Super Ervaring

Eindelijk een Deal supplier gevonden in NL, betrouwbaar en goede levering.

1e keer retour, perfect opgelost, vervolg bestelling ook perfect

Snelle afhandeling, goede kwaliteit overhemden

snelle en adequate afhandeling

Prima collectie en dito afhandeling

Goede website en correcte levering

Als boven

goede kwaliteit snelle service goed verpakt

Blij met de snelle service en probleemloze retourneringen indien nodig.

Altijd blij met jullie service en producten. Er wordt altijd zorg gedraag voor een snelle Complete verzending en indien iets onverhoopt niet goed is (onjuiste maat, niet naar verwachting) dan is de retour service problermloos.

Aanbeveling!

Mooi product in uitstekende verpakking

Netjes en verzorgd en goed ontvangen van de om ruilingen

Keurig alles geregeld

Contact prima, snelle verzending en buitengewone nette bezorging

Perfecte pasvorm en materiaal

Prachtige overhemden prima materiaal en perfecte pasvorm .. en snel geleverd

Enorm tevreden

Goede website, goede keuze tegen schappelijke prijzen. Goede informatie na bestelling en snelle levering. Dus alles naar wens.

Kwaliteit

Goed, snel, prijs-kwaliteit is prima

Slechts een overhemd van de 2 ontvangen

Helaas maar 1 overhemd ontvangen terwijl ik er twee besteld had. Na 5 dagen nog geen reactie van de klantenservice waar het tweede overhemd blijft

Meestal goed, deze keer niet tevreden

Geleverd overhemd zat in een gehavende verpakking. Knopen los en rommelig en zeer gekreukt en losse spelden. Is dit item eerder door iemand anders gedragen? Ben al jaren klant van jullie en altijd zeer tevreden over advies, levering en kwaliteit. Zeer jammer dat het deze keer mis gaat. Overhemd had ik nodig voor een feestje en heb het eerst maar gewassen en toch maar gedragen.

..............................

...................................

Levering erg vlot

Mooie overhemden voor een goede prijs

Gewoon goed !

Het is gewoon makkelijk winkelen

super!

Mooie truien van superkwaliteit gekocht. Snelle levering.

Producten netjes en snel geleverd. Ook het retourneren van een deel van mijn bestelling was eenvoudig en ging zeer snel.

Alles naar zin

Shapo , incl de service

Producten mooi en goeie kwaliteit, snel geleverd en een vraagje aan de klantenservice op en top geholpen, kortom het hele pakket incl goede service

Snel en correcte levering

De website is overzichtelijk en kan makkelijk bestellen

Goed en snel!

Ik draag al 20 jaar McAlson en vind het zeer comfortabel en leuke patronen.

Breestraat 152-154

2311 CX Leiden

071-203 2030

Over OverhemdenOnline.nl

OverhemdenOnline.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in overhemden voor mannen. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlen, maten en kleuren, variërend van casual tot formeel, van topmerken. OverhemdenOnline.nl richt zich op het aanbieden van hoogwaardige overhemden met een uitstekende pasvorm, snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig het perfecte overhemd kunnen vinden.