Gemakkelijk bestellen

Mijn ervaring is dat ik de door mij gewenste overhemden - van goede kwaliteit - snel en gemakkelijk in huis heb.

zeer betrouwbaar

goede service, en veel keuze

Top (snel) en Top (uiterlijk, pasvorm en kwaliteit)

Ik ben erg blij met mijn aankopen

Keurig verpakt mooie hemden

Goed,snel,juist verpakt .kortom heel tevreden.

Je krijgt waar je om vraagt!

Je krijgt wat je bestelt. Vlot en zonder problemen.

goede levering

Prima shirt en goede levering. Mijn man is er blij mee.

Dat ging heel goed

Voor het eerst iets besteld bij overhemdenonline.nl dat ging uitstekend de polo van Hugo boss was goed verpakt En zag er allemaal netjes uit

Vlotte service.

Vlotte service ik ben ook geïnteresseerd in overhemden korte mouwen Camel Active met dubbele borstzak liefst kleurtint bruin of blauw.Mvg, André Lemeire.

Ruim assortiment, snelle service

Fijn om zoveel merken op één website te hebben, met de focus op overhemden en shirts. Het ontvangen van de bestelling is als het krijgen van een cadeau, in een mooie verpakking

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Aangezien wij zoeken naar grote maten zijn wij hier geslaagd.

Perfecte tijdige levering door Post NL >Hier in België staan ze in de kijker wegens jongeren arbeid

Zie hierboven

Service

Vlotte afhandeling

Snelle levering en goede service

Zoals het hoort bij een online webshop, goed overzicht van het aanbod, keuzes in manier van betalen en snelle en op tijd leveren van de spullen.

goede betrouwbare partij

prettige site en leveringen zijn snel en betrouwbaar.

Ruime keuze

Fijn dat er veel keuze is in overhemden met mouwlengte 7! En ook nog eens snel geleverd.

Topservice

Buitengewoon goed

Correcte levering.

Mijn laatste bestelling was een hemd met korte mouwen maat 47 dit zou goed geweest zijn indien het hemd zelf niet overmatig groot was. Eind verleden jaar kocht ik drie broeken van het merk Meyer 1 paste perfect de twee andere waren eigenlijk van dezelfde lijn en maat enkel de kleur was verschillend toch zat er eentje bij dat kleiner was van heupomtrek. Gelukkig heb ik iemand die retouches kan doen. Weinig keus hemden met korte mouwen. Alles is van goede kwaliteit maar 'k vind soms de goede maat niet.

Mooie kwaliteit en perfect service

Jullie hebben altijd mooie aanbiedingen, die prachtig verpakt op tijd bij me afgeleverd worden. Wat wil je nog meer?

Snelle levering na bestelling online

Zeer tevreden over levering polo over paasweekend heen.

snel en goed

goede kwaliteit en snelle levering

Helemaal goed

Mooi overhemd precies zo als het afgebeeld staat .

Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs .

Helaas niets gekocht en toch perfect!

Helaas was de bestelde leren jack iets te lang naar zin van mijn man. Daarom retour gestuurd. Het jasje ontving ik heel snel thuis, na retourzending werd dit ook perfect afgehandeld. Direct een bevestiging ontvangen en binnen enkele dagen mijn geld weer terug gestuurd. Echt super! Veel andere bedrijven kunnen daar een voorbeeld aan nemen.

Een mooi overhemd.

Het is erg fijn dat het overhemd ook in wide te verkrijgen was i.v.m. broer in rolstoel.

Breestraat 152-154

2311 CX Leiden

071-203 2030

Over OverhemdenOnline.nl

OverhemdenOnline.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in overhemden voor mannen. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlen, maten en kleuren, variërend van casual tot formeel, van topmerken. OverhemdenOnline.nl richt zich op het aanbieden van hoogwaardige overhemden met een uitstekende pasvorm, snelle levering en een gebruiksvriendelijke winkelervaring, zodat klanten eenvoudig het perfecte overhemd kunnen vinden.