Zeer tevreden goed product En snelle levering

Correct

Zoals het hoort

Prima in orde

altijd correcte en snelle levering

Snelle service en advies

Perfect!

Vlotte levering, gemakkelijke installatie en levert perfect osmosewater.

Keurig geleverd

Levering is keurig afgehandeld en bezorgd.

Snel, efficient en zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding

Alles verliep heel vlot, zowel de bestelling als de levering. Na installatie bleek na spoelen dat het osmoseapparaat 0 aangaf op de TDS-meter, een heel mooi resultaat voor een topprijs.

Gewoon duidelijk en goed geregeld

Alles netjes geleverd

Alle filters via de website besteld en snel geleverd

Correcte en snelle levering!!.

Correcte en snelle levering!!.

Gewoon zo als hoord

2 keer besteld en twee keer mooi op tijd geleverd zonder gedoe top

Mooie producten met duidelijke instructie voor goede prijs

Heldere website met opties en uitleg over onderhoud en vervangende onderdelen. Bestelling werd snel en goed ingepakt geleverd. Top!

Heel erg goed

Besteld osmose apparaat werkt perfect Heb al meer besteld Ervaring met dit bedrijf is er goed Prijs kwaliteit verhouding perfect

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd zonder problemen, zoals het hoort :)

Wij zijn zeer tevreden en correcte levering

Werkt, niet snel, wel gestaag

Osmoseapparaat is niet snel maar werkt prima. 50 liter in een paar uur, genoeg om mijn bier te brouwen.

Top geleverd goed uitleg apparaat werkt correct

Gisteren geinstalleerd gebruik dit water voor aquarium en eventueel voor strijkbout en auto schoonmaken

Kwalitatief goed apparaat maar geen beschrijving hoe er in de praktijk mee moet worden omgegaan. Welk water kun je ermee filteren tot drinkwater, en hoe?

Goede service, snelle reactie en communicatie en kundig advies!

Top apparaat

Snel geleverd, zat enkel een verkeerde gebruiksaanwijzing bij. Na een telefoontje goed op weg geholpen. Na een week ook nog een boosterpomp besteld. Nu heb ik op 2 uur tijd al mijn osmosewater klaar voor mijn aquarium, scheelt enorm wat liters water

Correcte levering

Zie boven

Top producten en goede service!

Kwaliteit nummer 1

Dit is mijn 2e osmoseapparaat van hun en werkt top en snel verzonden. Je kunt hier met een gerust hart bestellen dit bedrijf maakt zijn woorden waar.

Geweldige service

Extra info gegeven via mail, en al voormontage gedaan als spontane service

Het Rode Hert 16

3824 CE Amersfoort