Snelle levering heel correct

Terug betalen duurt heel erg lang

Netjes verpakt prima kwaliteit

Mooie verpakt supersnel bezorgd

Goede ervaring. Tevreden.

Al meerdere keren iets besteld. Snelle en correcte levering, perfect verpakt en goede betaalregening. Een tevreden klant dus.

Snelle levering Goeie kwaliteit

Snelle levering voor mooie prijs!

Positief

Makkelijk zoeken en bestelproces. Snelle levering

Helemaal super

De collectie en de website zijn zeer goed. De levering verliep zeer snel en professioneel.

Snel en correct

Snel en correct

Gewoon prima!

Uitgebreide collectie en snelle levering. Geen enkele reden om geen 5 sterren te geven.

Prima ervaring en service

Snelle levering, mooi zo.

Groot assortiment, prachtige moderne overhemden in grote maat, snelle bezorging, prima service, en goede prijzen

Kwaliteit viel tegen

Kwaliteit viel tegen gezien de prijs. Kleding is terug gezonden enkele dagen.Assortiment is goed. Bestel de volgende keer weer maar wel de kwaliteit afwachten!!!

Mooi overhemd en polo. Past uitstekend.

fijne webshop

Ik koop zo nu en dan een overhemd voor mijn man, heel fijn dat ze veel merken hebben in mouwlengte 7. Niet elk merk heeft dezelfde pasvorm dus is in het begin een beetje proberen welk merk het beste bij je past. Keuze zat.

Geen klachten

3 Potrofino polo's besteld, snel bericht dat ze verzonden waren. Helaas had PostNL personeelstekort en kwamen ze een paar dagen later. Polo's waren goed verpakt en netjes aangekomen.

Geen goede ervaring omdat ik nog steeds mijn bestelling niet heb gekregen

Na een week communiceren met de klantendienst nog steeds geen oplossing aangeboden gekregen

Snel bezorgd en heel netjes verpakt!!

Keurig verpakt; een goede communicatie en zeer snel bezorgd!!!

Topkwaliteit en nette levering

Zeer betrouwbaar en correct.

De spullen waren snel geleverd, maar over mijn retour hoor ik niks, gaat dit wel goed?

Snelle levering en bij retourneren snel geld terug

Een webwinkel zoals het hoort.

Snelle levering. Goede producten. Goede verpakking. Goede communicatie m.b.t. de status van jouw order. Retourlabel reeds ingesloten bij levering. Kortom fijne winkel om te shoppen met goed verzorgde service.

goed product en levering

Prima assortiment , ruime keuze en een goede prijs

2 broeken van Meyer besteld, 1 zit perfect, de ander is retour, past niet, dezelfde maat en toch. Wacht op geld terug en bestel een volgende broek van Meyer.

Breestraat 152-154

2311 CX Leiden

071-203 2030

Over OverhemdenOnline.nl

OverhemdenOnline.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in overhemden voor mannen. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlen, maten en kleuren, variërend van casual tot formeel, van topmerken. OverhemdenOnline.nl richt zich op het aanbieden van hoogwaardige overhemden met een uitstekende pasvorm, snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig het perfecte overhemd kunnen vinden.