mail contact opgenomen GM-accu en de volgende dag is er een andere accu verstuurd. Ik ben zeer tevreden over de service die verleent is.

Prima , en snelle verzending

Geen klachten alles ging goed

Goeie service en snelle bezorging

De accu geplaatst , maar de ondersteuning bleef uit .. na telefonische uitleg en ondersteuning is het gelukt en kan ik weer verder op mijn Stella fiets

Zeer blij mee

Betaalbaar, goede accu en snel geleverd. Top

Keurige website

Op tijd bezorgd en product is top

Zeer professioneel

Heel vriendelijk en bekwaam goed advies en snelle reactie en service

Alles perfect verlopen

Zeer goede klantenservice, netjes en snel geholpen. Na telefonisch advies accu besteld en binnen een dag was de accu in huis. ik kan weer heerlijk fietsen.

Nieuwe accu gekocht past goed nu nog afwachten hoe lang hij mee gaat gr mario

Top bedrijf

Vakkundig geholpen, snelle levering.

in 1 dag opgelost.

Duidelijke site, snelle levering Over het product en/of service kan ik na 1 dag nog niets zeggen maarziet er goed uit

Ik had wat vragen via de mail gesteld. Kreeg zeer snel antwoorden waarop ik mijn aankoop kon doen. Super snel geleverd!

Snel en goed

Fietsakku was overleden, na zoeken kwam ik vrij snel bij gm-accu.nl. Snel besteld en geleverd, accu paste precies en werkt ook. Prima dus

Fiets baterij

Ben nog nooit zo tevreden geweest zeer vriendelijk goede service en echt bezig met zijn zaak dikke pluim voor de goede service bestel zeker nog bij jullie

Eikenbosstraat 14

4175 CM Haaften