Snel, goed en service

Besteld, binnen paar dagen in huis, werkt perfect. Goede klantcontact.

Snel geleverd en goede website

Osmoseapparaat was makkelijk gebruiksklaar te maken door de duidelijke instructie die er bij geleverd is.

Zoals altijd zeer vlotte en snelle afhandeling van de bestelling.

Alles klopte. Heel snel geleverd de volgende dag al. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Een dikke 10 dus

Snelle verzending en bezorging.

Ik moet het toestel nog aankoppelen. Verslag volgt en aanbeveling.

Snel geregeld voor goede prijs.

uitstekend

Alles prima

Prima prijs kwaliteit, service en informatie.

Top ro systeem aan gunstige prijs

Het systeem is relatief makkelijk te installeren, is goedkoop en wanneer ik er een onafhankelijke tds-meter op loslaat is het water extreem zuiver (1 a 3ppm) Een aanrader!!!

top kwaliteit

goede levering krijg wat te verwachten valt tegen redelijke prijs.

Snelle correcte levering

Grote keuze goede begeleiding

Naarr verwachting

Me flow rate was iets te traag maar met een booster er tussen werkt perfect 1liter per 2.4 min nu

Prima geholpen en snelle levering van producten.

Een 10 voor het beste in service, kwaliteit en prijs !

Altijd het juiste advies. Reageert adequaat en heeft alle kennis in huis. De shop werkt prima. Levert, factureert etc volgens afspraak. Beter is niet mogelijk.

Goed product en snel geleverd

Bestel eens per jaar nieuwe filters voor mijn osmoseapparaat. Na te zijn ingelogd op de website zijn mijn vorige bestellingen meteen zichtbaar en hoef ik slechts te klikken op „opnieuw bestellen“. Heel gemakkelijk

Verliep goed

Verliep goed

goede service en snelle levering

na een aantal vragen met snelle reactie een product geleverd wat volledig naar verwachting voldoet.

bij bestelling en levering is alles prima verlopen!

Toestel nog niet in gebruik.

Super tevreden

De levering gebeurde zeer snel en de installatie is een fluitje van een cent. Echt een aanrader en eindelijk geen gesleur meer met 5-liter bidons.

topkwaliteit

Snelle levering en een voordelige prijs.

Prima, vlot geleverd en eenvoudig aan te sluiteb

Zoals het hoort, uitstekend

Goede betrouwbare service

Snelle service en goed persoonlijk advies.

Meerdere malen contakt gehad met dit bedrijf, over meerdere bestellingen. en zover als ik kan zegge altijd bereid om mee te denken. en zelfs nog producten gratis op te sturen om te kijken of dit het probleem oplost en achteraf kunnen betalen met een linkje. Eenige minpunt soms moeilijk om met de telefoon te bereiken

Zoals steeds correcte en vlotte levering van zeer goede producten !

Het Rode Hert 16

3824 CE Amersfoort