Snel geleverd en duidelijke handleiding

Duidelijke handleiding en water is duidelijk betere kwaliteit. Gebruik het ook voor de vaatwasmachine en daar heeft het ook een beter resulaat.

Service is goed

Levering goed voor elkaar snel in huis

Goed product voor een voordelige prijs

Snel ontvangen product doet wat het moet doen voor een hele scherpe prijs

Apparaat werkt zoals het hoort

Enige minpuntje het rubbertje in de bijgeleverde kraan is niet waterdicht en daar moest ik een nieuwe voor kopen

Top service en snelle levering

Super content van de service en van het apparaat! Zeker een aanrader

zeer goed

De juist producten geleverd volgens afspraak. De levering is op datum van afspraak. Nb: u vraagt een handtekening, dit is bijna niet mogelijk. op een scherm en zonder stift, gewoon met uw vinger dat gaat niet dit is een kinderen krabbel dit kan gebeurt veel door de besteller zelf. Wat heeft dit dan tot nut?

Snelle en goede levering

Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Het kan niet beter.zo snel

Het is prima gegaan.sneller kan niet

Enorm tevreden

Zoals altijd ben ik zeer tevreden en zou jullie zeker aanraden aan vrienden om er te kopen.

misschien handig om te vermelden welke filter waar hoort

Goeie producten

Werkt perfect ik ben blij met de apparaat.

Top service!

Op vragen word snel een antwoord gegeven, overduidelijke site, en alles werd snel geleverd. Maw. TOP!

Goede service!

Goed advies en snel geleverd.

Prima apparaat

Doet wat ie moet doen, persoonlijk zou ik een boosterpomp adviseren. Met lage waterdruk verliest hij erg veel opbrengst.

Geweldig goed geholpen!!

ik had wat problemen met mijn toestel, in de makl zeer uitgebereid contact gehad en zeer goed geholpen, alle problemen verholpen :D (deze problemen waren niet door osmoseapparaat ontstaan, 2e hands toestel) egt top service!

Apparaat was snel binnen, prima kwaliteit duidelijke handleiding in het Nederlands.

Snel en correct geleverd

Bestelde spullen snel geleverd

Super snelle levering

Echt snel en goed geleverd. Goede duidelijke omschrijving met duidelijke tekening. Filter lijkt goed te werken (maar is nog vroeg om te beoordelen). Aan kunnen geven wanneer de filter gewisseld moet worden (heb de filter pas, dus zal nog moeten blijken of dit ook gebeurd) Ben tot nu toe super tevreden.

👍

Snelle levering en compleet.

Oorspronkelijk aangeschaft voor ultrasoon luchtbevochtiger, nu geen last meer van witte (kalk) neerslag. We gebruiken het demi-water ook in de waterkoker en de espressomachine. Bevalt goed. Nu na bijna een jaar de filters vervangen.

Eerlijke prijzen

Doet wat ik er van verwachte

Vlot en goed geleverd

Apparaat werkt prima. Installatie van extra kraantje tussen wasmachine aansluiting was wel even puzzelen. Kreeg ik alleen met Teflon dicht.

Snelle levering en goed verpakt.

Het Rode Hert 16

3824 CE Amersfoort