mooi spul en redelijke prijs toa

mooi wasbak natuursteen goed verpakt netjes in voortuin neer gezet keurig afgehandeld

perfecte bestelling

Snelle levering goed verpakt ,het product voldeed aan onze verwachtingen.

Snel en goed

Prima design kraan

Mooie kwaliteit

Ðe accessoires zijn van goede kwaliteit, precies zoals we hadden gehoopt. De kleur is ook exact zoals het kraantje.

Goed product

Producten prima, retour service slecht

Producten besteld, volgende dag geleverd, wat op zich prima kan zijn, maar daarin kun je je dus niet bedenken en of annuleren. Retourneren kost +-100€. Of je kunt het zelf brengen (bij ons barneveld, 45 minuten rijden) Ik zou dit dus niet aanraden

service

Goede service snelle levering en goede informatie.

Alles correct ,

Op tijd volgens afspraak ,Aleen de Verwarmings. Elementen waren Vierkant dus bedekten niet volleying de spiegel ! Keurig verpakt !

Uitstekende dichtdeed en scherm

Vlot geleverd in goede verpakking. Kwaliteit is uitstekend.

Super snel geleverd.

Duidelijke site en snel geleverd en bezorgd tot in de gang. Perfecte service.

Goed advies, helder en duidelijk

Perfect geleverd volgens afspraak en goed verpakt. Makkelijk plaatsen volgens juiste advies.

Duidelijke site, kwaliteitsproducten.

Snelle levering aan een scherpe prijs voor kwaliteit. Zeer tevreden.

Super snel geleverd

Snel geleverd. Goede prijs-kwaliteit. Hele vriendelijke en behulpzame chauffeur

Snelle levering goede kwaliteit

Zeer snelle levering

Top product en snelle levering

100%

Contact was super

Goed op weg geholpen naar goede onderdelen, mensen dachten mee, snelle levering!

Slechte service

Mijn pakket werd niet geleverd, en de klantendienst helpt mij niet verder met mijn probleem

Assortiment wat je zoekt

Hier hebben ze die onderdelen die je hebben wil en betaalbaar

Gewoon zeer goed

Ik was alleen de kraan nodig en niet de complete set. dat kon gewoon. Scheelde toch 50 euro

Mooie spullen, prima levering

Ik was erg gelukkig met het wasbakje.

Snelle reactie op vragen

Zeer snelle levering

Een prachtig product en natuurlijk gedeeld op mijn Facebook pagina in mijn vrienden kring vonden ze hem zo mooi onze nieuwe douch deur dat ik meerdere mensen jullie site heb door gegeven , Alleen de bezorging ze zouden mailen hoe laat ze kwamen is niet gebeurd op de dag zelf kreeg ik 1 uur van te voren een telefoontje dat was wat minder

De Smalle Zijde 72

3903LR Veenendaal

Over Badkamerplanet

Badkamerplanet staat voor betaalbare luxe. Kwaliteit, prijs en service staan hoog in het vaandel bij Badkamerplanet. Wij streven ernaar om kwalitatieve producten te leveren tegen betaalbare prijzen.