Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
na een tel te doen naar CHEFSTORE.NL om te vragen als ik een online bestelling zou plaatsen of deze op tijd zou aankomen ja hoor geen probleem . bestelling half aangekomen weer telefoontje hij komt per pallet aan de rest week erop nog geen track en trace code van vervoerder maar telkens mogen we u e mail we lossen het op BEZIND EER JE DAAR BEGIND . GEEN STERREN GING NIET
2 June 2026
mark
Genk
Bij dit bedrijf kan je producten retour sturen, maar je geld terug ontvangen ho maar. Dit is een van de meest slechte en onproffesionele sites die ik ooit gezien heb. Ze kunnen niks en doen ook gewoon niks om je te helpen. Bestel hier niet je kan je product wel retourneren, maar nooit je geld ontvangen.
12 May 2026
Marco
Rotterdam
Goed contact met de service gehad voor advies. Snelle levering ondanks de sneeuw. Zeer tevreden
9 January 2026
Ronald
Amsterdam
Mijn frituur is kapot gegaan, via website vergelijkbare frituur gevonden en besteld. 1 dag later werd deze geleverd bij mij. Enig minpuntje is dat er niet bij werd vermeld dat er geen stekker bij werd geleverd (400 volt). Deze bij een bouwmarkt later op de dag aangeschaft.
15 February 2025
Serge Walters
Haarlem
Pakket in 2 delen gehad. 1 deel pakket was verkeerd. Contact opgenomen en was snel opgelost. Nieuwe pakket ontvangen. Mijn complimenten voor julie professionaliteit en flexibiliteit.
20 January 2025
marlene samalobie
Bussum
Ik heb de CombiSteel afzuigkap van 120cm gekocht ,,wat is dit een must. Super krachtige motor en tiptoets bediening.. Bekijk het op: https://www.chefstore.nl/apparatuur-1/afzuiging-1/met-motor/combisteel-afzuigkap-120cm-breed-1530m3-per-uur-7227-0010.html?sqr=Afzuigkap
12 January 2025
Christiaan De vos
Boskoop
Correcte afhandeling van de bestelling.
3 January 2025
Marc Vandepoele
Oostende
Levering duurt twee weken. Retourlabel ontvangen ook en na tweeweken nog geen terugbetaling……
29 December 2024
Hetty Willemsen
Oudenbosch
Correcte snelle bezorging. Gunstige prijs van het bestelde artikel.
22 December 2024
Marc
Maasbracht
geweldige service Wij hadden borden ontvangen en helaas waren ze bijna allemaal stuk. Gemaild en zeer snel nieuwe borden ontvangen. Wij raden dit bedrijf aan.
19 December 2024
Machiel
Nieuw-Dordrecht
Snelle levering goed verpakt
18 December 2024
Karine Bleeker
Heemskerk
Beste ervaring met chefstore. Zal volgende aankoop zeker via deze shop maken
8 December 2024
Georg Schulze
Bonn
I’m a returning customer and always have a good experience. Issues are quickly and properly resolved if they appear
6 December 2024
Kara Firin
Utrecht
Niets aan te merken
6 December 2024
Maas
Veghel
Vanaf het eerste contact tot aan levering zeer fijn gecommuniceerd en ook heel snel geleverd. Fijn!
27 November 2024
Bilal Aznou
Amsterdam
Super tevreden met het product zelf, met de snelheid van bezorging, met de comunicatie....Alles topppp!!! Beter kan natuurlijk altijd, maar voor mij is zo ook super goed!
16 November 2024
Maja Barac
Essen
Goed geholpen en snelle levering
11 November 2024
Helma van Lemmeren
Amsterdam
Snelle afhandeling en verzending.
6 November 2024
Sarah
Antwerpen
Mooie spullen, snelle levering.
31 October 2024
Herbert
Almere
Chefstore, Jullie houden zich aan de lekker aan de afspraken prima bezig. Gr Jos
28 October 2024
Jos Reinders
Beesel
De bestelling en artikelen waren snel verstuurd. Toen de bezorging mis ging heeft chefstore opnieuw het product opgestuurd. Geweldige service.
25 October 2024
Ik heb 3 keer besteld ik heel blij mee
17 October 2024
Malek Alsameer
Hurdegaryp
Enorm vlotte levering van mijn nieuwe koeling. Erg blij mee
8 October 2024
Cafe Carillon
Deventer
Goed geholpen door de klantenservice om het juiste product aan te schaffen. Eerlijk en goed advies
4 October 2024
Pim
Utrecht
Chefstore.nl: Alles voor de Chef
Non-food horeca groothandel voor hotels, restaurants, bedrijfskantines, scholen, catering, gemeentes, grootkeukens en café's.
Voorheen: Prokoeling.nl
Mattenbies 10