Laden reviews...
655 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunden berichten schnelle Lieferung, gute Qualität und einfache Rückgabe. Das Angebot ist groß und die Produktinformationen sind klar. Die Verpackung ist ordentlich und die Lieferung erfolgt zügig. Insgesamt wird Einkaufserlebnis positiv bewertet.
Stijlvol en draagt fijn
25 October 2023
Piet
Van Meer
Razend snelle service maar soms zien de artikelen er toch net even anders uit als op de site of pasten ze niet zoals ik had gedacht.
24 October 2023
Hans
Blokker
Ik had 2 overhemden besteld voor mijn vriend, maar helaas waren de mouwen te kort en de pasvorm niet wat wij in gedachten hadden. Dus heb ik de overhemden terug moeten sturen. Dit heb ik donderdag gedaan, maar ik heb tot op heden nog geen bevestiging gehad dat ik ze heb geretourneerd. Kunt u dit voor mij nagaan? Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, Patricia Kerkvliet
23 October 2023
Patricia Kerkvliet
Heerhugowaard
Op zich prima geregeld allemaal. De leveringen duren echt wel lang. Zeker in vergelijking met andere sites. Omdat ik een specifiek overhemd wil blijf ik vooralsnog hier bestellen
21 October 2023
Jeroen
emmen
Duidelijke informatie; goede producten. Telefonisch contact zeer prettig door behulpzame mensen
20 October 2023
Gerda
Opheusden
Mooie truien, op tijd geleverd in stevige doos.
20 October 2023
Joop
Heemstede
vlotte service en terugbetaling van de retouren
19 October 2023
Leon van Gestel
TILBURG
ik kende dit merk niet maar heb nu al weer besteld...bevalt goed
marianne mooijman-wiemans
DEN HAAG
Trui besteld en deze was te groot. Gelijk retour gestuurd met de in de doos aanwezige retourlabel. Een maat kleiner besteld en deze is prima. Kon alles via mijn account goed volgen. Ruime keuze in betaalmogelijkheden.
Patricia
Haaksbergen
Heel correct. Dank jullie wel
Peter van den Boogaard
Sittard
Ervaring is goed. Bezorging echter 3 dagen later dan door post nl aangegeven, bovendien bij onze buren.
Wim
Moerdijk
Correct en mooi ingepakt geleverd. Goedkoper dan in de winkel.
17 October 2023
Felix
Sint Niklaas
Barbour jas besteld maar was, helaas, net te klein. Ik heb het kosteloos teruggestuurd en een nieuwe besteld gisteren (13/10) en het is vanmiddag afgeleverd. Super product en hulpdesk. Ik kan ze van harte aanbevelen.
Robert Wheatley
MIddelburg
Goede firma, waar ik bijna al mijn overhemden koop. Goed verpakt, snelle verzending
Bart
Mildam
keurig en snel geleverd,
han
hengelo
Veel keuze in gewone en afwijkende maten. Diverse merken, mooie kwaliteit van beide overhemden, nette leveringstijd
13 October 2023
Petra
Honselersdijk
Goed assortiment, voor elk wat wils ! Juiste info bij de producten en vooral een gratis en snelle levering ! Meerdere keren een shirt besteld en nooit teleurgesteld ! Ik kreeg deze keer een pop-up met een verwijzing naar hetzelfde shirt, maar dan 15 euro goedkoper... addertje onder het gras ? 24,95 euro bezorgkosten... HaHa, mooi niet intrappen !
12 October 2023
Jan H.
APELDOORN
De Alan Paine truien zijn alleen bij deze zaak verkrijgbaar. Jammer dat zo snel een aantal al verkocht waren, maar anderzijds eengoed teken.
12 October 2023
Cornelis
Waddinxveen
Website werkt makkelijk, ruime keuze aan merken en maten. Snel geleverd, goed verpakt.
10 October 2023
gerard roest
Lier
Snel en goed verpakt geleverd. Mooie kwaliteit hemden!
10 October 2023
Daan
Heerlen
3 October 2023
Jan
Oldenzaal
Zoveel leuke overhemden om uit te kiezen. En heel snel en keurig verpakt geleverd.
3 October 2023
Mickey
Middelbeers
Ruime sortering in merk, kleur en stijl als het gaat om overhemden met extra lange mouwen. Kwaliteit is uitstekend. Ik slaag er steeds opnieuw. De website is lekker overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De service prima, snelle verzending. Kom er graag weer terug!
28 September 2023
Gerard
Steenbergen
Aantal keer besteld. Snel geleverd, goede producten. Ook retournereng gaat snel en goed. Dit vind ik altijd een belangrijke indicatie dat een winkel betrouwbaar is.
28 September 2023
Arie Koops
Bunschoten-Spakenburg
Precies zoals ik verwachtte. Jammer dat post nl het pakket bij afwezigheid het voor de deur neerlegt. Lastig te bewijzen als het pakket gestolen wordt. Kortom het zijn perfecte overhemden. Grt. Ed Hilhorst
26 September 2023
Ed