Laden reviews...
38 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt over het algemeen een hoge tevredenheid met de levertijd, kwaliteit van de producten en de klantenservice. Klanten waarderen snelle communicatie en een proactieve houding. Veel reviews noemen een betrouwbare bestelervaring en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. De algehele ervaring is positief en soepel.
Bij aankomst was de doos helemaal gescheurd en ik heb gelijk alles geteld of het aanwezig was. Verzending en contact goed maar de gehele doos was gescheurd aangekomen.
13 June 2026
Henk koster
Meppel
Ik heb gebruik gemaakt van de afhaalservice. Als je het bedrijfsverzamelterrein oprijdt, dan lijkt het wel alsof het niet klopt. Maar achter het juiste nummer hangt een bel en er wordt meteen gereageerd. Fijn, want het lijkt alsof er niemand in het pand aanwezig is. De geleverde spullen zijn prima en volgens beschrijving. Ik heb niets negatiefs te melden.
22 May 2026
p_zonny
Deventer
Hulpvaardig en probleem-oplossend. Zéér vlotte communicatie en dienstverlening. Reactie op korte termijn!
11 May 2026
Yves
Heestert
Besteld bij BCF, Tijdens de bestelling contact gehad over producten en uitgebreid te woord gestaan door medewerker. Goed advies gekregen en extra fotoos van producten gehad, zodat ik een weloverwogen keuze kon maken. Producten zijn van topkwaliteit en de bestelling is netjes afgewerkt en toegezonden met een nette koerier ipv DHL die het voor je deur neer gooit. Erg tevreden over deze service. Hou vol!
26 April 2026
Sander Schouten
Nijeberkoop
Makkelijk besteld, geen gedoe. Netjes binnen een week afgehandeld en geleverd.
20 April 2026
Willem Betlem
Helmond
Kleine bestelling keurig afgehandeld.
7 April 2026
Carla
Texel
Snel ontvangen top
18 March 2026
Willem
Tiel
Goed geadviseerd en degelijk maatwerk product geleverd gekregen.
5 March 2026
Matthias
Rucphen
positief
9 February 2026
Jan Brouwer
Sinderen GLD
Transportbanden zijn van goede kwaliteit en netjes. Het contact is ook goed en ze regelen alles voor je. Ik had namelijk transportbanden besteld alleen ik had niet gekeken naar de dikte van de haak. Er zat dus een te dikke haak op die niet in mijn kar past. Na even bellen heb ik ze weer terug gestuurd hebben hun er dunnere haken op gezet en ik had ze zo weer terug. Ik ben tevreden over de transportbanden het product is zoals omschreven. En ze zijn van goede kwaliteit en netjes afgewerkt! Goed bedrijf!
4 February 2026
F Bosch
Dalfsen
Band laten maken om 2 eenpersoons boxsprings aan elkaar vast te maken.
4 February 2026
Jeroen Valkenburg
Geldrop
ze doen wat ze beloven snelle verzending, prijs kwaliteit in juiste verhouding
2 February 2026
K. Leijdekkers
Dinteloord Nederland
spanbanden voldoen aan verwachting zien er netjes uit en werken goed
27 January 2026
Jan
Hardinxveld-Giessendam
Al ruim 2 weken geleden iets besteld bij BCF-Products.Helaas niks ontvangen in de tussentijd. Na telefonisch contact met BCF Products te hebben gehad hebben ze dit snel opgelost. Tevreden klant nu.
19 January 2026
Pieter
Castricum
Beste Pieter,
Allereerst onze excuses voor alles wat is misgegaan bij deze order. Aan de kant van PostNL zijn ze het pakket kwijtgeraakt en is deze inmiddels 2 weken vermist. Ook hebben wij uw eerdere bericht hierover niet goed kunnen ontvangen, waardoor alles ontzettend lang heeft geduurd. Dit is niet de service die wij willen bieden, dus daar gaan we zeker mee aan de slag. Inmiddels hebben we contact opgenomen en gaan we de zending opnieuw versturen.
Voor de toekomst zullen we scherper in de gaten houden of alle pakketten nog goed worden bezorgd en tijdig ingrijpen. Nogmaals onze excuses hiervoor.
Met vriendelijke groeten,
Thomas - Team BCF
25 November 2025
Koos Johannes
Dedemsvaart
materiaal beschermhoezen is goed en makkelijk te gebruiken voor de spanbanden
25 November 2025
Chantal
Kerkrade
redelijk duur, maar stevig materiaal
11 November 2025
Alain
buggenhout
Ik heb er etikethouders gekocht. Ze waren scherp geprijsd. De kwaliteit is gemiddeld. De levering duurde 10 dagen. Ik had geen haast. Dus uiteindelijk een gemiddelde koop.
10 November 2025
Ruud
Breukelen Ut
Beste Ruud,
Bedankt voor uw beoordeling. Wij balen ontzettend van de vertraagde levering en willen graag wat nuance aanbrengen bij uw beoordeling. U heeft op vrijdagavond uw artikelen besteld, waarna wij deze op maandag, zodra de werkweek begon, in behandeling hebben genomen. Vervolgens is de bestelling dinsdag verstuurd, waarna het normaliter de dag erna wordt geleverd. Echter ging het pakket onverhoopt 2x naar een POSTNL-punt, waarbij dit punt 2 dagen op rij vol bleek te zijn. Hierdoor ging het weer terug naar het sorteercentrum en heeft de levering op vrijdag pas plaats gevonden. Dit ligt buiten onze macht, maar toch maken wij hier graag onze excuses voor en zetten wij dit intern door, in de hoop dit in de toekomst te voorkomen.
Mochten wij u in de toekomst weer van iets mogen voorzien, zetten wij ons uiteraard in voor een snellere levering.
Met vriendelijke groet,
Team BCF
Super!!! En snel
4 November 2025
Alles is vakantie Buscampers
Nieuw Buinen
Thomas heeft me uitstekend geholpen!
Hanane
Den Haag
Correcte levering en op tijd
Gerrit
Wervershoof
Ik had een bestelling geplaats met een verzoek om iets anders te maken, want veel producten worden op maat geleverd. Mijn verzoek was niet heel handig dus kreeg ik een mailtje met een veel betere suggestie. Ze denken goed mee en ik ben erg tevreden met het resultaat. En alles ook nog voor een zeer voordelige prijs
Steven
Groningen
mooi product
28 October 2025
Maarten Faas
Zandvoort
Snel geleverd, uitstekende kwaliteit.
22 September 2025
Francis
Merchtem
Makkelijke site snel besteld.
22 September 2025
Steef Mori
MAARSSEN
BCF-Products biedt sinds 2007 een breed assortiment voor uw ladingzekering en logistiek. Van hijsen tot stuwen en van beveiligen tot opbergen, binnen diverse categorieën kunt u bij ons terecht. Met jarenlange ervaring in de branche en een persoonlijke benadering vinden wij altijd een oplossing om uw lading te zekeren of uw goederen binnen uw bedrijf of tijdens het transport te beschermen.
Steenoven 4 e
5626 DK Eindhoven