Laden reviews...
95 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een hoge tevredenheid over snelle levering, betrouwbare service en duidelijke productinformatie. Klanten prijzen het deskundige advies en de vriendelijke communicatie. De beoordelingen benadrukken solide kwaliteit en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Over het algemeen is de conclusie positief met consistente tevredenheid over het product en de service.
Er bleek een koppeling te lekken, heb de koppeling van mijn oude filter maar overgezet
12 March 2026
Sandy
Hhw
Mijn ervaring is super goed, Een hele fijne klantenservice, Die ook met je nadenkt en je goed advies geeft!
6 March 2026
Martijn Dominicus
TILBURG
Snel en goed
Fdjohn
Dordrecht
Goed overzicht van de producten en goede beschrijvingen en veel op voorraad alsook snel geleverd TOP!
Paul
Hoogstraten (B)
Zeer goede wn snelle leverancier van betrouwbare producten. Ik had vorig jaar verkeerde filters besteld en kreeg gelijk een telefoontje of dat wel de bedoeling was. Dus ook nog is een stuk nacontrole. Ik kan deze leverancier van harte aanbevelen.
Rik
Heinkenszand
Apparaat was netjes op tijd, functioneert goed en was voorzien van een duidelijke instructie.
mike
ijmuiden
Doet wat beschreven staat en is nauwkeurig
25 February 2026
Hans
Grubbenvorst
Handleiding is wat beknopt, niet duidelijk wanneer filters moeten worden vervangen en er is ook niets te vinden over doorspoelen.
25 February 2026
Leo
Gorinchem
Beste Leo,
Bedankt voor de review. In de handleiding kunt u op de laatste pagina onder het kopje "Onderhoud" terugvinden wanneer de filters worden vervangen.
U vindt daar ook een paragraaf met de titel "Gebruik van het spoelkraantje". Daarin wordt uitgelegd hoe het spoelkraantje werkt. Mocht er nog iets anders zijn wat u mist dan horen wij dat graag.
Goede snelle levering. Vragen goed beantwoord.
20 February 2026
jan van Nek
VOLENDAM
Een osmose apparaat met extra filters gekocht. De bestelling was snel verzonden en deze keurig verpakt ontvangen.
12 February 2026
Rolf
Leiden
Prettige website. Duidelijkheid met betrekking tot het bestellen van de juiste producten.
Bob van der Pol
Haarlem
als altijd correcte afhandeling.
Johan
Zundert
Goed advies en snelle levering. Na zeven jaar osmose apparaatje vervangen; loopt weer als een tierelier
John
Bergschenhoek
Alleen maar positieve zaken.
Rudy Hemmeryckx
TURNHOUT
Ik geef alleen 4 sterren omdat dit apparaat niet alle stoffen filterd zoals bescheven. De TDS hoort op 0 uit te komen maar helaas blijft deze schommelen tussen 3 en 7 TDS. Ik heb bij de eerste ingebruikname het filter ruim een uur door laten lopen en tussen het gebruik door ook het filter nog gespoeld dmv het kraantje. Maar de TDS blijft schommelen tussen de 3 en 7
Dirk
Antwerpen
Beste,
Spijtig te horen dat de TDS anders is dan verwacht. Het klopt dat de TDS waarde van het gezuiverde water bij de OsmoPure BA serie niet 0 is. Met alleen een membraan is er een TDS reductie van 95 tot 99% (Afhankelijk van de omstandigheden bij u thuis en het moment van meten). Voor volledige TDS reductie is er een toestel met als laatste fase een DI-filter nodig zoals onderstaande:
Een DI-filter kan er ook nog achteraf aan worden toegevoegd wanneer u alsnog op een TDS van 0 uit wilt komen:
Mocht u meer informatie willen neemt u dan gerust contact met ons op.
zeer tevreden
5 February 2026
stef
turnhout
Zeer tevreden goed product En snelle levering
Oene
Vlaardingen
Zoals het hoort
ISSW
Baarle-Hertog
Johan
Bilzen-Hoeselt
altijd correcte en snelle levering
22 January 2026
Kurt Lannoye
Antwerpen
Ron
Someren
Vlotte levering, gemakkelijke installatie en levert perfect osmosewater.
Stef
Puurs
Levering is keurig afgehandeld en bezorgd.
Nico Knol
Waddinxveen
Alles verliep heel vlot, zowel de bestelling als de levering. Na installatie bleek na spoelen dat het osmoseapparaat 0 aangaf op de TDS-meter, een heel mooi resultaat voor een topprijs.
Dimi DP
Bornem
Gewoon duidelijk en goed geregeld
Harry
Huizen