Pluspunten

Zeer accurate.leveringen. Zelfs als het een keertje niet goed ging werd e.e.a ninnen 24 uir opgelost

Kan zo gauw niets bedenken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en geen verkeerde dingen erbij.

Nederlandse gebruikers en handleiding zouden welkom zijn :)

Pluspunten

Vlotte en snelle levering/afhandeling. Goeie prijs/kwaliteitsverhouding

Doe zo verder

Pluspunten

UItstekende en snelle afhandeling van onze bestelling van filters. Goede website: via model osmose apparaat krijg je direct een link naar de relevante filter. We hebben vorig jaar hebben we een Aquabright 50 Pro gekocht na kundig advies van bedrijf. Ook toen uitstekende en snelle afhandeling. Heeft uitstekend gewerkt gedurende het hele jaar. "Klaagde" alleen een beetje random dat deze of die filter vervangen zou moeten worden, terwijl de tds meter nooit een hogere waarde gegeven heeft dan 5 ppm, maar het is makkelijk om zelf de de datum bij te houden.

Pluspunten

Prima service. Vragen worden heel snel beantwoord. Door mijn eigen schuld viel het toestel om en was er een koppeling gebroken. Even navraag gedaan en kreeg gewoon een nieuwe. Daar word een mens nou vrolijk van zou ik zeggen. Doe zo voort!!!!

Pluspunten

Bestelling vlot verwerkt en bezorgd. Bij het aansluiten van de kraanadapterhad ik een vraag waarover ik -na inspreken op het antwoordapparaat- vrijwel direct werd teruggebeld en eea duidelijk werd gemaakt. Goede service!

Pluspunten

ik heb het in goede staat ontvangen en het werkt uitrtekend

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, supersnelle levering, zelfs in Belgie.

Geen enkele waar ik aan zou denken momenteel

Pluspunten

super snelle service en levering

Pluspunten

Behulpzame website, snelle beantwoording van vragen over dit toch niet eenvoudige onderwerp (voorfiltratie). Vulling van loze ruimte in verpakking is met gekreukt papier, dus licht, hernieuwbaar en goed voor het milieu.

geen

Pluspunten

Snel verzonden

Beter geen zaken meer doen met post nl Heb het pakket pas 3 dagen later op moeten halen terwijl ik wel thuis was wanneer het pakket zou komen

Pluspunten

Snelle levering en nette prijs

Pluspunten

Goede en snelle levering. Alles is kompleet

Alle koppelingen en slangen zijn van plastic. Als er voor een meerprijs een betere kwaliteit slangen en koppelingen geleverd kan worden dan zou ik deze wel willen hebben. Tank is erg groot. Mogelijk kan er een plattere versie aangeboden worden

Pluspunten

Goede website met veel informatie. Snelle levering en snel antwoord bij vragen via de mail. We hebben 2 jaar geleden een Aquabright 50 gekocht die probleemloos heeft gewerkt. Nu nieuwe koolstof en sediment filters besteld om de oude te vervangen.

Pluspunten

Snelle levering, apparaat werkt goed. Goede uitleg erbij om aan te sluiten

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling en goed verzorgd

kan geen noemen sorry

Pluspunten

Accurate en vlotte beantwoording van vragen. Communicatie even zuiver als het water uit hun osmoseapparaten. Supersnelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling was snel en compleet binnen

Pluspunten

Fijne service en ze denken met je mee

Helemaal niks, ga zo door

Pluspunten

Goed geïnformeerd over wat ik het beste kon doen en een snelle levering.

Pluspunten

Goeie website, vlotte bestelling en snelle levering. Simpel maar heel efficiënt.

Pluspunten

Correcte en goede behandeling van mijn bestelling. Zeer goede uitleg over de bestelling. Zal zeker nog bestellen.

Pluspunten

Prijs/kwaliteit en snelheid; top!

Gee

Het Rode Hert 16