Prima online winkel

Heb al meerdere keren bij deze winkel besteld en heb daar goede ervaringen mee.

Top, snelle levering en uitstekende aftersale.

Top, snelle levering en uitstekende aftersale.

Duidelijke website goede service

Snelle levering, goede service, keurig verpakt!!

Verschillende keren een bestelling gedaan,....een altijd tevreden klant!!

Gewoon goed

Alleen de verzending mag wel wat sneller

1 was goed, 1 verkeerde levering, 1 stof niet als verwacht

1 van de overhenden die ik besteld heb was goed, 1 was totaal verkeerde levering en 1 was verkeerde stof. 2 geretourneerd.

Prima PQR

Mooi colbert tegen een goede prijs en zorgvuldig ingepakt. Snel geleverd ook

Twee strijkvrije Olymp overhemden besteld, die de volgende dag geleverd zijn. Mooie kwaliteit overhemden. Prima webshop.

UITSTEKEND

Wat een geweldig bedrijf. De website site werkt eenvoudig met een geweldige keuze. Eenmaal besteld komt er een 5 sterrenpakket binnen met je spullen.(Dus geen verkreukeld zakje) Eventueel retourzendingen worden efficiënt, helder en snel afgehandeld. Voor mij "het online" bedrijf in deze categorie. Chapeau.

Overhemd was helemaal naar verwachting. Snelle levering zonder verzendkosten. Retour is ook gratis, maar dat was dus niet nodig!

Snel zeker wanneer je weet wat je wil

keurig retour beleid

zeer snelle afhandeling van retour

U bent één van de weinige online shops, waarvan ik de service snel en accuraat vind en dat is tegenwoordig een zeldzaam goed; zal zeker bij jullie in de toekomst iets bestellen en zal uw site aan derden aanbevelen

Superverzending

Mooie jas gescoord! Snel ontvangen! Superverzending! De jas was verpakt in een mooie hoes! Blij mee!

alles in orde

artikel was niet mijn ding,geld volledig terug gestort

Top webwinkel met top professionele dienstverlening

Duidelijk en overzichtelijk website. Prima kwaliteit producten en zeer efficiënt en effectief dienstverlening aangeboden door personeel. Deze zijn de kenmerken die me direct opvielen

Snel, goede prijs

Mooie jas gekocht. Snelle en duidelijke (track&trace) levering. Geheel tevreden met de aankoop

Netjes en heel correct

Ik heb mijn bestelling op tijd, netjes verpakt ontvangen! Het merk casa moda kende ik!

Uitstekende Fleece jack

Mooie website, zeer goede kwaliteit, vrij snelle bezorging, en mooi ingepakt en ook nog eens geleverd in een beschermhoes. Kortom: Top !!

Snel en accuraat

Bestelling snel in huis. goede en snelle afwerking retouren. Prijs-kwaliteitverhouding is top

Prima ervaring was super geregeld

Prima ervaring geen op of aanmerkingen

Wat een service

Één totale verassing , Supersnel, prachtig verpakt. Leuke kortingbon erbij en vriendelijke pakjesbezorger. Geweldig mooi overhemd8 Echtgenoot staat er fantastisch mee. Bij nieuwe aankoop weet ik jullie te vinden. Top,bedankt.

Prima verpakt

Onlangs een trui besteld via OverhemdenOnline. Het duurde in mijn beleving lang voordat deze verstuurd werd in vergelijking met andere websites. Trui was netjes verpakt in een mooie door. Helaas retour moeten sturen maar gewoon doos dichtplakken en sticker erop. Ook het retourproces verloopt minder snel dan andere websites. Dit maakt voor mij dat ik hier niet snel nog eens zal bestellen.

kwaliteit prima

alles goed en vlot geregeld

Breestraat 152-154

2311 CX Leiden

071-203 2030

Over OverhemdenOnline.nl

OverhemdenOnline.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in overhemden voor mannen. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlen, maten en kleuren, variërend van casual tot formeel, van topmerken. OverhemdenOnline.nl richt zich op het aanbieden van hoogwaardige overhemden met een uitstekende pasvorm, snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig het perfecte overhemd kunnen vinden.