snelle en goede service!

De Schiesser-pyjama die ik besteld had kwam meteen de volgende dag al. Helaas was deze te klein, dus direct teruggestuurd. Een grotere kwam na een dag ook weer heel snel en past perfect!

Adequaat geleverd.

Precie wat ik zocht en graag wilde. Ik ben heel tevreden.

perfect

snel te bestellen, snel binnen en ook snel retour bij verkeerde pasvorm.

Producten als omschreven en na wat bestellingen telkens korting

Produkten goed verpakt

Goed en snel

Helemaal verlopen volgens plan

Aankoop 2 zwarte hemden voor gebruik als muzikant

Vlotte en vriendelijke afhandeling. Aankoop gedaan op factuur met Belgische BTW-nummer. BTW-bedrag werd na de aankoop netjes teruggestort op mijn rekening en heb een correcte aankoopfactuur ontvangen. Antwoorden heel snel op email. De hemden vlot ontvangen en mooi ingepakt, samen met een kortingsbon voor een eventuele volgende aankoop. Aanrader op vlak van zowel kwaliteit als service.

Super goed !

Altijd heel correct !

Prijs kwaliteit super

Overhemden maatvoeringen zeer goed kwaliteit goed service goed

Wat een fijne en mooie overhemden

Pasvorm en dus maat is altijd goed, kleuren mooi en stof is fijn.

Ruime keus en snelle verzending

Heeft ruime keus in kleding, zowel maten als kleuren. Goede kwaliteit en wordt snel verzonden. Mijn man heeft een grote maat en bij overhemdenonline slagen we eigenlijk altijd.

Goede service. Kreeg snel een vriendelijke medewerkster aan de telefoon. Was de 10% korting bij mijn tweede bestelling vergeten toe te passen maar kreeg het later alsnog. Ook snel geld terug gekregen van een artikel wat ik had besteld en betaald maar niet meer leverbaar was. Dus goede communicatie over en weer echt fijn. En de overhemden zijn van topkwaliteit.

goed produkt

snelle levering en goede produkt

Goede ervaring

Fijne ervaring snelle levering en uitstekende kwliteit van hemden. Uiterst tevreden

verrukkelijk !!!!

Supersnelle bezorging en de goederen zijn ongelofelijk mooi en goed verpakt.

Ging allemaal perfect hoe het beloofd was

Alles ging zoals het hoort te zijn.

Probleemloos

Overhemd volledig naar wens. Snelle bezorging.

De bestelling, levering en betaling: fluitje van een cent. Top!

ik bestel er graag omdat de service erg goed is.

Het artikel is keurig verpakt in een mooie doos en dat kun je niet van elke leverancier zeggen.

Snelle,correcte service/levering

Goede kwaliteit,ruime keuze.

Mooie online winkel

Goede website die informatief is. Keuze is reuze. En af en toe leuke aanbiedingen.

Bestelling ging lekker vlot

Veel keus, op tijd verzonden en retour netjes verwerkt

Veel keus, op tijd verzonden en retour netjes verwerkt

Een mooie broek besteld , helaas de vekeerde besteld ( fout van mijzelf ) de broek retour gestuurd en keurig het bedrag terug gestort gehad. Echt een perfect bedrijf .

Perfecte webshop!

Alles wordt altijd geleverd, zoals je het besteld hebt. De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.

Breestraat 152-154

2311 CX Leiden

071-203 2030

Over OverhemdenOnline.nl

OverhemdenOnline.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in overhemden voor mannen. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlen, maten en kleuren, variërend van casual tot formeel, van topmerken. OverhemdenOnline.nl richt zich op het aanbieden van hoogwaardige overhemden met een uitstekende pasvorm, snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig het perfecte overhemd kunnen vinden.