Goed advies, helder en duidelijk

Perfect geleverd volgens afspraak en goed verpakt. Makkelijk plaatsen volgens juiste advies.

Duidelijke site, kwaliteitsproducten.

Snelle levering aan een scherpe prijs voor kwaliteit. Zeer tevreden.

Super snel geleverd

Snel geleverd. Goede prijs-kwaliteit. Hele vriendelijke en behulpzame chauffeur

Snelle levering goede kwaliteit

Zeer snelle levering

Top product en snelle levering

100%

Contact was super

Goed op weg geholpen naar goede onderdelen, mensen dachten mee, snelle levering!

Slechte service

Mijn pakket werd niet geleverd, en de klantendienst helpt mij niet verder met mijn probleem

Assortiment wat je zoekt

Hier hebben ze die onderdelen die je hebben wil en betaalbaar

Gewoon zeer goed

Ik was alleen de kraan nodig en niet de complete set. dat kon gewoon. Scheelde toch 50 euro

Mooie spullen, prima levering

Ik was erg gelukkig met het wasbakje.

Snelle reactie op vragen

Zeer snelle levering

Een prachtig product en natuurlijk gedeeld op mijn Facebook pagina in mijn vrienden kring vonden ze hem zo mooi onze nieuwe douch deur dat ik meerdere mensen jullie site heb door gegeven , Alleen de bezorging ze zouden mailen hoe laat ze kwamen is niet gebeurd op de dag zelf kreeg ik 1 uur van te voren een telefoontje dat was wat minder

Grootse verpakking voor kleine onderdelen

Ik had 2 kleine ringetjes nodig voor de wastafels op de badkamer. De prijs van zo’n ringetje was aan de hoge kant, maar verzendkosten vond ik ook prijzig. Toen we het pakket ontvingen begreep ik waarom. De verpakking was zo groot dat het zoeken was naar de 2 kleine onderdelen. Daarin is wel verbetering in aan te raden. De onderdelen waren goed, maar duur vond ik!

Telefonisch goede uitleg over het product en snelle en nette levering door de chauffeur.

Prima service en alles afgehandeld zoals afgesproken.

Fijn bedrijf met een hele goede service!

Alle kranen voor de badkamer besteld, daarna nog een klein probleempje gehad maar dit is meteen goed opgelost, aanrader!

Prima service en snelle reacties op mails. Kreeg zonder problemen gratis dhl retourlabel om natuurstenen fontein met scheur en zichbare fabrieksreparatie terug te sturen

Perfecte levering

Netjes op tijd en goed geleverd

Ik had een badkamer deur besteld en deze is keurig geleverd

Keurige site

Duidelijke site en makkelijk om kranen aan te schaffen en andere producten

Prima en vlot geregeld

Ik zou het fijn vinden om de factuur in een PDF bestand te krijgen .Maar voor de rest super geregeld!!

goed geregeld van bestelling tot levering

zeer teverden

Snel en naar wens

De bestelling was snel gedaan en ook bezorgd!

De Smalle Zijde 72

3903LR Veenendaal

Over Badkamerplanet

Badkamerplanet staat voor betaalbare luxe. Kwaliteit, prijs en service staan hoog in het vaandel bij Badkamerplanet. Wij streven ernaar om kwalitatieve producten te leveren tegen betaalbare prijzen.