Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

snel en correcte levering

snelle en correcte levering, bedrijf doet moeite dmv mail en foto opvragen het juiste onderdeel te leveren!

Vandaag besteld, morgen al ontvangen. Mooi verpakt, rekening erbij, heel goed.

Zeer goede service

De fietsaccu was 1 dag na levering goedkoper geworden, mail gestuurd en het verschil werd direkt terug gestort

Snel geleverd en werkt prima!

Prima product en sneller levering.

prima levering

onderdelen voor mijn stella fiets besteld . snel en goede onderdelen geleverd.helemaal top

Redelijk

De accu werkt maar de controle lampjes werken niet?

Goede service. Snel antwoord op vragen

Alles goed geregeld

Snel geregeld en heel goed in de communicatie,top.

Service

Hele goede en snelle service

Vlotte verwerking

Ik ben uiterst tevreden om de snelle afwerking

Alles gewoon netjes geleverd. Accu funcioneert naar behoren

Zie boven

Snelle reactie bij een vraag per mail

Ik kocht deze accu bijndit bedrijf vanwege de vele positieve reviews. Ik dacht dat er iets niet klopte en mailde met een vraag waarna binnen 5 minuten de eigenaar contact opnam en netjes aanwijzingen gaf waardoor het wel goed bleek te werken.

prima service

retourzending goed geregeld , maar ik had wel graag geweten wat er mis was met de accu .

Goede service, snel geleverd.

goede service

Ik had eerst een mail gestuurd of ik het juiste artikel had uitgekozen en naar aanleiding van de bijgesloten foto kreeg ik meteen een mail terug dat dit het juiste artikel was. Klein dingetje.. na mijn bestelling moest ik er nog achteraan wanneer ze mijn artikel zouden versturen. Dat was erdoorheen geslipt maar daarna meteen verstuurd. Top

Uitstekend service

ook mijn tweede bestelling verliep goed. Product beter dan verwacht.

...

Goede en relevante informatie op bestelsite. Snelle service. Product is precies zoals aangeboden en werkt uitstekend.

prima accu

top

Een top bedrijf

Een onderdeel besteld wat niet de juiste is gemeld en direct geld terug op de rekening.

TOP

Goedkoop, snel en volledig

Snelle uitstekende service

Had een mail gestuurd binnen 10 Antwoord .. ik hou ervan ! Besteld en de volgende dag in huis elke mail werd keurig beantwoord en vond wat ik zocht ik kan weer fietsen !

Goede acculader voor de fiets

Prima product past ook perfect net als de originele versie

Product zoals omschreven.

Lader gekocht aan een scherpe prijs voor mijn elektrische fiets. Deze werd snel verstuurd en werkt prima.

Eikenbosstraat 14

4175 CM Haaften