Mooie overhemden gekocht, blij mee! Goede website en bestelproces, snelle levering.

Uitstekend product

Zeer snel geleverd en zorgvuldig verpakt.

parfait

la deuxième fois que je commande très sérieux

Gewoon top

Overzichtelijke website, snelle levering. Geen gedoe bij retourneren. En factuur klopt altijd.

Excellent

Keurig en snel bezorgd!

Super content!

Super content!

Mooie kleding, snelle & zorgvuldige verzending

Zoals in titel weergegeven

Snelle en luxe levering.

Ben zeer tevreden en oprecht blij met jullie. Prima overzicht van artikelen met een snelle en correcte afhandeling.

Duidelijke site, snelle levering, keurige verpakking.

prima, snel en goed

prima website

Snel en netjes verzorgd

Gewoon prima

Toppie

Van product tot levering.

Zeer goede ervaring

Snelle en klantgerichte afhandeling van mij bestelling

De eerste keer uitstekend

prima product en afwikkeling order

````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Perfekt.

Het was geweldig.ik ben zo netjes behandeld ,toppie

Het was een heel goede keuze geweest om te bestellen bij OverhemdenOnline.nl

Niet omgeveaagd reciew te heben en afmelden niet te vinden

Graag mij uit maillist halen

Super mooie bodywarmer en goed verpakt

Vorige week een super mooie bodywarmer gekocht, merk N.Z.A. Mooi kwaliteitsvest, snel geleverd en goed en professioneel verpakt. Ik ben er heel blij mee.

zeer goed

vlugge afhandeling en kwalietijd

Prachtig overhemd

Hele mooie kwaliteit valt wel ruim Ik had xxxl besteld omdat het Italiaanse maten zijn. Mijn man heeft normaal xxl maar ik heb ze terug gestuurd en xl besteld en die zat helemaal goed. Zeer mooie kwaliteit

Goede kwaliteit, service en snelle levering

Artikelen zijn van een goede kwaliteit en tegen een prima prijskaartje. Service bij ruilen verloopt soepel en de snelheid leveren is gewoon top. Ik zou zeggen gewoon doen, dan ervaar je datgene wat hierboven beschreven staat.

Ruime keuze

Ik had binnen korte tijd 2 witte overhemden nodig, 1 met korte en 1 met lange. Omdat het al laat in het seizoen is, was er lokaal niets meer beschikbaar in mijn maat. Bij overhemden online nog keuze genoeg, zelfs ook al met korting. Mooie kwalitatief goede overhemden gekocht. De levertijd was bij beide 3 dagen, maar kwam voor mij net op tijd. Maar dat is wel iets om rekening mee te houden.

Prachtig overhemd

Overhemd kwam mooi op tijd binnen en goed verpakt. Het overhemd zelf was mooi lang en heeft een prachtige stof. Hoe de stof blijft na het dragen weet ik nog niet.

Goede pasmaat en mooie hemden

Breestraat 152-154

2311 CX Leiden

071-203 2030

Over OverhemdenOnline.nl

OverhemdenOnline.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in overhemden voor mannen. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlen, maten en kleuren, variërend van casual tot formeel, van topmerken. OverhemdenOnline.nl richt zich op het aanbieden van hoogwaardige overhemden met een uitstekende pasvorm, snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig het perfecte overhemd kunnen vinden.