Goede kwaliteit Veel keuze Snelle levering

Snelle verzending, scherpe prijs

Artikel werd snel verzonden En was ook nog scherp (af)geprijsd

Goede prijs, goede kwaliteit, goede en snelle service

Inmiddels vele overhemden gekocht, ik hoef me geen zorgen te maken over het koop- en leveringsproces ! Alles is goed geregeld en je aankopen worden keurig verpakt snel geleverd.

Ruime keus aan kwaliteits overhemden welke goed omschreven zijn en voldoen aan de verwachtingen

Ik bestel hier graag weer. Gemakkelijk kiezen en bestellen waarna een spoedige levering volgt in een nette stevige verpakking

TOP

Heel snelle levering Maar dan de verpakking, echt geweldig !!! Nog nooit meegemaakt. Zeker niet de laatste keer.

Mooie producten prima prijs.

Twee overhemden gekocht tegen een acceptabele prijs, van mooie kwaliteit. En ook snel genoeg geleverd. De verzend verpakking was ook op maat. Dus niet opgepropt of veel te grote doos. Gewoon zoals het hoort en verwacht.

Vlotte service, product zoals omschreven

Goed verpakt mogelijkheid retour ook duidelijk Top

Blij met ml7

Prima producten tegen een goede prijs. Vooral blij met de kleding met extra mouwlengte.

Voor spijkerbroek merk Diesel zal ik jullie niet aanbevelen

Voor elke broek moet ik jullie gaan mailen of er een rits of knoopsluiting in de broek zit Super waardeloos ben wr klaar mee Hoe moeilijk is het om dat bij de kenmerken te zetten Voortaan maar bij wehkamp bestellen daar kin je het wel zien

Mooie bezorging

Mooi verpakt en goede kwaliteit overhemden en stropdas.

Prijzen prima, vlotte levering. Goed assortimrnt

Prima service voor een mooie prijs.

Ik heb een breien besteld en na ontvangst bleek hij te klein. De klantenservice heeft mij zeer goed geholpen bij het retourproces het het kiezen van de juiste maat. Ik kreeg de broek voor de zelfde aanbiedingsprijs. Voor mij is overhemdenonline zeker een aanrader!!

Snelle levering, prima verpakking goede uitleg retourneren

Goede prijs /kwaliteit verhouding

Aanrader

ma vlotte levering en afhandeling retour gestuurde artikelen met snelle terugbetaling

Prima, Goede website met duidelijke informatie. Een artikel niet de juiste maat, geretourneerd en snelle afhandeling/ terugbetaling

Uitgebreid assortiment.

Uitgebreid assortiment en snelle levering. Keurig verpakt.

Prima prijs kwaliteit snel en goed opgestuurd

Prima prijs kwaliteit snel en goed opgestuurd

altijd ok

4 Maal broek besteld. Steeds alles ok. Ook email contact snel en goed.

Snelle levering, goed verpakt

Artikel voldeed aan mijn verwachting

parfait pour tout

je suis toujours satisfait de la qualité de mes chemises Portofino

Gewoon prettig geholpen!

Snelle verzending. En niet onbelangrijk: bij retour snelle verwerking en terugbetaling.

Snel geleverd en super service

Een kortingscode die op de website stond deed het niet. Toch besteld. Achteraf hebben ze netjes de kortingscode alsnog toegekend en het verschil teruggestort

Snelle levering. Groot assortiment met leuke prijzen.

doen wat beloofd wordt

goede kwliteit overhemden tegen schappelijke prijs

Breestraat 152-154

2311 CX Leiden

071-203 2030

Over OverhemdenOnline.nl

OverhemdenOnline.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in overhemden voor mannen. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlen, maten en kleuren, variërend van casual tot formeel, van topmerken. OverhemdenOnline.nl richt zich op het aanbieden van hoogwaardige overhemden met een uitstekende pasvorm, snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig het perfecte overhemd kunnen vinden.