Uitstekende service en snelle levering

Reageren snel op vragen en komen met eerlijke adviezen. Product snel geleverd en werkt geweldig. Bedankt daarvoor!

Goede en snelle support bij het kiezen van het juiste apparaat

Ik heb vooraf per mail gevraagd wat ik precies nodig had voor mijn toepassing en ben netjes en snel geholpen. Levering was snel en netjes verpakt. Aansluiten was ook eenvoudig met de meegeleverde handleiding.

Heel goed geadviseerd en geleverd.

Het bestelde Osmose apparaat heb ik gekocht na advies ingewonnen te hebben bij deze firma. De verzending is perfect gegaan en heb het osmose apparaat binnen 2 dagen ontvangen. Bij het osmoseapparaat zat een duidelijke instructie hoe het apparaat verder te monteren en in bedrijf te stellen. Bij het apart bestelde DI filter zat een afzonderlijke instructie. Het apparaat volgens instructie gemonteerd en in bedrijf gesteld, zonder Di filter een TDS waarde van 11 en met DI filter een TDS waarde van 0, hier de ramen mee gewassen wat perfect ging. Zowel over de firma Osmoseapparaat.nl en de werking van het osmoseapparaat ben ik super tevreden.

Goede producten en snelle levering.

Snel geleverd maar valt tegen

Apparaat was snel geleverd en makkelijk geïnstalleerd Alleen vind ik de pro 4000 Toch tegen vallen Er zijn nog steeds kalk sporen aanwezig na het wassen van de auto’s

Alles is uitstekend verlopen en de producten zijn exact naar wens.

De producten had ik binnen vijf minuten gevonden en besteld en twee dagen later was het al bezorgd. Netjes verpakt en de producten doen gewoon hun werk. Ik ben dus erg tevreden en de volgende aankoop zal, met alle waarschijnlijk, wederom bij deze webwinkel zijn.

Prima webshop artikelen snel geleverd

Grote sortering voor mijn osmose apparaat alles kunnen vervangen wed snel geleverd. Prima

Great product, easy installation

Fast delivery and great product. I need this RO device for my hydroponic system. Dropped my water from 350 ppm to 16 ppm Only downside is that it didn't come with the appropriate link for my tap. You can easily buy one for 2 euros

Alles is goed gegaan apparaat werkt volgens omschrijving

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Via een overzichtelijke site met een divers aanbod is bestellen een peulenschil. De communicatie na het doen van de bestelling is duidelijk en voldoende. Het product wordt vervolgens correct en goed verpakt volgens planning afgeleverd.

vlotte en goede service

Na bestelling hel vlot geleverd

Positief!

Goede info, snelle levering, netjes verpakt. Nette financiële afhandeling. Gewoon goed tevreden! Vreemd dat hieronder alleen zijn voornaam wordt gevraagd??

Werkt heel goed, let op aansluitingen

Aangesloten volgens voorschrift, in eerste instantie had ik lekkage. Maar bleek dat de slangetjes er echt goec en nog dieper ingedrukt moesten worden. Goed apparaat en werkt nu perfect.

Service perfect ! En directe levering. Communicatie was prima ! Kom je niet meer veel tegen zulke service .

Super sercice

Ben erg blij met dit apparaat, werkt prima. Bij het installeren iets fout gedaan maar dat werd heel erg snel opgelost door mij een gratis onderdeel na te sturen, en ook nog de volgende dag in huis. een hele goede webshop.

Super snel geleverd

Overzichtelijk website met duidelijke beschrijving. Bestelde werd de volgende dag geleverd.

SUPER SERVICE

Super vriendelijk. Perongeluk de verkeerde filter besteld. Kreeg gelijk een mail of het wel klopte wat ik besteld had. Daarop naar hun advies geluisterd en alles is goed gekomen. Ga er zeker nog een keer wat bestellen!!!

Osmoseapparaat met boosterpomp 75 GPD

Vlot bestellen, snel geleverd. Even de handleiding doornemen en binnen een kwartier kan je starten met het maken van osmosewater. Ideaal!

zeer snelle levering

zeer snelle levering,product voldoet aan verwachting

Alles was zoals beloofd

Snelle en correcte levering voor een mooie prijs!

Snelle verzending en duidelijk product instructies

Snelle levering en het product komt met duidelijk instructies.

Ik ben erg tevreden en blij met deze aanschaf. De beste van dit jaar!

Alles smaakt veel beter koffie/ thee en ik ga er steeds meer mee doen. Planten water geven, wassen van m’n gezicht. Een bevriende man uit de buurt heeft hem geïnstalleerd. Hij is al jaren een fervent gebruiker. Ik ga flink reclame maken voor zuiver water. Met vriendelijke groet Marie Rutgers

Goede service en snelle levering

Ik heb hele goede ondersteuning en goed advies gehad bij het samenstellen van het filtersysteem, dat wat aangepast was van de standaard uitvoering. Na de bestelling werd het systeem, geheel samengebouwd, snel geleverd. Een missend deel werd direct nagestuurd en was er de volgende dag. Het systeem draait momenteel naar wens.

Goede kwaliteit en communicatie

Snelle communicatie. Ik heb van hen een mineraal filter gekocht die niet werkt zoals verwacht. Terugzenden en mijn geld terug krijgen was soepel.

zeer goed

letten heel goed of de bestelling klop. Of het bij de vorige bestellingen die je gedaan heb klopt. Klop er wat niet krijg je een of het wel klopt.

Het Rode Hert 16

3824 CE Amersfoort