Super mooie bodywarmer en goed verpakt

Vorige week een super mooie bodywarmer gekocht, merk N.Z.A. Mooi kwaliteitsvest, snel geleverd en goed en professioneel verpakt. Ik ben er heel blij mee.

zeer goed

vlugge afhandeling en kwalietijd

Prachtig overhemd

Hele mooie kwaliteit valt wel ruim Ik had xxxl besteld omdat het Italiaanse maten zijn. Mijn man heeft normaal xxl maar ik heb ze terug gestuurd en xl besteld en die zat helemaal goed. Zeer mooie kwaliteit

Goede kwaliteit, service en snelle levering

Artikelen zijn van een goede kwaliteit en tegen een prima prijskaartje. Service bij ruilen verloopt soepel en de snelheid leveren is gewoon top. Ik zou zeggen gewoon doen, dan ervaar je datgene wat hierboven beschreven staat.

Ruime keuze

Ik had binnen korte tijd 2 witte overhemden nodig, 1 met korte en 1 met lange. Omdat het al laat in het seizoen is, was er lokaal niets meer beschikbaar in mijn maat. Bij overhemden online nog keuze genoeg, zelfs ook al met korting. Mooie kwalitatief goede overhemden gekocht. De levertijd was bij beide 3 dagen, maar kwam voor mij net op tijd. Maar dat is wel iets om rekening mee te houden.

Prachtig overhemd

Overhemd kwam mooi op tijd binnen en goed verpakt. Het overhemd zelf was mooi lang en heeft een prachtige stof. Hoe de stof blijft na het dragen weet ik nog niet.

Goede pasmaat en mooie hemden

Alles top !

Een voorbeeld hoe het altijd zou moeten zijn. Kwaliteit , verpakking , levering . Alles TOP !

Snelle levering, leuke prijs en mooi product

Via de website makkelijk te bestellen en was ook supersnel bezorgd. Mooi vest voor een leuke prijs. Man is blij.

Heel mooi

Zeer tevreden zal zeker nog bestellen

Super service

Snelle en correcte levering

PROFESSIONALITEIT

Na mijn bestelling ontvangen te hebben, bleek het besteld niet te voldoen aan mijn verwachting, dus retour gestuurd en alles PROFESSIONEEL en PREFECT AFGEHANDELD!! je hebt er geen omkijken naar, ik zeg ga door zo!!

Correcte en snelle afhandeling. Jammer dat de pantalon niet aan mijn verwachtingen voldeed. En de Ma

Zie hier voor.

Perfect, exact volgens verwachting.

Ruime keuze, op tijd geleverd en prima contact wanneer nodig.

Heel mooi en fijn overhemd.

Was even zoek bij Postnl, maar de service afdeling heeft me fantastisch geholpen.

Betrouwbare levering én retour

Zie hierboven.

Snel en heel keurig geleverd en tevens onberispelijke kwaliteit tegen redelijke prijs

Bestelling betrof 2 katoenen zomertruien. Telefonisch was het advies om een maat groter te nemen voor Lacoste (XL)en dat klopte helemaal. De tweede trui ( Portofino) bestelde ik in 2 maten L en XL. De grotere maat paste perfect.

Keuze goed, snelheid van leveren prima en uitstekend product.

Prima ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Top-service zoals altijd.

Al vaak wat besteld. Altijd keurig en correct!

Formidabel

Werkt perfect

Prima. WYSIWYG

Geen noodzaak voor verdere toelichting. Gewoon prima in alle opzichten - inclusief de packaging

leuke acties met goede kwaliteit kleding

Geen moeilijk gedoe. Alles kunnen instellen op de zoekfunctie zodat ik gelijk gevonden had wat ik wilde. Netjes op tijd binnen en zeer goed verpakt! Top!

snel en netjes

snel en netjes geleverd

Gewoon goed zoals je hoopt.

Fijne shirts in fraaie verzenddoos.

Perfecte , snelle levering, mooi en stevig verpakt!

Breestraat 152-154

2311 CX Leiden

071-203 2030

Over OverhemdenOnline.nl

OverhemdenOnline.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in overhemden voor mannen. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlen, maten en kleuren, variërend van casual tot formeel, van topmerken. OverhemdenOnline.nl richt zich op het aanbieden van hoogwaardige overhemden met een uitstekende pasvorm, snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig het perfecte overhemd kunnen vinden.