Super netjes bedrijf.

Zeer net bedrijf dat meedenkt en probeert een oplossing te zoeken. Reageerde direct en correct. Zal er zeker weer bestellen mocht dat nodig zijn.

Duidelijke website en nette prijs.

goede communicatie, nette prijs en de mogelijkheid om de bestelling aftehalen.

Nvt. Niet toe te voegen

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Prima contact en super snelle levering

Prima contact via de whatss app. Duidelijke uitleg over wat ik nodig had om de juiste bestelling te plaatsen. Antwoord erg snel. En levering was de volgende dag in huis.

duidelijke info op de site

E bike lader besteld. Duidelijke site met de juiste informatie. Snel geleverd, perfect

snelle reacties op vragen en zeer betrouwbaar

Een paar keer contact gehad. Ook tijdens niet-kantoortijden. Ben erg tevreden over de geleverde kwaliteit. Ik zou bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.

Goede klantenservice

Ik had 'n probleem om de bestelde accu werkend op mijn fiets te krijgen, door de klanten service prima geholpen om tot 'n oplossing te komen, denken echt met je mee.

zeer goed

Duidelijke informatie, snelle levering.

Zeer correct geholpen

Snel en goed geregeld

Ben zeer tevreden

Snelle levering en ben ook zeer tevreden

Goede service en snel geleverd

Mijn fiets accu is snel geleverd, was netjes verpakt en werkt prima

alles prima

de communicatie via mail en de levering van de accu is perfect verlopen. Over de accu zelf kan ik nog niets zeggen want die is nog niet echt geprobeerd

goed advies, netjes op tijd geleverd

goed advies, netjes op tijd geleverd. zeker een aanrader

Top snel geleverd en prima accu

Acuu besteld voor de Batavus Ewayse heeft een geweldige power en goede advies van de klantenservice. Toppie hoor

Prima produkt en zeer snelle levering

Prima produkt en zeer snelle levering

Goede accu voor goede prijs

Al meerdere accu’s gekocht als hobbyist fietsenmaker.

Voordelig en vlot

Heel vlot mogen ontvangen. Goed verpakt en nog extra informatie erbij. De accu was scherp geprijsd.

Goede prijs/kwaliteit

Snelle levering betaalbare prijs

Ik werd snel via de app geholpen op een zondag. Na levering van de accu nog contact gezocht via de app met n algemene vraag. Binnen een paar minuten beantwoord. Prima service. Dik tevreden

Goede voorlichting, snelle levering

Goede voorlichting, duidelijke beschrijving erbij hoe om te gaan met de accu. Snelle levering. Duidelijke website.

even wenen om het knopje altijd aan te drukken om te activeren

snelle service en goede prijs

Super goed geholpen

Prettig contact en goed geholpen.

Goede service en zeer klantvriendelijk

Medewerker mailde mij omdat ik mijn bezorgadres niet goed had opgegeven. Ondanks het te late tijdstip werd de bestelling toch nog verstuurd en had ik m’n accu de volgende dag. Goed product, keurig verpakt!

Snel goed

Eikenbosstraat 14