Snel geleverd, goed verpakt. Complimenten

Goede website Snel geleverd Keuring netjes verpakt en afgeleverd Zeer tevreden en aanrader

Hartstikke goed voor herhaling vatbaar

Korte broeken besteld binnen 4 dagen geleverd keurig verpakt. Een dikke 10

Schulte/Overhemden online een “perfecte match”

Snelle levering Keurige verpakking Prijsstelling goed Retour afhandeling prima

Fijne website, snel geleverd

Met behulp van de maattabel heb ik de juiste maat kunnen bestellen, in 1 keer goed. Ik vind het zelf nooit prettig om iets terug te moeten sturen. Product was zoals omschreven en snel geleverd. Goede ervaring!

Hugo BOSS vest

Makkelijke site Ruime keuze Snel geleverd Keurig verpakt

Perfekt

Perfekt, vielen Dank.

fantastisch

snelle levering goede kwaliteit van de hemden

Snelle en perfecte leveringen

Goede kwaliteit en pasvorm, niets hoeven terug te sturen.

Goede prijs en snel geleverd.

Gemakkelijk besteld. Goede sale. Snel geleverd. Prima aankoop: short

Geweldig!

Snel geleverd en topproduct zoals het omschreven is. Chapeau!

Echt een tegenvaller

Toen het binnen kwam, mooie kwaliteit en zat perfect. Mooie pasvorm en mooie stof. Na één keer uit te hebben gewassen op de 30 gr en hierna op een rekje te hebben uit gehangen, is de complete pasvorm weg, de kleur is vaal en zit als een zout zak!!

Topservice

Heldere website, goede en snelle levering. Mooie degelijke polo’s. Voor een schappelijke prijs. Retouren zijn ook makkelijk te versturen. Ik kreeg echter 1 polo die verkleurd was. Die heb ik terug kunnen sturen.

Mooie overhemden en uitstekende service

Duidelijke website met goede filteropties. Mbt mouwlengte 7 goede keus. Uitstekend geholpen met aanvullende korting die ik over het hoofd had gezien

Uitstekende service

Uitstekende service en een goede prijs kwaliteit verhouding.

perfect geleverd en goede kwaliteit

perfect geleverd en goede kwaliteit

Snel, keurige verpakking. Geen maximum omdat de koerier zonder 30 seconden te wachten weg was en ik

Overhemden perfect De koerier jammer genoeg ondermaats

een tevreden klant

snelle levering, retour service is goed. overzichtelijke website.

Betrouwbare correcte onderneming

Perfecte levering en goede kwaliteit, prettige ervaring

Topservice

Al enige jaren klant bij OverhemdenOnline. Mooi assortiment en scherpe prijzen. Prima service. Vragen worden redelijk snel en goed beantwoord. Verpakking tenslotte is ook goed. Een aanrader.

Veel te late verzending bestelde items

De beste overhemden zijn erg laat verzonden en ontvangen. Ik had ze speciaal besteld om mee te nemen op reis. Ze arriveerden te laat waardoor ik het niet mee op reis kon nemen.

Snelle levering; fantastisch

Ik kan nog geen oordeel geven over de kwaliteit van de overhemden omdat de persoon voor wie ze bestemd heeft ze nog niet heeft gedragen. Maar die lijkt heel goed te zijn. Waar ik zeer tevreden over ben is de snelheid van de leverantie en hoe keurig alles verpakt is.

Fantastisch!

Goede prijs-kwaliteit, breed aanbod, snelle verzending en klantvriendelijk retourneren (labels in doos beschikbaar). In communicatie heel klantvriendelijk en oplossingsgericht!

Altijd goede en snelle levering.

Ik koop inmiddels vrijwel alle kleding bij overhemdenonline. Grote keuze, ook als je geen alledaagse maat hebt.

Breestraat 152-154

2311 CX Leiden

071-203 2030

Over OverhemdenOnline.nl

OverhemdenOnline.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in overhemden voor mannen. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlen, maten en kleuren, variërend van casual tot formeel, van topmerken. OverhemdenOnline.nl richt zich op het aanbieden van hoogwaardige overhemden met een uitstekende pasvorm, snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig het perfecte overhemd kunnen vinden.