Super service en erg mooie producten.

Super service en erg mooie producten.

fijne ervaring

slip over van goede kwaliteit

Geweldige winkel met een top service

Mijn ervaring is uitstekend als er iets niet goed gaat staan ze altijd voor je klaar om het op te lossen

Perfecte webwinkel

Ik koop hier al jaren overhemden, colberts en broeken. Mooie en grote collectie. Bestellen en bezorgen gaan altijd goed. En zit ‘s een keer iets niet goed dan is retourneren (en terugbetalen) geen enkel probleem.

Snel en correct

Snelle en correcte levering van mijn Meyer pantalon . Mooi verzorgd en beantwoordt aan de verwachtingen .

Enorm assortiment

Breed en groot assortiment. Er is voor elk wat wils en de bezorging is snel.

Helaas te groot

Helaas te groot

TOP

Keurig, nette, kwalitatief mooie POLO!!!! Snelle levering. Zeer tevreden mee.

Al enkele jaren overhemden besteld. We zijn nog nooit teleurgesteld.

makelijk bestellen en makelijk terugsturen met bijgeleverde retour bon

uitstekende ervaring

snelle levering, prima producten

overzichtelijke website en grote keuze uit veel merken

Al meerdere keren hier kleding gekocht. Nette en keurige levering van kwaliteit

Perfect passend

De mouwen van dit overhemd zijn precies op lengte, meestal zijn de mouwen voor mijn man te kort. We zijn er heel erg blij mee

correcte en snelle levering

goede levering, design en kleuren komen goed overeen met de werkelijkheid

Dit was de eerste keer dat ik hier een bestelling heb geplaatst , het geleverde overhemd is van een hele goede kwaliteit ... Het is voor herhaling vatbaar .

Fijne webwinkel

Alles is afgebeeld, zoals het in werkelijkheid ook is. Het team van de klantenservice is vriendelijk en denkt met je mee.

goede kwaliteit + levering binnen de vastgelegde tijd

zoals hierboven vermeld is

Mooie T-shirts

Goede kwaliteit T-shirts; pasvorm goed

klasse

prima prijs/kwaliteit en een snelle smaakvol verpakte levering

hele betrouwbare webwinkel!

Correct,snelle levering,goede kwaliteit!

Super goede service

Ondanks het retourneren van mijn bestelling was de klantenservice uiterst beleefd en vriendelijk. Aanbevelingswaardig bedrijf als het gaat om het bestellen van kleding.

Snelle levering ziet er netjes ut

Dit is mijn eerste bestelling. Ben goed tevreden over de bestelling zag er keurig uit. Goed verzorgt.

Snel en goed.

Gardeur broek geleverd die aan de verwachtingen voldeed.

Snelle levering eerst verkeerde maat spoedig de juiste maat

Goede kwaliteit en perfect ingepakt

Alle kleren van goede kwaliteit en perfect ingepakt en verzonden

Breestraat 152-154

2311 CX Leiden

071-203 2030

Over OverhemdenOnline.nl

OverhemdenOnline.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in overhemden voor mannen. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlen, maten en kleuren, variërend van casual tot formeel, van topmerken. OverhemdenOnline.nl richt zich op het aanbieden van hoogwaardige overhemden met een uitstekende pasvorm, snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig het perfecte overhemd kunnen vinden.