Filter

Goed, doen wat ze beloven

bestelling gedaan en geleverd volgens de vermelde voorwaarden

Fijne korte broek van Pierre Cardin (Lyon). In de beschrijving stond normale fit, in de broek staat modern fit, maar paste toch goed.

Snel en goede levering

Bestelling geleverd in een mooie cadeaudoos

J'écris en français,

Livraison rapide en Belgique, service impeccable, tout est ok ... A recommander...

Makkelijk bestellen, snel geleverd en goede merken!

Keurige aflevering

Zeer verzorgd pakket afgeleverd op de afgesproken dag

prachtig en goede service ik kom terug

mooi en alles zeer goed ontvangen

Heel netjes verzorgd

Top geregeld

De bestelling met diverse shirts en polos werden netjes op tijd geleverd en de enkele retour gezonden artikel vlot afgehandeld. Zulke service kom je niet overal meer tegen!

Vlot besteld en vlot geleverd. Alles goed verpakt ontvangen

Van begin tot eind goed afgehandeld

Produkten geleverd zoals verwacht

Kwaliteit producten zoals verwacht!

Een hele goede ervaring. Goede kwaliteit en snelle verzending

Goede service en contact was prima

een toffe website met een grote keuze

de maattabellen kloppen en dat is echt een pluspunt. Daar mijn man een S nodig heeft, is het toch altijd bang afwachten of het gekochte item wel echt een Small is. Ik ben ook zeer tevreden over de kwaliteit van de producten. De service is ook super.

Meerdere goede ervaringen, zowel bij ontvangst als bij retour.

Goed, ook qua keuzen extra lange mouwlengte.

Goede service en snelle levering.

Uitstekend.

Super snelle en nette levering!

Alles perfect in orde!

Alles mooi op tijd geleverd

Gewoon excellent

Eindelijk kleding voor maten (1,98 meter) die je moeilijk in een kledingwinkel vindt. Een assortiment die bij jouw stijl past.

Snelle Levering

Goede kwaliteits&betaalbare Polo's!

Een topper !

Mooie, toffe design van shirts waar ik persoonlijk er erg leuk mee sta en waar ik vele positieve reactie krijg. Dus doe ik gratis extra reclame voor jullie. Ze zitten fijn om het lichaam en zien er tof uit. Zeker aanbevelen aan iedereen.

Goede producten maar waardeloze post.nl service

Post.nl meldt “bezorging mislukt. U was niet thuis@ Dat waren wij wel, en geen briefje in de brievenbus. Volgende dag was uw pakket niet bij het afhaalpunt. “Vanwege de chaos bij Post.nl” meldt de kantoorhouder. Dag erop wel. Pakket opgehaald. Kreeg vervolgens 4! Berichten dat het pakket er nog niet was. Kies een andere bezorgdienst. Dit kost u business!

Prima kwaliteit En vlotte levering

Zie boven

Perfecte levering

De levering was perfect op tijd (snel), keurig ingepakt en voldeed aan alle verwachtingen.

152-154 Breestraat

Leiden 2311 CX