Goede support en goed werkende spullen

Had veel vragen . Na een bericht achter te laten werd ik gebeld en ben ik fijn geholpen .

Gewoon goed.

Ik ben zeer tevreden over het osmoseapparaat , het is van goede kwaliteit en voor een goede prijs . De bestelling was de andere dag al binnen en goed verpakt . Gewoon goed ,

Gewoon prima

Niks op aan te merken. Zoals je verwacht van een webshop

TOP!

Veel op voorraad en snel geleverd, gewoon TOP bedrijf!

Helemaal prima

Snel geleverd!

Heb hier onlangs een boosterpompje besteld als uitbreiding van men osmopure setje dat ik al had via hun. En ja doet zijn werk, kan er niets slechts over zeggen bestelling was rap verzonden en dit alles voor een mooie prijs!

Goedkoopste osmoseapparaat en doet het prima

Omdat ik geen grote investering wil doen en eerst kijken of ik betere kweekresultaten kan halen in mijn aquaria besloten voor een zeer goedkope oplossing te gaan met extra DI-filter om zo een TDS van 0 te krijgen. Aansluiten wijst zich vanzelf, voor iedereen te doen, na enkele weken van gebruik tevreden met aankoop. Aanrader wat mij betreft ook gezien de lage aanschafprijs

zeer goed

goed en voordelig osmoseapparaat. makkelijk te installeren. heerlijk zuiver drinkwater.

top produckt!

je eigen waterfiteren in nood situaties of in het veld, kamperen enz..

Goede duidelijke website…. Houden precies bij wat je hebt besteld en adviseren je bestelling na een jaar… Prima service en snel onderdelen binnen

Super product

Prima osmose apparaat

Het apparaat , werkt prima, geen problemen mee. Wel een tip: Wel problemen met de aansluiting voor de waterkraan, de zes kante wartel is een geheel en het was beter geweest als de wartel draaibaar was om het binnen stuk. Nu moet eerst de plastic slang los gemaakt worden om de wartel helemaal er op te krijgen. Voor de rest een prima ding en ben er wel blij mee.

Snel en prijsgunstig uitgevoerde order.

Alle onderdelen waren op voorraad en konden/werden de volgende dag al geleverd. Alle lof en aan tebevelen.

Gewoon goed

Snel geleverd, duidelijke instructies, goed aan te sluiten.

Goede ervaring.

Correcte afhandeling en goede begeleiding en informatie bij de bestelling. Zeer tevreden.

Uitstekende producten en service.

Wij hebben twee Osmose filters met boosterpompen. Deze werken prima en zijn zeer redelijk gepreisd. Snelle levering na bestelling en altijd uitsekende service als er vragen zijn. Prima in orde dus. Hier zouden veel grote bedrijven eens een voorbeeld aan kunnen nemen.

Prima en snel geleverd

Prima en snel geleverd

Snel

Levering sneller dan met ozosnel (paard sinterklaas)

Heel fijn apparaat

Zeer snelle levering Het apparaat werkt boven verwachting zeer aan te raden

Goed product voor een goed prijs

Werkt zoals verwacht.

Zoals gewoonlijk zeer correct

Enkel positieve ervaringen heb ik

Snelle levering en goed advies

Al jaren zeer tevreden met het osmose apparaat. Heerlijk Drinkwater zonder medicijnresten en andere verkeerde stofjes. We gebruiken het water ook voor de koffiemachine, waardoor het tevens kalkvrijwater is.

Netjes aangekomen duidelijke beschrijving van installatie en werkt uitstekend.

snel verstuurd en aangekomen. Nette en duidelijke beschrijving van installatie. Apparaat werkt uitstekend. Toppie!!!

Hele goede service

Alles wordt netjes op tijd verzonden

Het Rode Hert 16

3824 CE Amersfoort