Pluspunten

Alles is erg duidelijk en overzichtelijk

Kan ik zo even niet bedenken

Pluspunten

Leerzame cursus, waar je echt iets aan hebt

Minder vragen/ herhaling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Je kan meteen aan de slag. - De feedback per beantwoorde vraag is leerzaam. - Herhaling van wat fout doet zorgt dat je het sneller onthoud. - Onbeperkte mogelijkheid om oefenexamens te doen voor de motortheorie. - Je leert door te doen, en dat werkt voor mij perfect, alle theoriekennis op de website had ik binnen no-time geleerd. - In 1x geslaagd voor mijn theorie! (80% van de antwoorden uit dit platform geleerd).

- Wat mij betreft is de prijs tov kwaliteit wat aan de hoge kant. Geldt voor alle online motortheorie platformen die er zijn. Reden: geen enkel bedrijf die garandeert dat de leerstof volledig is, dit valt voor aanschaf ook niet te controleren en dat vind ik jammer daar betaal je voor. - Ik adviseer om zowel dit platform te gebruiken, maar ook andere (gratis) platformen om de te leren theorie zo volledig mogelijk te maken. Ga enkele dagen voor het examen ook naar de bieb en neem het (veel te dure) boek van vekabest door, maak aantekeningen en leer dit aanvullend. TIP voor TET, bekijk de inhoud van je collega's en vul daar waar nodig je leerstof aan. - Te weinig variatie in de vraagstelling. Herhaalvragen gebeurt dmv precies dezelfde vraag en precies dezelfde foto. Na veel oefenen kan je op den duur antwoord geven op basis van de foto die er getoond wordt, wat me niet de bedoeling lijkt. Tip aan lezer: probeer gefocust te blijven op de vragen om de leerstof echt tot je te nemen. - Ik mis wat echte instinkers, het cbr heeft er een handje vol van om vragen te stellen waar je eigenlijk het antwoord van weet. Maar door de vraagstelling of het plaatje je alsnog fout antwoord kan geven. Ik kan helaas geen voorbeeld produceren, maar ik had zeker 3 geniepige instinkers bij mijn examen. - Minimaal aantal vragen mbt eigenschappen en toestand van je motorvoertuig.

Pluspunten

Mensen kunnen er makkelijk leren & het kost niet veel. Het is allemaal erg overzichtelijk , wat het voor de gebruikers makkelijk maakt.

Ik zelf heb geen verbeterpunten voor het bedrijf !

Pluspunten

Duidelijke uitgelegde vragen Duidelijke foto's en illustraties

Geen opmerkingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geven de juiste antwoorden met uitleg.

Meer gevarieerde vragen stellen.

Pluspunten

Hele leerzame stof en een makkelijke manier om te leren als je begrijpend kan lezen

Geef info, ik heb namelijk geen idee of dit de vragen zijn uit het echte examen bijvoorbeeld

Pluspunten

Kan gelijk aan de slag

Ouderwetse foto's

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Producten zijn makkelijk te gebruiken, heldere uitleg

Futen komen te vaak terug

Pluspunten

Duidelijk handig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel diverse vragen. Duidelijk programma om te bedienen. Prettig in gebruik

Soms is het niet duidelijk of er bijvoorbeeld lichten van een auto branden op een foto. De vragen zijn random, dus je begint niet met de basis.

Pluspunten

heel fijn test oefeningen. duidelijke vragen en antwoorden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leerzaam

De cockpit is niet zo overzichtelijk, dit had meer gemogen

Pluspunten

Vandaag geslaagd voor mijn theorie examen motor door met jullie methode te oefenen. Ik had 48 antwoorden goed. Yeh!

Pluspunten

Makkelijk om te leren snel en effectief Heb dit gebruikt voor scooter en auto theorie

Misschien een app

Pluspunten

Makkelijk en snel leren

Iets meer leerstof erbij zou handig zinn

Pluspunten

Lekker en snel theorie leren

Pluspunten

Super fijne trainer, erg volledig!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

je leert effectief

iets moderner site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn leerprogramma

Het voetganger verhaal word steeds veranderd

Jacob van Lenneplaan 22

3743AR Baarn

Over Tet

Met TET® slaag je supersnel voor de CBR-theorie-examens. Zonder boek. Bij TET® leer je online en interactief. Zo filter je supersnel naar de theorie, die je nog niet weet. Via pc, tablet of smartphone. Je kan dankzij de TET® cursus al na 15-20 uur klaar zijn voor de finale proefexamens. Het aantal proefexamens is eindeloos veel, zolang je toegang hebt. TET® is een e-learningmethode van TICKEN. Net als de online typecursus ticken.nl en de cursus voor rekenen, taal en hun toetsen op extraas.nl.