Snel geleverd in de middag besteld andere dag in huis

Top service kwa bestelling Snel geleverd en netjes verpakt Is heel en compleet geleverd 👍👍👍

Helemaal top

Super osmose set voor een scherpe prijs en snel thuis ontvangen. Al jaren mijn favoriete shop voor osmose systemen voor mijn aquaria!

Goede producten aan de beste prijs

Altijd alles in orde, snelle service en uitstekend prijs/kwaliteit

Geweldige service

Super snelle levering. Indien nodig altijd goed advies.

Werd snel en netjes geleverd

Deze winkel verkocht het apparaat tegen de mooiste prijs en het werd nog snel geleverd ook

Prima service, snelle verzending.

Prudukt nog niet getest

Zeer gebruiksvriendelijke website, vlotte en betrouwbare levering

Snelle levering van kwaliteitsproduct

Kwaliteit voor een aangename prijs vind je hier!

Altijd correct

Altijd correct geleverd en omschreven. Uitstekende service

Heerlijk drinkwater

Top product, zo heerlijk om zo een zuiver water te drinken.

klantvriendelijk en toe advies.

Goed geholpen en scherp geprijsd.

Super tevreden 👍🏻

Gewoon de volgende dag in huis...alles werkt naar behoren ...Top Mvg Ans Hopman-Martens

Betrouwbaar, service gericht

Altijd super geholpen, bij vragen snelle reactie.

Ik had mijn osmose 10 jaar geleden gekocht bij een ander bedrijf toen ik problemen ermee kreeg heb ik opvolgend diverse bedrijven om advies gevraagd zonder resultaat, dit bedrijf gaf mij een advies waar ik mee weg kwam en bestel nu alleen bij dit bedrijf nog de filters en eventueel onderdelen indien nodig

Hebben de juiste filters.

Werkt zoals het beschrijven is Top kwalitijd

Uiterst tevreden!

Geeft goede informatie, snelle levering en uitstekende service, in een woord TOP!!

Snel geleverd na bestelling. Enige nadeel is dat men geen mail stuurt om te bevestigen dat betaling binnen is of wanneer pakket wordt verstuurd. Het pakket kwam nu enigzins als verassing terwijl ik net wilde gaan mailen of ze mijn betaling nu al hadden ontvangen.

tevreden

Snelle levering ( ook naar België), goed verpakt, werkend product, en ik tevreden.

Perfecte service

Alles is goed verlopen niets op aan te merken juist dat het een paar dagen duurde voor ontvangt en niet zoal bij bol bestellen volgende de dag in huis maar je kan niet alles willen he

alles goed geregeld

accuraat

alles goed geregeld

accuraat

Snel levering

Adequaat meedenkend professioneel

Mijn ervaring in totaal is zeer positief. En de ondersteuning die ik heb gekregen per email was gewoon goed. Ik heb wel iets dat als verrijking zou kunnen dienen, en dat betreft de installatie instructies! Naast de instructies zou een installatie overzicht tekening van hoe alles aangesloten moet worden geen overbodige luxe zijn. Maar ik ben zeer tevreden en zal zeker dit doorvertellen. Mvg

U had het apparaat zeer snel opgestuurd maar ik zou het niet meer met post.nl doen. Dat was waardeloos ze gaven aan dat het op zaterdag geleverd zie worden. Tussen 10:30 En 12:30 maar niemand kwam er op dagen. Gebeld met post.nl maar daar was geen touw aan vast te knopen. Ze hebben woensdag geleverd.

Het Rode Hert 16

3824 CE Amersfoort