De door mij bestelde broek bleek niet te passen, dus terug gestuurd. Retourzending keurig verzorgd en snelle terugbetaling. OverhemdenOnline.nl kan ik van harte aanbevelen!

Heel tevreden

Bestelling snel gekregen en het past perfect dank daarvoor

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze in mouwlengte 7. De site geeft goed aan of het overhemd op voorraad is.

Zeer tevreden.

Tevreden over mijn aankoop van overhemd van Polo Ralph Lauren. Mooie korting en snelle levering naar Belgie. Klantendienst reageert ook snel op mail, had vraag voor dat ik mijn aankoop deed.

Goede, toegankelijke en goed te gebruiken website. Prima producten, nette en degelijke verpakking en een goede bezorging.

In één woord: TOP!

Al jaren klant bij OverhemdenOnline. Waarom? Fraaie collectie, scherpe prijzen, goede verpakking, snelle verzending. Maar last but not least: goede klantenservice! Stel je een vraag, dan krijg je snel en duidelijk antwoord. Een antwoord, waarin je door positieve ervaringen alle vertrouwen hebt! Nogmaals, een topwinkel!

Niks mis mee!

Prettig.

Correct afhandeling

Jammer dat bij schoenen niet de breedte wordt aangegeven zoals dat wel gebruikelijk is bij buitenlandse firma’s …..

Ik had een Large pull besteld, maar volgens mij was het een Xl - maat 52 ? Is een beetje aan de ruime kant. Maar heb hem niet terug gestuurd.

goede service

tevreden

Snelle levering , perfect in orde

Prachtige overhemden en truien. Snelle levering

Als er een probleem(tje) is wordt dit zeer zorgvuldig opgelost

zeer nauwkeurig met suoer serviice

super service en overzichtelijke website keurig klasse old grease men from balk

Een hele fijne jas waar ik al heel lang naar op zoek was, En ook een prima prijs.

Snel en prima geregeld

Duidelijke website en ik werd goed op de hoogte gehouden van voortgang. Ik had 2 overhemdem besteld en 1 overhend moest elders vandaan komen en daardoor zou het bezorgen iets langer duren. Ik vind het heel goed dat ze daardoor alles in 1 x gingen versturen. Nette verpakking, passende doos.

Snelle levering, keurig verpakt

Kwalitatief heel goed overhemd. Na 12! Jaar pas een nieuw wit overhemd gekocht en alleen omdat de kraag iets ging slijten! Echt strijkvrij! Mooie stof om te zien en leuke extraatjes op dit overhemd, blauwe binnenkant van de mouwen en een blauw randje binnenkant kraag!

Keurig in een een mooie doos verpakt is de bestelling aangekomen. Vind ik netjes.

Keurig verzorgde order

Kopen en geleverd krijgen zoals het moet zijn

Prettig zaken doen, ook voor grote maten! en deze doen ook mee in de opruiming! Vind eigenlijk altijd wat ik zoek, Succes!

Mooie site en snelle levering

Heb goede ervaringen met dit bedrijf….duidelijk en snelle levering

Overzichtelijke webshop. Veilige verpakte aankopen. Snelle verzend service, ook voor retourneren.

Perfecte bezorging Goede prijs kwaliteit verhouding

prima keurig ingepakt

Reclame kost geld. Dus ook een review.

Geen commentaar.

Fijn bedrijf

Al jarenlang bestel ik overhemden e.d. bij dit bedrijf. Leveringen zijn altijd snel en als er een product niet op voorraad is, dan wordt dit ook direct gemeld. Telefonisch contact is altijd vriendelijk en je wordt waar mogelijk geholpen. Bij retourneren van een product is ook de terugbetaling altijd snel geregeld. Al met al dus een fijn bedrijf om bij te bestellen.

152-154 Breestraat

Leiden 2311 CX

071-203 2030

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire