Goede service en snelle levering

Ik heb hele goede ondersteuning en goed advies gehad bij het samenstellen van het filtersysteem, dat wat aangepast was van de standaard uitvoering. Na de bestelling werd het systeem, geheel samengebouwd, snel geleverd. Een missend deel werd direct nagestuurd en was er de volgende dag. Het systeem draait momenteel naar wens.

Goede kwaliteit en communicatie

Snelle communicatie. Ik heb van hen een mineraal filter gekocht die niet werkt zoals verwacht. Terugzenden en mijn geld terug krijgen was soepel.

zeer goed

letten heel goed of de bestelling klop. Of het bij de vorige bestellingen die je gedaan heb klopt. Klop er wat niet krijg je een of het wel klopt.

Snelle levering en goed verpakt

Op de site duidelijk welke onderdelen je nodig hebt voor nabestellingen en de prijs valt ook reuze mee. Zeer tevreden

Excellent

Het apparaat is zeer snel aangekomen, alles was goed verpakt en de beveiligde instructies zijn duidelijk en gemakkelijk te volgen, de algehele installatie is eenvoudig en duurt niet lang. Ik ben tevreden over deze aankoop.

alles perfect!

snelle levering, vriendlijk contact, alles perfect!

Snelle service, goede prijs.

Het simpelste osmose apparaat gekocht welke perfect werkt. Ik verwacht dat deze lang mee zal gaan. Goede TDS en simpel in gebruik. De service van de webshop was prima, snel en foutloos.

Uitstekende service en zeer tevreden product

Zeer tevreden.

Zeer betrouwbare en correcte onderneming

Ik kan iedereen aanraden hier te kopen; Correcte prijs Snelle levering Uiterst correct m.b.t garantie, dienst naverkoop top.

super

heb inmiddels 4 filters besteld en ontvangen alles werkte perfect

Goede snelle levering gewoon goed.

Bestel en snel geleverd Duidelijke info op de websites.

Advies op maat

Erg prettige service mijn vraag werd niet alleen beantwoord maar ook exact welke producten hierbij horen.

Uitstekende service en geweldige prijs/kwaliteit

De eerste keer had ik een aantal vragen verstuurd via de mail. Er werd telefonisch contact opgenomen om meer duidelijkheid te geven wat voor mij de passende optie is. Snelle levertijd en elke keer compleet geleverd. Een keer een onderdeel teveel besteld. Hierover is meteen contact opgenomen om dit na te kijken, het product hebben ze van de bestelling gehaald en het teveel betaalde bedrag terug gestort. Prima service

Snel, goede service, efficiënt en klantvriendelijk.

Snel en efficiënt zoals altijd, Rikkert rocks!

uitstekend service

Ik had een melding dat een filter moet vervangt worden dat heb ik gedaan maar helpt niet toen heb ik gebeld en meteen door hun help opgelost.

Snelle en vakkundige service en tevens advies

Online besteld meteen reactie met factuur direct betaald en een nachtje slapen en de filters zijn geleverd de volgende dag .prima ,!

Heb altijd mijn osmose app in Duitsland besteld maar de levertijd was altijd langer. Nu was de tijd tussen bestellen en leveren 2 dagen. Verdere voordeel osmoseapparaat is ook goedkoper.

snelle levering en fijn telefonisch te woord gestaan .

binnen 2 dagen geleverd na bestelling . contact opgenomen met een vraag en vriendelijk te woord gestaan . bedrijf is zeker aan te bevelen

perfect en snel geleverd

Ik ben zeer goed geholpen, ik zocht een nieuwe 3 weg kraan en vond deze voor een zeer scherpe prijs op de site bij osmoseapparaat.nl toch nog even gebeld voor wat mondelinge info en werd zeer netjes geholpen! (gelijk maar even nieuwe filters erbij besteld)

Apparaat ok maar service niet gemerkt na aankoop

Apparaat lekte omdat een aansluiting niet was aangedraaid en dus ook niet getest vooraf, en met bellen naar klantenservice word er niet gereageerd!

prima, degelijk apparaat

Degelijk product, goed te plaatsen

Alles naar wens

Mooi op tijd Geleverd en het werkt perfect

behulpzame inzichtelijke ondersteuning

Ik zocht filters voor mijn bestaande apparaat, ze hebben mij steeds zeer vriendelijk onderwezen, maar uiteindelijk zelf besloten het oude apparaat te verruilen voor een nieuwe. Voelde me wel onzeker hoe de klus te klaren en ook hier werd ik in gerustgesteld Een buurman heeft de klus geklaard. En het werkt prima.

Goed product, snelle levering

goeie omschrijving, product werkt precies zoals omschreven. ik ga hier zeker vaker bestellen!

Super service

Mijn vaste adres voor onderdelen voor mijn osmose apparaat.

Het Rode Hert 16

3824 CE Amersfoort