Van harte gefeliciteerd en straks succes bij het praktijkexamen!
Beste Marco, alle leeronderdelen die het CBR eist zijn onderdeel van de theoriecursus. Als dit voor jou nog niet voldoende is, kan je ook nog op CBR categorie herhalen. Is dat nog niet voldoende, dan kan je ook nog op elk onderdeel/trefwoord herhalen. Een voetganger is uiteraard geen bestuurder, maar in een beperkt aantal situaties, heeft een voetganger wel voorrang. Dat kan je ook handig teruglezen op het memoblaadje over 'voorrang'. Succes verder!
Bedankt voor de goed onderbouwde beoordeling. Dat helpt andere geïnteresseerden en maakt ons trots en blij.
TET® is juist zodanig ontwikkeld dat je een theorieboek niet nodig hebt, maar wie het prettig vindt om een boek als naslag te gebruiken, moet dat zeker niet laten.
Dankjewel voor deze goed onderbouwde reactie.
Onze online cursus wordt direct geüpdatet als het CBR ons meldt dat er iets wordt toegevoegd of als er iets verandert in de Verkeerswet. Dat is een groot verschil met theorieboeken.
Bedankt Alex. T.a.v. je wens voor uitleg over meer verkeersborden: alle verkeersborden zijn onderdeel van CBR categorie 23. Deze kan je ook specifiek trainen door in je cockpit te kiezen voor 'selectief trainen', categorie 23 'Verkeersborden'.
- Onze online cursus wordt direct geüpdatet als het CBR ons meldt dat er iets wordt toegevoegd. Dat is een groot verschil met theorieboeken. - Je kan desgewenst voor een gereduceerd tarief verlengen met een minimum van 4 weken. Zie vraag 8 op onze Veelgestelde Vragen pagina. - De online cursus past zicht aan het beeldschermgrootte aan, maar het kan zijn dat je deze even een handje moet helpen. Dat kan door de pagina te verversen of even met de muis de pagina even te verkleinen en weer te vergroten naar het beeldschermformaat.
Met TET® slaag je supersnel voor de CBR-theorie-examens. Zonder boek. Bij TET® leer je online en interactief. Zo filter je supersnel naar de theorie, die je nog niet weet. Via pc, tablet of smartphone. Je kan dankzij de TET® cursus al na 15-20 uur klaar zijn voor de finale proefexamens. Het aantal proefexamens is eindeloos veel, zolang je toegang hebt. TET® is een e-learningmethode van TICKEN. Net als de online typecursus ticken.nl en de cursus voor rekenen, taal en hun toetsen op extraas.nl.