Steeds perfect geleverd

Reeds een 6 tal jaar klant. Steeds perfect geleverd

Toestel werkt uitstekent tot nu toe

support is een beetje langs de ligte kant,maar anders top en alles is compleet voor zelfmontage en voorzien van duidelijke tekening.

Goede kwalitei en service

Pomp voor mijn osmoseapparaat werkt goed en is zeer stil. Had dit veel eerder moeten doen!

Snelle service tegen een scherpe prijs.

Heldere site waar bijvoorbeeld goed is te vinden wat voor navulling van capsules je nodig heb.

Ergens in het bezorgtraject heeft men in de doos gekeken. Hij was duidelijk geforceerd opengemaakt. Wellicht omdat er "apparaat" in de naam van het bedrijf staat? Blijkbaar viel de inhoud tegen en kwam het bestelde product bij de rechtmatige koper. Daar kan deze leverancier niet zo heel veel aan doen. Het geleverde product (filters) was in orde.

Uistekend product en evenzo service

Ik ben zeer teverden over mijn Osmose filter OSMOPURE. En ook de service is uitstekend, iets dat tegenwoordig lang niet altijd het geval is bij bedrijven. Bij Osmoseapparaat krijg je een deskundig iemand te spreken en niet een of andere stomme chatbot. Je krijgt vakkundig antwoord op je vragen en uitleg. Houden zo.

Lekker helder water

Bedankt voor de goede service

Zeer goede hulp bij het aankopen van een osmose toestel En vlot antwoord op mails

Top bedrijf

Snelle en goede levering

Al jaren bestel ik filters ed. Telkens goede service

Goede kwaliteit en zeer snelle levering

Wij gebruiken het apparaat om een voorraad water aan te leggen voor het schoonmaken van ons huis en interieur van de auto's

Overzichtelijke bestelling en nette levering

Maakte gebruik van mijn account en kon mijn bestelling van paar jaar geleden gebruiken om de juiste spullen te vinden. Goed materiaal. Tevreden gebruiker inmiddels >7 jaar in bezit van osmosepure 100GE deluxe met 12 liter tank en inline koolfilter

Gewoon goed

Gewoon goed

Goed geholpen

Medewerker heeft mij voldoende adviezen gegeven..zowel wat voor type toestel aanschaffen aansluiting van de toestel en rekening houden met onderhoud van de toestel. Ik ben hierdoor zeer tevreden

Probleem opgelost

Een probleem met mijn omgekeerde Osmose filter werd meteen opgelost na 1 telefoontje. Ook direct teruggebeld. Heel blij mee.

Zeer tevreden over omose apparaat + service

Goede klantenservice. Veel vragen per email kunnen stellen en altijd snelle en informatieve reacties. Goede kwaliteit osmose-apparaat. Werkt snel met boosterpomp (9 liter opbrengst binnen 20 minuten). Zuiveringspercentage 96%.

Prima.

Al enkele jaren klant, de afhandeling is altijd prima

no nonsens ,gewoon in orde !

gewoon ; in orde !!

Snel, goed en service

Besteld, binnen paar dagen in huis, werkt perfect. Goede klantcontact.

Snel geleverd en goede website

Osmoseapparaat was makkelijk gebruiksklaar te maken door de duidelijke instructie die er bij geleverd is.

Zoals altijd zeer vlotte en snelle afhandeling van de bestelling.

Alles klopte. Heel snel geleverd de volgende dag al. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Een dikke 10 dus

Snelle verzending en bezorging.

Ik moet het toestel nog aankoppelen. Verslag volgt en aanbeveling.

Snel geregeld voor goede prijs.

Het Rode Hert 16

3824 CE Amersfoort