Accu doet het njet

Helaas doet de accu het niet en krijgen we m ook niet werkend op de Stella fiets

geen probemen

ok

gewoon goed

Snel geleverd geen problemen

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

De accu’s werden snel geleverd, ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail en de accu’s waren netjes verpakt. Zeer tevreden.

Top product + levering

Accu besteld voor m'n stella fiets snel geleverd binnen 2 dagen en past perfect.

accu met 85% van de geadverteerde capaciteit

Levert een nieuwe accu met 85% van de geadverteerde capaciteit, zegt dat de meeste van hun accu's zo uutgeleverd worden. Bieden RMA aan maar reageren dan niet meer op email.

Sterke accu

Ik had een oude accu die vervangen moest worden. Het is heel fijne om normaal en snel te kunnen fietsen zonder te denken dat ik geen voldoende accu heb om thuis te komen. Een keer gebruikt en hij kan nog veel langer mee zonder te opladen.

Fijn bedrijf om te bestellen,

Al diverse keren wat besteld bij GM-Accu, snel geholpen en heel behulpzaam als je ze belt.

Perfect!

Goed contact, snelle service!

heel goed netjes

is goed

Heldere communicatie

Fietsaccu gekocht bij dit bedrijf. Op basis van de vele goede reviews gekozen voor dit bedrijf. Ook de prijs van het product was hier aanleiding toe. Accu was keurig en veilig verpakt. Tevens prima handleidingen en informatie toegevoegd. Het geleverde zag er prima uit. Nog niet geheel kunnen uitproberen maar heb er alle vertrouwen in. Reviews geven aan dat je ook na je aankoop keurig behandeld wordt mocht er wat mis zijn.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Oke

Oke

Uitstekende service!’

2x telefonisch contact gehad en goed geholpen bij het maken van een keuze. Na bestellen heel snel geleverd!

Alles was goed. Snel geleverd en voldoet aan de verwachting. Wollaaaa echt goeie a niffo

Goede Service.

Ik had mijn acculader stuk. Had deze volgende dag al in huis.

Snelle levering, en het juiste product

Klantenservice/levering / kwalteit

Goede klanservice , snelle levering nw lader !! Goeie kwaliteit lader ik ben zeer te vreden

correct

Goed verpakt en snel

Very fast delivery!

I found my battery at the best price, exactly what I asked for even provided 3 keys and the delivery was extremely fast! I could not believe it. I am also glad for a nice warranty

Snel geleverd,en ook snel antwoord op mijn vraag!

Service gericht en eerlijk bedrijf!

Na telefonisch contact met GM accu was mijn vertrouwen gewonnen. Kreeg eerst advies om mijn defecte stella type 2 accu te testen op voltage (met spanningsmeter) en 'verstopte' zekering voor het laden van accu. Helaas bleek dit voor ons niet het geval en was accu gewoon versleten. Bij GM accu een nieuwe passende accu gekocht en onze fiets gaat weer als een speer. Goedkoper dan reviseren en ook 2 jaar garantie.

Nieuwe accu voor mooie prijs

Nieuwe accu voor mijn stella fiets werkt perfect

Via e-mail om info gevraagd. Zeer snelle reactie. Hierna accu besteld en àlles oké

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering