Goed geholpen

Snel en een goede prijs!

Nieuwe accu besteld voor elektrische fiets, accu snel geleverd en hij presteert goed. Helemaal super dus. Ik ben er erg blij mee.

Makkelijk bestellen, snel in huis!

Goede duidelijke website en snel geleverd. Ik zou dit bedrijf van harte aanbevelen

Zeer goede klantervaring

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Strakke levering.

Supèr accus super snelle levering

Zie titel

Bestelling is snel en correct afgewerkt

Bestelling is snel en correct afgewerkt en de prijs was zeer acceptabel.

Heel snel en duidelijk. Alleen mis ik het boutje om het vast te maken aan het stuur.

Ze reageerden vlot op de App en de levering was volgens afspraak

De accu snel ontvangen.

Super tevreden over de kwaliteit en pasvorm

Heel mooi alternatief voor een nieuwe orginele accu.

Goede en snelle service

Zeer snelle en correcte levering

Via email info gevraagd en gekregen over nieuwe accu voor m'n Stella Vincenza fiets van 11 jaar oud. Op woensdag besteld en donderdag al bezorgd. Accu past precies en de m'n fiets rijdt weer als nieuw. Stevige en mooie accu voor een heel voordelige prijs. Een aanrader@!

Bijzonder tevreden over mijn contact met gm-accu.nl .

Supersnelle levering , schitterend product werkt uitstekend !!!

Goed en betrouwbaar

Naar rond te hebben gekeken naar een accu voor een Sparta Emotion op het internet kwam ik gm-accu tegen, voordelig met de prijzen en goede beoordelingen dus hier besteld. Na bestelling accu snel binnen, kunnen nu weer verder fietstochten maken. Top

Goede prijskwaliteit verhouding Snelle levering Goed product

perfect

prima communicatie , snelle levering , product zoals omschreven tegen een prima prijs vergeleken bij andere aanbieders

Prima product, prima prijs,prima service

Zeer snelle levering, hadden per abuis de verkeerde opgestuurd. Binnen 24 uur de goede bij ons aangeleverd. Dit weekend er al veel plezier van gehad.

goede accu en snelle levering!

Prima ervaring!

Fast and reliable.

Order was processed fast and delivered next day.

Werkt perfect en zeer snelle levering

Makkelijk besteld, snel geleverd!

Makkelijk besteld, track and trace. En dag erna was hij binnen. Heel tevreden met mijn nieuwe accu.

Accu

Accu valt na half uur uit. Moet ik afstappen en weer aandrukken. Niet handig bij de afstanden die ik fiets

Ene dag besteld en volgende dag al geleverd.

Het was een accu voor een Stella fiets. Hij past en het werkt.

Accu op tijd geleverd werkt prima, mis alleen mijn garantiebon nog ….

Top leverancier

Zoals beloofd, vandaag besteld, morgen in huis. Fietsaccu zonder problemen om kunnen ruilen nadat de verkeerde was besteld/geleverd. Snel en vriendelijk contact en dat tijdens vakantieperiode. Prijzen zijn ten opzichte van andere leveranciers goed betaalbaar.

Eikenbosstraat 14

4175 CM Haaften