Gewoon goed

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering, goed apparaat met extra duidelijke beschrijving

Levering lekker snel met deskundig advies .

Altijd spullen netjes op tijd binnen dus ik zeg toppie

Helemaal tevreden!

Mijn vrouwtje gebruikt het zelfs voor haar stoom style tang!

Priema

Altijd goed geholpen ! goed contact en telkens goed advies. Dank U, en doe zeker zo verder. Eddy

Serieuze aanpak.

Goede leverancier

Al jaren mijn vaste leverancier voor mijn osmose spullen.

Alles in voorraad, wat ik nodig heb voor mijn orchideeën hobby.

Prima apparaat, prima webwinkel

Osomose apparaat gekocht voor mijn aquarium. Doet wat het moet doen. Duidelijke handleiding. Het water in mijn aquarium is nu veel zachter en de CO2 draait eindelijk stabiel.

vlotte koop

alles vlot verlopen

Goede service, goed advies en goede prijs!

Ik had een stukje waterslang nodig die per 10m verkocht wordt. Osmoseapparaat stuurde het stukje gratis mee met mijn betselling van nieuwe filters.

zeer positieve ervaring

apparaat snel geleverd. na installatie erg positief over de apparatuur.

Prima bedrijf

Robert de verkoper dacht super met me mee en heeft de gedane bestelling aangepast. De communicatie ging vlotjes en plezierig.

Werkt prima.

Zoals omschreven, levering correct. Werking zoals het hoort. Dus tevreden.

Alles was perfect

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering, ook naar België.

Ga zo door

Prima verzorgd

Prima verzorgd

Alles O.K

Ik ben zeer tevreden met het apparaat, en een vlugge en goeie levering.

Altijd accuraat advies, snelle levering en goede aftersales service

Wij zijn nu al een aantal jaar klant bij osmoseapparaat.nl en hebben al die tijd perfecte service ontvangen, ook als er iets mis- of kapotging.

Heeft gedaan wat het zegt

Besteld, mooi afgehandeld en correct geleverd. Kan niet klagen

top bedrijf

goede producten voor een mooie prijs. Communicatie is ook goed. Een aanrader.

Alles klopt en heel mooi gefilterd water

Duidelijke NL website, levering binnen 24 uur. Telefoonnummer en email bereikbaar met echte mensen die mijn vraagje beantwoordden. Na de levering werd mij gevraagd of alles OK was verlopen. Thanks

Toppers goede omschrijving van producten en ze doen wat omschreven is.

Ja ik was eerst bij Ocean lake geweest en daar vroeg ik dus wat het verschil is tussen de verschillende DO filters. Na dat de weekend voorbij was kreeg ik op de maandag nog geen antwoord. Dus ik blazen op de app hallo kunnen mij ook antwoorden want jullie zijn aanwezig op de app maar aand8 voor mij ho maar. Dus toen kreeg een antwoord waar ik geheel niks aan. Bedoel echt niks meer dan wat al beschreven was.... In tegendeel tot deze jongens waarbij dus helder beschreven is wat het verschil is in DPI van de DO filters. Dus dat. Kleine moeite om je beschrijving volledig te maken.

Kreeg alert voor vervanging

Erg prettig die service. Goede spullen en snel bezorgd

Uitstekend geholpen met een probleem met mijn osmoseapparaat

Snel contact, een goed verstaander, snelle en duidelijke suggesties voor tests en correctie. Probleem gevonden en eenvoudige en prijsefficiente oplossing gegeven

Het Rode Hert 16

3824 CE Amersfoort