Vlotte bezorging en goed op de hoogte gehouden !

Twee William Lockie V hals truien voor een mooie prijs! (Afgeprijst) Keurig verpakt in stevige doos !

Kwaliteit, snelle levering en prettige assistentie bij een vraag

Prachtige William Lockie truien. Zeker niet goedkoop, daarvoor krijg je dan K W A L I T E I T. En, niet onbelangrijk, direct bereikbaar met een goed Nederlands sprekende medewerker.

Super service

Snel en goed

Wederom mooie kleding

Wederom mooie kleding aangekocht,

Pasvorm perfect. Snel geleverd en erg netjes verpakt.

Kwaliteit en service

Goede producten. Netjes verpakt in een doos die ook gebruikt kan worden voor retouren. Verzendkosten inclusief voor retour.

Snelle en correcte levering uit een ruim assortiment

Ruime keuze op de site, ook voor mij met mouwlengte 7. Snelle levering in één dag (hoeft voor mij niet echt) en normale prijzen.

prima service

goede kwaliteit , netjes verpakt.

Blij met het nieuwe overhemd.

Na bestelling is alles vlot afgewerkt en keurig verpakt in kartonnen doos. Binnen 2 dagen in huis.

Overhemd prima. Mooi verpakt. Snelle levering.

Goede beschrijving van het product, vlotte levering, product werd zorgvuldig verpakt, en je kreeg kapstokje en beschermhoes cadeau!

Veel keuze

Alle maten op voorraad en zeer klantvriendelijk, kortom een AANRADER!!

Uitstekende service snelle levering

De levering was heel snel. Helaas paste één hemd niet. Ik neem dat dat vaker gebeurt bij een eerste bestelling. Nu maar bestellen van één bepaald merk (Eterna) dan voorkom je het terug moeten sturen. Prijzen prima in orde. Ik kom terug, geen gedoe meer in winkels.

Prima product en snel gratis geleverd

Bestelling ging vlot. Moest helaas retourneren maar dat was ook zo geregeld. Wat een service.

Veel keus, goede kwaliteit, makkelijk retour en achteraf betalen

Veel keus in allerlei maten. Mooie en goede kwaliteit. Na de bestelling heb je het snel in huis. Makkelijk retour, snel afgehandeld en de mogelijkheid om achteraf te betalen. Overhemden bestel ik hier!!

Snel en goede service

Als tip zou ik willen vermelden dat ik de bestelling ook kan afhalen en eventueel retourneren in de winkel

Bestellingen zijn tot nu toe zoals het hoort en zoals afgebeeld staat op de site. Lekker vlot verstuurd en op tijd in huis. Goed en netjes verpakt. Dus in één woord geweldig!

Voortreffelijke comfortabele overhemden.

Echt prima,kwalitatief heel goede overhemden . Olymp maakt waar wat ze beloven. Echt degelijk spul.

Goede communicatie en snelle levering,zeer tevreden

De bestelling is zeer snel geleverd, goede communicatie erover. Product prima in orde. Voor herhaling vatbaar.

netjes goed correct

Kon niet beter

3 overhemden besteld, 1 paste niet, geretourneerd en binnen een week geld op de bank.

Na bestelling geplaatst te hebben kreeg ik per mail een bevestiging. Twee dagen later werd de bestelling afgeleverd.. Keurig bedrijf met een 10 voor klant vriendelijk heid Met vriendelijke groet Rob jansen

kalitatief goede artikelen van betrouwbare leverancier

goede artikelen voor elke leeftijd

152-154 Breestraat

Leiden 2311 CX