Betrouwbaar

Tijdige levering, constante kwaliteit.

Goede ervaring en service

Eenvoudig bestellen en snelle levering. Helaas was 't product niet wat ik ervan verwacht had en ik heb 't teruggestuurd. Er was ook duidelijk beschreven hoe dit moest, wat het erg eenvoudig maakte. Mijn eerste ervaring met overhemdenonline.nl is positief.

Uitstekende

Hele prettige ervaring. Fijne kwaliteit en goed verzorgd.

Uitstekende

Hele prettige ervaring. Fijne kwaliteit en goed verzorgd.

Goed verzorgde levering

Duidelijk en netjes ontvangen

Goed verzorgde levering

Duidelijk en netjes ontvangen

Altijd goede kwaliteit tegen een mooie prij

Ik koop mijn overhemden al jaren bij jullie. De kwaliteit is goed en constant, de service en bezorgsnelheid is onnavolgbaar. Erg blij en tevreden met jullie!!

Altijd goede kwaliteit tegen een mooie prij

Product is prima, levering op woensdag (zondagavond besteld).

Geweldige ervaring met snelle kevering

Super snelle levering met mooie overhemden

Erg mooi ingepakt, snelle service

Product precies, zoals op de foto

Uitstekende service

Duidelijke website, goede prijzen t.o.v anderen met zelfde product.Snelle levering enen niet te vergeten snel aankoopbedrag terug als het niet bevalt. Prima zaak.

Uitstekende service

Eenvoudig en snelle service.

Eenvoudig bestellen en afgeleverd op post.nl afhaalpunt. Zelf kunnen afhalen. Via track&trace kun je 't pakket makkelijk volgen. Ook retourneren was heel eenvoudig. Goed beschreven hoe je dat moest doen.

Gewoon goede site zoals je mag verwachten.

Veel keuze, overhemden lange mouw zijn schaars en normale prijzen. Snelle levering. IK ben een man die zijn mobiel in een borstzak draagt. Dat is verleden tijd denk ik.

Breestraat 152-154

2311 CX Leiden

071-203 2030

Over OverhemdenOnline.nl

OverhemdenOnline.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in overhemden voor mannen. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlen, maten en kleuren, variërend van casual tot formeel, van topmerken. OverhemdenOnline.nl richt zich op het aanbieden van hoogwaardige overhemden met een uitstekende pasvorm, snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig het perfecte overhemd kunnen vinden.