GOED

PRIMA WEBSITE EN GOEDE SERVICE

prijs/kwaliteit en verzending altijd goed

Goede deals tijdens zwarte vrijdag enzo. Alleen lukt het nooit mijn om in mijn account te komen

Altijd Kwaliteit

Kwaliteit, prima levering, betrouwbaar, Kortom goede service.

Mooie aanbieding en ruime collectie zeer mooi verpakt en geleverd op tijd,

goed en ruime keus voor een prima prijs

Overhemdenonline prima maar bezorgdienst post nl meer dan waardeloos

De bezorger had het parket buiten in de regen neergezet ( onbeheerd ) en had zelf een handtekening gezet voor ontvangst wij vinden dit niet normaal

Precies wat ik had verwacht

Goede kwaliteit overhemden

Zeer betrouwbare winkel

Ik had een paar schoenen besteld. Ondanks Black Friday waren ze snel in huis. Helaas zaten ze niet prettig en heb ik ze teruggestuurd. Voor retourneren betaal je €2,95. Misschien een min puntje voor dat. Maar ze waren heel snel met het geld terugsturen naar mijn rekening!

Top, snelle levering en goede prijs

Top, snelle levering en goede prijs

Makkelijk winkelen

Mooi site,veel keuze, mooie hemden en snelle levering en goede producten.

Mooie kwaliteitsblouzen voor een goede prijs

Altijd goed en altijd op tijd

Gewoon goed en je krijgt wat je verwacht en altijd snel

Veel keuze

Er is veel keuze en in dat licht zijn zijn de uitgebreide filtermogelijkheden erg fijn. En als je de klantenservice belt, word je in no time te woord gestaan door iemand met kennis van zaken.

Prima geregeld

Snelle levering,mooie verpakking

Redelijke prijs en goede service = PERFECT

Voor een redelijke prijs wordt er bijzonder snel een kwalitatief hoogwaardig product geleverd.

perfect, goeie maat en kwaliteit

Vlugge levering, goed verpakt en eerlijk product.

Alles goed!

Altijd goed.

Snel en precies zoals op de foto

Zie boven

Perfecte service en snelheid

Niet geleverd wat besteld is.

Slecht

Snel en keurig geleverd.

Overzichtelijke bestelling. Als vanouds goed!

Zeer snel leveren

zoals verwacht was de levering prima

Ik had al gezien dat OverhemdenOnline en Schulteherenmode het zelfde is, maar het is vervelend dat ik nu steeds reclame van Schulteherenmode krijg

Breed assortiment, snelle en nette levering

Goede producten snel geleverd een goede service. Tip: Zou fijn zijn als de geselecteerde maat van het product verschijnt bij de eigenschappen van het product. Nu moet je dit uit een maattabel halen.

Nette overhemden, snelle verzending!

Nette overhemden, snelle verzending!

Breestraat 152-154

2311 CX Leiden

071-203 2030

Over OverhemdenOnline.nl

OverhemdenOnline.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in overhemden voor mannen. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlen, maten en kleuren, variërend van casual tot formeel, van topmerken. OverhemdenOnline.nl richt zich op het aanbieden van hoogwaardige overhemden met een uitstekende pasvorm, snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig het perfecte overhemd kunnen vinden.