Snelle levering en goed verpakt

Altijd snelle top service

Altijd als ik wat bestel wordt het gelijk verzonden. Nooit geen problemen gehad met mijn bestellingen. Ook als zou het ergens anders iets goedkoper zijn, zal nooit voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Weet gewoon wat ik heb aam osmoseapparaat.nl.

apparaat werkt prima , alleen van post.nl af graag komt nooit op tijd ( dag later als track en tracé zegt )

Omgekeerd osmose? Doen!

De kwaliteit van ons kraanwater neemt steeds verder af. Dit is op te lossen met een omgekeerd osmose apparaat. Ik ga met al mijn vragen en bestellingen naar osmoseapparaat.nl

top

***** + *****

Altijd tevreden

Prima service!

Werkt super

Het apparaat werkt super snel en waterwaarden zijn helemaal prima! Mooie prijs kwaliteit verhouding

Super in orde!

Alles is heel goed verlopen,snelle service heel tevreden!!!

Al jaren klant, nóóit 1 probleem gehad. Altijd snel en behulpzaam!

Zoals gezegd, ben al jaren klant en de service is van excellente kwaliteit. Bij moeilijke vragen hebben zij altijd een antwoord of komen er zelf snel op terug. Had op een gegeven moment een gebroken filterhouder en deze werd dezelfde dag opgestuurd. Herbestellingen zijn ook eenvoudig door gewoon in mijn omgeving een zelfde order te plaatsen. Kortom, een bedrijf waar je op kunt bouwen!

Gewoon goed

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering, goed apparaat met extra duidelijke beschrijving

Levering lekker snel met deskundig advies .

Altijd spullen netjes op tijd binnen dus ik zeg toppie

Helemaal tevreden!

Mijn vrouwtje gebruikt het zelfs voor haar stoom style tang!

Priema

Altijd goed geholpen ! goed contact en telkens goed advies. Dank U, en doe zeker zo verder. Eddy

Serieuze aanpak.

Goede leverancier

Al jaren mijn vaste leverancier voor mijn osmose spullen.

Alles in voorraad, wat ik nodig heb voor mijn orchideeën hobby.

Prima apparaat, prima webwinkel

Osomose apparaat gekocht voor mijn aquarium. Doet wat het moet doen. Duidelijke handleiding. Het water in mijn aquarium is nu veel zachter en de CO2 draait eindelijk stabiel.

vlotte koop

alles vlot verlopen

Goede service, goed advies en goede prijs!

Ik had een stukje waterslang nodig die per 10m verkocht wordt. Osmoseapparaat stuurde het stukje gratis mee met mijn betselling van nieuwe filters.

zeer positieve ervaring

apparaat snel geleverd. na installatie erg positief over de apparatuur.

Prima bedrijf

Robert de verkoper dacht super met me mee en heeft de gedane bestelling aangepast. De communicatie ging vlotjes en plezierig.

Werkt prima.

Zoals omschreven, levering correct. Werking zoals het hoort. Dus tevreden.

Het Rode Hert 16

3824 CE Amersfoort