Uitstekende service en snelle verzending.

Zeer tevreden.

Zeer goede prijs verhouding

Makelijk aan te sluiten en voor de helft van de prijs in vergelijking met aquarium shops Ik ben zeer te vreden

zoals online shoppen hoort te zijn

Ongelooflijk snelle verzending, ik bestelde pas in de late namiddag vanuit België, de volgende dag werd het pakketje al thuis geleverd!

Alles is gegaan zoals verwacht

Goede voorlichting op de site, snel besteld en snel geleverd. Werkt goed, al heel wat liters getapt voor bevochtigingsapparaat, strijkijzer en stoommachine.

Is zeer goed bevallen en snelle levering

Deze webshop is goed aan te raden voor mensen die een osmose apparaat nodig heeft

Telefonisch hele uitleg gekregen aan leek.

Tijdens telefonisch contact gaf ik te kennen een bepaald type te willen kopen. Er werd mij gevraagd voor welke werkzaamheden ik ze zou willen.. de vriendelijke heer adviseerde me een lichter, béter en ook nog goedkoper toestel. Aan de hand van de werkzaamheden waarvoor het moet dienen. Indien probleem mocht ik gerust telefonisch contact opnemen. Wij zijn fan en vaste klant. Ik bestel er eentje als verjaardagscadeau voor een vriendin.

volgens afspraak

xxxxxx

Super goed

Super snel geleverd

Goede service snelle levering - alles naar wens

Bestelling was snel geleverd en naar wens. Bij vragen snel bereikbaar kan het aanbevelen.

Totnu toe prima!

Hoe zit het met het onderhoud van dit apparaat?

Zeer tevreden, snelle verzending, goede prijs voor het product

Zeer tevreden, snelle verzending, goede prijs voor het product

Goede online shop

Ze deden wat ze beloofden.

Op tijd en netjes verpakt geleverd

TOP service!

Altijd een correcte en snelle levering!

Prima apparaat

Grote wateropbrengst

De tank is reeds na anderhalf uur vol. De pomp is zeer stil. Lekker water.

Overzichtelijke site, de goedkoopste en snel geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooi apparaat, eenvoudig aan te sluiten en werkt goed.

Wij hebben alles zeer positief ervaren

bij toeval hier terecht gekomen daar ze een mooie aanbieding hadden, deze besteld en daarna is alles op juiste wijze afgehandeld, dus zeer tevreden.

Tevreden

Had al jaren een soortgelijk apparaat.

Gewoon in een woord super!!!

Al meerdere keren besteld, goed materiaal en snelle levering.

Duidelijke website, snelle levering, prima product

Duidelijke informatie in de webshop over het product, snelle levering en het product, osmoseapparaat werkt subliem en installatie is prima te doen.

Netjes en op tijd geleverd

Nette website met webshop. Duidelijk en overzichtelijk.

Goed apparaat, prima service bij nalevering filters.

Het Rode Hert 16

3824 CE Amersfoort