prima accu's en snelle levering

Snelle levering en prima accu's

Kwaliteit en service

Rondom tevreden

Overzichtelijk website, snelle levering, goede kwaliteit van de bestelde producten

Prima product

Snelle levering en prima product

Geweldig, om 17.00 uur gebeld, goed en eerlijk gesprek gehad, om 17.30 uur besteld en de volgende dag om 10.15 uur in huis Het is top

Zeer betrouwbaar bedrijf

Ik heb uw bedrijf als zeer betrouwbaar ervaren en contact gehad met meneer de Jong. Hij vertelde zelfs dat we geen nieuwe oplader hoefde te kopen en dat vond ik wel heel bijzonder. De meeste bedrijven proberen je toch vaak nog een nieuwe oplader aan te smeren. We zijn zeer blij met de nieuwe fietsaccu en het aantal kilometers dat we nu kunnen rijden.

Hele goede service en behulpzaam

Top zaak

Zeer kundig en betrouwbaar bedrijf, komt afspraken goed na

Accu was niet goed, gerepareerd perfect geregeld

Ervaring was goed, alles goed geregeld. Ook het versturen was goed geregeld.

GM-accu geeft goed advies en komt perfect afspraken na. Product is prima tegen een acceptabele prijs.

Jammer

Prima geholpen nadat bleek dat de accu het display van onze fietsen op hol liet slaan. Retour sturen ging dankzij goede ondersteuning probleemloos

Fietsaccu stuk

Fiets accu was stuk viel binnen de garantie tijd <2 jaar, geen gezeur, opgestuurd en deze weer in goed orde terug gekregen!

een goede en snelle service

Nadat de eerste levering een verkeerde batterij was werd dit na contact nog op dezelfde dag rechtgezet Ook de retour zending was nog dezelfde dag in orde Een correcte en snelle afhandeling waarvoor dank Stijn

correct product en prijs

Snel geleverd,goed verpakt en goede prijs/kwaliteit

Betaalbare accu. Goede uitleg erbij. Snelle verzending.

Klantvriendelijk, directe actie, prima service!

Snel en goede bezorging. En ook goede email service

Gewoon uitstekend

Fiets accu laadt niet meer op, Zondag gemeld met een mailtje ,maandag opgestuurd ,donderdag reeds terug en werkt uitstekend !Beter kan niet . proficiat

snel een vervangende accu!

Snel en eenvoudig een passende vervangende accu voor de Stella-fiets gevonden, besteld en ontvangen. Heldere foto's zodat je de goede accu bestelt, snel geleverd. Accu werkt goed en de fiets heeft weer 'vol' bereik!

Volgende dag al geleverd en zoals omschreven

Super snel geleverd en werkt prima

Correcte en snelle verwerking van mijn bestelling.

In mijn zoektocht naar het juiste type batterij om de defecte van mijn fiets te vervangen ben ik al sneln,na enkele andere webshops, bij Gm-accu-nl terecht gekomen waar ik wel het juiste type vond. Het vervolg verliep vlekkeloos van verwerking tot levering met heldere communicatie. Een aanrader dus!

Vriendelijk

Vriendelijke, hulpzaam, goed contact. Terug koppeling. Ik ben heel tevreden. Ik ga het ook aan andere vertellen over jullie servies.

super

ben zeer tevreden

Goede service en tips

Alles werd netjes op tijd verzonden. Toen bleek dat de accu die ik besteld had niet paste werd ik goed op weg geholpen om de juiste te vinden. Een dag later arriveerde het pakket al weer.

Eikenbosstraat 14

4175 CM Haaften