goede service en snelle levering

na een aantal vragen met snelle reactie een product geleverd wat volledig naar verwachting voldoet.

bij bestelling en levering is alles prima verlopen!

Toestel nog niet in gebruik.

Super tevreden

De levering gebeurde zeer snel en de installatie is een fluitje van een cent. Echt een aanrader en eindelijk geen gesleur meer met 5-liter bidons.

topkwaliteit

Snelle levering en een voordelige prijs.

Prima, vlot geleverd en eenvoudig aan te sluiteb

Zoals het hoort, uitstekend

Goede betrouwbare service

Snelle service en goed persoonlijk advies.

Meerdere malen contakt gehad met dit bedrijf, over meerdere bestellingen. en zover als ik kan zegge altijd bereid om mee te denken. en zelfs nog producten gratis op te sturen om te kijken of dit het probleem oplost en achteraf kunnen betalen met een linkje. Eenige minpunt soms moeilijk om met de telefoon te bereiken

Zoals steeds correcte en vlotte levering van zeer goede producten !

Voor iedereen die een betrouwbaar osmoseapparaat zoekt met uitstekende nazorg

Ik heb de OsmoPure 100 GE Deluxe in gebruik en moest alle 4 de filters vervangen. Na vervanging bleef de ppm-waarde steken op 4, wat niet normaal is voor een goed werkend osmoseapparaat. Contact opgenomen met Osmoseapparaat.nl via e-mail. Duidelijke communicatie: alle stappen doorlopen, inclusief foto’s en beschrijving. Probleem snel gevonden: de ppm-sensor zat verkeerd geplaatst! Na aanpassing (sensor verplaatsen) werd de ppm netjes 0 – perfect resultaat! Mijn dank gaat uit naar Rikkert voor de snelle, vriendelijke en deskundige hulp. Topservice! Klantenservice is zeer professioneel – ze nemen de tijd om problemen op te lossen. Zeker een 5-sterren ervaring!

Alles perfect verlopen

Alles perfect verlopend.

Veel restwater

Het apparaat werd snel afgeleverd en is eenvoudig te installeren. Wat ons echter enorm tegenvalt is de grote hoeveelheid restwater. Men had ons gezegd dat ca 35% bruikbaar water op zou leveren, dat halen we bij lange na niet. Zoals ik het nu inschat gaat 90% van het water verloren en daarvoor zoeken we een oplossing. Misschien kan iemand ons helpen de opbrengst te verhogen.

Snel geleverd, redelijke prijs! Voor thuis...een prima oplossing! Werk goed

Goede service, prima apparaat

Vooraf gevraagd voor advies, dat heb ik opgevolgd. Na aanschaf problemen met de hoeveelheid osmosewater, de klantenservice gemaild met een foto en binnen een uur reactie en het probleem kunnen oplossen. Klasse!

Werk naar behoren

Zeer goede service, kwaliteit en scherpe prijs.

Zeer goede service, kwaliteit en scherpe prijs.

Alles op voorraad, snelle levering.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle verzending en aanbevolen! Bedankt

Over het algemeen ben ik tevreden.

Ik ben tevreden, maar heb wel 2 bedenkingen: - ik heb ijkvloeistof mee besteld omdat ik niet wist dat ook in de verpakking van de ph-tester zat - ik ben nog op zoek naar een goede handleiding om met die tester de ph-waarde van de bodem in mijn moestuin te meten

Alles ging vlotjes en was de volgende dag in huis

Ik heb het goed ervaren en kwam optijd binnen dank daar voor.

Fijne webshop

De producten werden mooi op tijd geleverd.

Alles netjes geleverd.

Tip één afbeelding voor de aan sluiting. Zou wel handig zijn.

Betrouwbaar!

Een team dat je niet alleen kan vertrouwen, maar terloops nog goede raad geeft ook al blijkt dat niet altijd in hun voordeel. Wordt zeldzaam!

Gewoon top!

Fijn om hier te kopen. Leuk, behulpzaam personeel. Dikke pluim voor deze webshop!

Mooi apparaat, installatie is zeer goed uitgelegd in bij gevoegde handleiding

Het apparaat volgens verwachting. Echt een aanrader voor grotere volumes osmose water.

Het Rode Hert 16

3824 CE Amersfoort