Goede kwaliteit

Prima kwaliteit overhemden van gerespecteerde merken. Snelle levering en indien nodig adequate retourafhandeling.

Twee verschillende overhemden gekregen.

Via Overhemdenonline in één keer twee (hagel)witte Eterna-overhemden besteld, maar twee verschillende ontvangen: één hagelwitte en één gebroken witte. Vreemd. Retour van het gebroken witte overhemd is goed afgehandeld.

Zit gat in artikel

Bij eerste keer strijken gat geconstateerd aan voorzijde artikel Doe veel bestellingen bij jullie, eerste keer dat misgaat

redelijk

1 artikel goed, mooi, past. 1 artikel verkeerd.

Uistekend

Prijs kwaliteit van de overhemden zijn uitstekend

Goede,snelle service

Goede site, heldere (detail) foto's van de overhemden en mijn favoriete merk Gant. Juist wat ik zocht.

goede kwaliteit leveringen en verpakking

Geleverde goederen zijn van goede kwaliteit, snelle levering en goede verpakking

Zowel het betreffende artikel alsook de perfecte snelle verzending vonden we geweldig

Veel keuze en redelijk geprijsd.

Het aanbod is groot, zodat je altijd wel iets vind dat bij je past.

Klantenservice bracht geen oplossing

Helaas dacht de klantenservice niet mee. Ik had een mooi vest besteld maar dat kwam binnen met een klein haaltje . De enige oplossing die ze boden was retour en geld terug want het was de laatste. Ik had een bijna gelijkwaardig vest gezien en vroeg of ik dat dan kon verkrijgen ja maar ik moest dat wel volledig betalen geen korting of niks daarop besloot ik om alles terug te sturen. Dit had best anders gekund.

Fijne site, vaak al besteld.

Prima service!

Ruim aanbod, accurate afhandeling order

Bestellen van artikelen is eenvoudig met duidelijke omschrijving. Order wordt keurig afgehandeld en bezorgd.

Geweldige webwinkel!

Mooi ruim assortiment aan overhemden. Gemakkelijk besteld en snel verzonden. Ook een eventuele retour is snel en geruisloos geregeld. Echt een aanrader!

Alles ging volgens planning.

Wat mij tegenviel was de maatverschillen bij de diverse kledingmerken. Gevolg was dat de ene jas te groot viel en de andere weer te klein. Is het mogelijk een indicatie te geven bij het bestellen? Wat ik prima vond was de kwaliteit van de kledingstukken en hoe verzorgd verpakt de zending was.

Super Ervaring

Eindelijk een Deal supplier gevonden in NL, betrouwbaar en goede levering.

1e keer retour, perfect opgelost, vervolg bestelling ook perfect

Snelle afhandeling, goede kwaliteit overhemden

snelle en adequate afhandeling

Prima collectie en dito afhandeling

Goede website en correcte levering

Als boven

goede kwaliteit snelle service goed verpakt

Blij met de snelle service en probleemloze retourneringen indien nodig.

Altijd blij met jullie service en producten. Er wordt altijd zorg gedraag voor een snelle Complete verzending en indien iets onverhoopt niet goed is (onjuiste maat, niet naar verwachting) dan is de retour service problermloos.

Aanbeveling!

Mooi product in uitstekende verpakking

Netjes en verzorgd en goed ontvangen van de om ruilingen

Keurig alles geregeld

Contact prima, snelle verzending en buitengewone nette bezorging

Breestraat 152-154

2311 CX Leiden

071-203 2030

Over OverhemdenOnline.nl

OverhemdenOnline.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in overhemden voor mannen. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlen, maten en kleuren, variërend van casual tot formeel, van topmerken. OverhemdenOnline.nl richt zich op het aanbieden van hoogwaardige overhemden met een uitstekende pasvorm, snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig het perfecte overhemd kunnen vinden.