Mooie producten, super snel geleverd en retour is mog niet afgehandeld.

Colbert en Gillet gekocht, mooie kwaliteit redelijke prijs, Gillet was te klein, retour gezonden (2 okt. 25) en zelfde dag andere maat gekocht. Over de retourzending heb ik nog geen bericht ontvangen (8 okt.25).

Zeer goed en zeer tevreden!

Zeer goed verpakt en optijd

Snel en goed

Snelle levering, product als omschreven, goede prijs.

Super netjes verzorgd allemaal. Zelfs de verpakking

Snelle levering en super netjes verpakt.

Ze werden vlug geleverd en netjes verpakt

Krijg nog geld terug

Goed als ik het terug gestort krijg

Niet mooi

Ik heb het terug gestuurd klopt helemaal volgens de maten niet . wacht nog op terug betaling . Groet

Snelle levering, prima prijs

Snelle levering, keurig verpakt. Grote Keuze, prima prijs 1 artikel is geretourneerd. Zou graag zien dat tergusturen ook via account, cq website gemeld kan worden.

Mooi hemd voor een mooie prijs, zoals altijd netjes verpakt en snel bezorgd.

Mooi vest

Mooi vest, goede kwaliteit en pasvorm.

Goede service, snelle levering.

Direct na het bestellen en betalen van een overhemd ontdekte ik dat ik de verkeerde maat besteld had. Meteen de klantenservice gebeld en in no-time werd de bestelling geannuleerd en mijn geld teruggestort. Daarna goede maat besteld en deze werd snel en correct geleverd.

Voldoet aan omschrijving en vlotte levering

Blij met mijn jasje. Levering was ook binnen 3 dagen

precies zoals je het wil

zie hier boven

Wellington of Bilmore London

Ben zeer blij met mijn aankoop, zeer snel en netjes geleverd met een kledinghoes. Aanrader. I'll be back for more.

het bestellen en afleveren ging heel vlot alleen de overhemd paste niet ligt ook aan mij moeilijke m

ik zou weer een bestelling plaatsen bij overhemden online

Snelle en complete levering

Onlangs een colbert besteld in een afwijkende (kwart) maat. Buiten dat hrt colbert perfect paste, werd het compleet geleverd met opberghoes waardoor het fijn op te bergen is als het langere tijd niet gedragen wordt.

Snel goed bezorgd!!

Goede ervaring met bestellen en ontvangen van bestelde goederen!

Keurig nette en snelle levering

Besteld en paar dagen later al in huis

Snel en goed

Kwaliteit producten en prima service

Niet correct

Ja heb een zomerhuisje besteld en die maat klopt niet had een xxl besteld maar lijkt eerder een L. Nou heb ik heb terug verzonden en jullie hebben het pakket binnen en mijn betaling is nog terug gestoord

Keurig verpakt, snelle levering en producten als in de webshop!

Keurig verpakt, snelle levering en producten als in de webshop!

Uitstekende service!

De bestelling kwam op de tijd zoals aangegeven. Keurig verpakt in een mooie doos en dan ook nog de kledingstukken apart verpakt. Blij mee!

Uitstekend!

Fijne website met mooie producten, keurig verpakt en snelle bezorging, ik kom zeker nog eens terug.

Maat klopte omschrijving niet

In de omschrijving van het overhemd stond dat het een wijde pasvorm had en dat de stof stretch was. De pasvorm was zeker niet wijd en de stof was niet stretch.

Breestraat 152-154

2311 CX Leiden

071-203 2030

Over OverhemdenOnline.nl

OverhemdenOnline.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in overhemden voor mannen. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlen, maten en kleuren, variërend van casual tot formeel, van topmerken. OverhemdenOnline.nl richt zich op het aanbieden van hoogwaardige overhemden met een uitstekende pasvorm, snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig het perfecte overhemd kunnen vinden.