Alles top !

Een voorbeeld hoe het altijd zou moeten zijn. Kwaliteit , verpakking , levering . Alles TOP !

Snelle levering, leuke prijs en mooi product

Via de website makkelijk te bestellen en was ook supersnel bezorgd. Mooi vest voor een leuke prijs. Man is blij.

Heel mooi

Zeer tevreden zal zeker nog bestellen

Super service

Snelle en correcte levering

PROFESSIONALITEIT

Na mijn bestelling ontvangen te hebben, bleek het besteld niet te voldoen aan mijn verwachting, dus retour gestuurd en alles PROFESSIONEEL en PREFECT AFGEHANDELD!! je hebt er geen omkijken naar, ik zeg ga door zo!!

Correcte en snelle afhandeling. Jammer dat de pantalon niet aan mijn verwachtingen voldeed. En de Ma

Zie hier voor.

Perfect, exact volgens verwachting.

Ruime keuze, op tijd geleverd en prima contact wanneer nodig.

Heel mooi en fijn overhemd.

Was even zoek bij Postnl, maar de service afdeling heeft me fantastisch geholpen.

Betrouwbare levering én retour

Zie hierboven.

Snel en heel keurig geleverd en tevens onberispelijke kwaliteit tegen redelijke prijs

Bestelling betrof 2 katoenen zomertruien. Telefonisch was het advies om een maat groter te nemen voor Lacoste (XL)en dat klopte helemaal. De tweede trui ( Portofino) bestelde ik in 2 maten L en XL. De grotere maat paste perfect.

Keuze goed, snelheid van leveren prima en uitstekend product.

Prima ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Top-service zoals altijd.

Al vaak wat besteld. Altijd keurig en correct!

Formidabel

Werkt perfect

Prima. WYSIWYG

Geen noodzaak voor verdere toelichting. Gewoon prima in alle opzichten - inclusief de packaging

leuke acties met goede kwaliteit kleding

Geen moeilijk gedoe. Alles kunnen instellen op de zoekfunctie zodat ik gelijk gevonden had wat ik wilde. Netjes op tijd binnen en zeer goed verpakt! Top!

snel en netjes

snel en netjes geleverd

Gewoon goed zoals je hoopt.

Fijne shirts in fraaie verzenddoos.

Perfecte , snelle levering, mooi en stevig verpakt!

Snel en helder

Gewoon..snel..en goed

Snel besteld, snel geleverd !

Heel makkelijk om te bestellen en super snel en correct geleverd !

Correcte levering en goede communicatie

De website is helder van opzet, de levering is keurig verzorgd en het retourproces is uitstekend.

Fijn overhemd en goede pasvorm

Fijne en vlotte afhandeling

Scherp geprijsd en chique verpakt!

De levering duurt soms een paar dagen maar alles is verder perfect. Scherp geprijsd, chique verpakt, gratis verzending en indien nodig geen retourkosten

Duidelijke website, afhandeling snel en zorgvuldig, mooi product, leuk verpakt

vlotte levering

152-154 Breestraat

Leiden 2311 CX

071-203 2030

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire