Zeer tevreden klant

Duidelijke website en correcte levering

Zeer tevreden over het bestelde overhemd met een prima pasvorm.

Snelle bezorging van het bestelde overhemd.

Zie onder

Prima als je maar precies weet welke maten en modellen weet

geweldig, een prima thuiswinkel, levert direct en komt zijn beloftes na!

de geleverde overhemden voldeden perfect aan mijn verwachtingen en wensen. Conform de omschrijvingen op de website. Na de eerste levering van vier heb ik nog een nabestelling gedaan die de volgende dag al op mijn adres werd afgeleverd. Prima kwaliteit en ik kan er weer mee voor de dag komen. Veel dank voor OverhemdenOnline.nl

Snel en netjes geleverd

Overhemd was snel en netjes geleverd.

Hele mooie overhemden

Ik bestel bijna alle kleren van mijn man bij overhemden online. Ben heel tevreden. Mooie kwaliteit en pasvorm.

prima bedrijf

iedere order wordt perfect afgehandeld en snel bezorgd,keurig verpakt,niets op aan te merken,gewoon zo doorgaan!!

Ruime keuze en mooi materiaal

Na miskopen weer Profuma overhemden gekocht bij Overhemdenonline. Pasform perfect en ben er blij mee.

goed altijd

goed altijd ,soms gaat het verkeerd aan mijn kant maar komt weer goed .

Excellent

Excellent

Een overhemd van OverhemdOnline, zit altijd FIJN.

Duidelijke website, uitgebreide collectie, grote maten, snelle levering en goed verpakt.

Alles inorde

Perfect zoals altijd nooit geen probleem.

Goede, duidelijke webshop en Snel geleverd.

over het algemeen goed

Overhemden zijn goed. Schoenen overtijd en vergeeld.

Snel geleverd en perfecte kwaliteit

Heerlijk om hier iets te bestellen. Binnen drie dagen in huis een mooie kwaliteit. Als je bij bijv Jeecey besteld dan want je minstens tien dagen op de levering en kom je erachter dat het helaas weer uit China komt.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Tevreden over de levering en over de kwaliteit en pasvorm van de overhemden

Goede snelle levering met juiste maat

Leuke aanbiedingen die aan mijn smaak voldoet!

Te lang wachten op mijn geld.

ik vind het jammer dat ik op 17-07 24 iets retour stuur , en op 28 juli mijn eigen geld nog niet terug heb. Ik vindt dit veel te lang duren als ik iets koop willen jullie ook geld, en niet betaal maar over een paar weken. Jammer.

Ruime keuze en snelle levering

Ook als je iets moet retourneren wordt alles keurig geregeld.

Keurige, snelle levering

Overhemd keurig verpakt, is ook een prachtig hemd. Snelle levering. Alles prima.

Bestelling de volgende dag geleverd, mooi verpakt !

Snel. Verstuurd

Snelle levering. Kleur op de website was toch anders dan verwacht, dus terug gestuurd

Topmerken met super service en prijs

Was super tevreden met mijn aankoop. Heel goede prijs kwaliteit. Vlotte en Corecte service.

Breestraat 152-154

2311 CX Leiden

071-203 2030

Over OverhemdenOnline.nl

OverhemdenOnline.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in overhemden voor mannen. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlen, maten en kleuren, variërend van casual tot formeel, van topmerken. OverhemdenOnline.nl richt zich op het aanbieden van hoogwaardige overhemden met een uitstekende pasvorm, snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig het perfecte overhemd kunnen vinden.