Goed advies en snelle levering

Prima advies met de app. Werkte perfect. Batterij werd de dag erna al geleverd.

Makkelijke uitleg om te zoeken welke fietsaccu ik nodig had. Snelle levering en een mooie prijs.

Jammer dat ik zo lang heb moeten wachten

Ik heb er lang op gewacht voordat uiteindelijk de accu binnen was . Was en is zeker de moeite ben er erg blij mee. Telefonisch wordt je goed en correct geholpen toppie

De verkoop is vakkundig uitgevoerd, de batterij komt overeen met de beschrijving en toezeggingen van de verkoper. De verkoop werd snel afgerond.

Netjes en optijd ontvangen

Goed geholpen bij de keuzes maken van de accu en erg tevreden over de service

Snel

Ben

Een aanrader om daar je Fietsaccu te kopen

Geweldig! snelle service van goed product

de levering ging super snel. Goede prijs voor de accu. Dus kon snel weer op pad met de fiets

Snel geleverd, binnen 24 uur

De accu werkt zoals beschreven. Wel even aan denken dat je de accu uit de slaapstand haalt. Minpuntje: de €10,00 kortingscode kwam 1 minuut na de bestelling binnen.

Service boven verwachtingen, vriendelijk

Beantwoord vragen zeer snel. Hierdoor juiste fietsaccu gevonden, die anderen niet konden leveren en zo ja, tegen een hogere prijs. Product v NL naar BE rap verstuurd en ontvangen. Bezorger liet wel het pak op de drempel vd voordeur liggen en zoefte weg. Even opletten hiermee.

Goede service en snelle levering

Accu binnen twee jaar al kapot contact gehad met de klantenservice van GM Accu snelle oplossing en een goede service. Vandaag een nieuwe accu gekregen voor de fiets.

Vriendelijk, goede uitleg aan de telefoon. Levering zou nog 3 weken duren, maar kreeg na een week al bericht dat de accu verzonden was. Het is een zwaardere accu dan ik had, dus ben benieuwd hoe ver ik er nu mee kan fietsen :-)

Top bedrijf, snelle levering

Fietsaccu werkt perfect!

snel binnen gekregen

Goed deskundige hulp en snelle service.

Accu 9mei besteld en zaterdag 10 mei ontvangen. accu opgeladen en de volgende dag weer gefietst . Toppie bedankt. Groeten Carolus

Probleemloos

Goede prijzen, geen verzendkosten, snel geleverd

perfectie

goeie service en info vooraf, hele snelle levering , top afgehandeld! Ga zo door !

Geen spijt

Ondanks dat er buiten de schuld van gm accu de accu te laat geleverd werd,moest nog met de boot aankomen, werd er toch een oplossing aangedragen. Gelukkig was de nood niet zo hoog dat het nodig was maar het gaf toch een goed gevoel.

Voor de accu van een Stella fiets kon ik niet terecht bij een reguliere fietsenzaak...gelukkig wel bij gm-accu.nl..Helemaal blij met de snelle levering en doet wat ie moet doen! Ben een tevreden klant!

Topwinkel om een fietsaccu te kopen

De beste plek om een fietsaccu te kopen! Niet alleen de goedkoopste, maar ook topkwaliteit. Supersnelle levering en geweldige service. Absoluut 100% aan te bevelen!

Onvriendelijk service

Wel geholpen maar plots verschijnt er een factuur voor de diensten. Op geen moment werd er gecommuniceerd dat er kosten verbonden werd aan de test. En ook hebben we op geen moment ons akkoord hiervoor gegeven. Aanspreking door de klantenservice was ook behoorlijk aggressief.

Goed contact Binnen 2 dagen accu gerepareerd retour

Werkt goed

Vlug en een snelle levering en werkt goed op mijn oude elektrische

top

top

Correct

Correcte uitleg op de pagina met de batterij, snelle levering, batterij in de fiets geplaatst en na opladen werkt deze prima! Kortom, zeer tevreden.

Eikenbosstraat 14

4175 CM Haaften