Goede producten

Aloe Vera gel werkt goed op mijn stifwisseling

Aloe Vera gel zorgt bij mij voor een goed doorlopende stofwisseling en rustige darmen. Een bestelling wordt op werktijden direct afgehandeld en binnen één werkdag geleverd. Dat is al jaren zo. Fijn.

heel goed

goede service en fijne produkten

Prima geregeld

Zeer snel ontvangen. Aloe Vera Gel om in te nemen.

Aardig product

Heb de propolis crème en de aloë vera gel uitgeprobeerd, opzich prima producten voor het lichaam maar helaas droogde mijn gezicht er juist van uit! Heb snel last van rosacea en dit werd dan ook erger na het gebruik van deze producten! Vind de vanille geur in de crème ook erg overheersend! Wel mijn complimenten voor de snelle levering!!!

Reactie van het bedrijf

Met 4 dagen kun je helaas weinig zeggen over deze huidziekte. Van aloë producten is bekend dat je ze langere tijd moet gebruiken omdat het lichaam (en de huid) in het begin zeker een tegen-reactie kan geven. Gun de producten wat tijd zodat uw huid kan wennen aan de aloë. Dank u wel voor uw feedback.

Positief

Correcte afhandeling.

Prima product

voor vele manieren toepasbaar zoals tijdens het zonne en ook erna ook omgezichts veroudering tegen te gaan na dat je een soort scrub behandeling heb gedaan, en na het scheren nat of droog dit doe ik ermee.

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor de fijne feedback!

Fijne nette levering, Precies wat ik graag wilde

Tevreden

Al een paar jaar tevreden met de Aloe huidgel.

Super kwaliteit!

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van de aloë vera en noni juice. Ik heb vaker bij jullie besteld en de aloë vera juice helpt bij het verminderen van een reactie op zonneallergie/warmtebultjes. Sinds ik noni juice drink wordt ik minder snel ziek (als ik een verkoudheid voel opkomen zet het niet zo erg door als in het verleden, en voel ik me na 1-2 dagen alweer beter) dus helpt het mijn immuunsysteem. Het enigste minpuntje is de fles van de noni juice, ik had een snee in mijn duim en begreep niet waar het vandaan kwam, tot ik zag dat er een hele scherpe rand aan de dop van de noni juice zat dat precies op mijn snee paste. Ik zou nog meer tevreden zijn als de noni voortaan ook in een plastic fles zoals de aloë wordt geleverd (ook de aluminium dop wordt snel vies/zwart). Verder zijn de levering en service super!

Verzint is goed ontvangen

Product tot zover goed bevallen

heel goed.

Zoals elke keer weer probleemloos!

Goede kwaliteit en snelle levering

De producten zijn van goede kwaliteit, ik gebruik het al een paar jaar

I LOVE NONI

BEST PRODUCT EVER , I LOVE IT

Mijn klanten adviseer ik Aloe Vera van Ecolife

Als productontwikkelaar van Phitex® krijg ik vaak vragen van klanten hoe zij hun skincareroutine kunnen verbeteren. Ik adviseer hen (al 10 jaar) te 'downsizen' met de vaak uitgebreide en overbodige skincareroutine en ECHTE aloe Vera te gebruiken. Deze is van Ecolife®. Dit product klopt in alles en is echt. Geen aangemaakte Aloe Vera poeder en Holland en Barrets rommel, maar zuivere kwaliteit van een bedrijf dat echt achter zijn product staat. Zelf gebruik ik geen uitgebreide gezichtsverzorging, alleen Phitex® en de Aloe Vera van Ecolife®. Ga zo door Ecol;ife!

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw mooie review. Tevreden gebruikers, daar doen we het voor. Merci!

behulpzaam

Ik ben het gaan gebruiken, op aanraden van een ortholomeculair therapeut. Het biedt ondersteuning op maag-darm-lever en helpt verzuring verminderen, zegt zij. Het heeft een betere bescherming van mijn huid gegeven...

Topproduct besteld

Top.!!

Alles ging goed, levering was netjes op tijd aangeven en geleverd. Betreft mijn producten de Aloe gel en Noni juice wat ik heb besteld, ik ben ze een paar dagen maar aan gebruiken. Dat is net te kort om effect te kunnen waarnemen. Maar ik hou jullie op de hoogte!

Lijkt een prima product

De houdbaarheidsdatum is weg gekrast, waardoor ik twijfel of het niet over datum is en of ik het wel moet gebruiken?

Dat is nog eens bio Aloe Vera sap

Verschillende merken heb ik geprobeerd en Ecolife smaakt ook echt naar aloe vera. Ook merk ik binnen enkele dagen al een effect op de maag. De juice heeft geen conserveermiddelen. Alleen wat toegevoegd citroenzuur. Perfect. Vlotte verzending ook.

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw feedback. De juice is 100% natuurlijk en bio. Mvg. Team Ecolife

Uitstekende service!

Gebruik het product ook als verkoeling op de huid. Werkt goed!

Hele fijne producten en uitstekende service

Snelle levering, keurig verpakt

Fijn

In het begin nogal sceptisch. Maar ik had de bestelling zo snel binnen en de kwaliteit van het product is geweldig. Ik zal zeker opnieuw bestellen!

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering , ben zeer verrast met de goede kwaliteit.

De aloë vera met pulp bevalt ons goed.

Wij hebben altijd een fles in de koelkast. Helpt bij constipatie, diarree, en indigestie. Jammer dat het via post NL komt. Zou liever hebben dat je de datum van bezorging zelf kan kiezen.

Reactie van het bedrijf

U kunt een afleverdatum en een tijd kiezen bij het bezorgen/ afleveren op de website. Mvg. Team Ecolife

Over STS Aloe Vera Products & Health Supplies BV

Ecolife Aloe vera Products - Al meer dan 23 jaar in Nederland. Producten voor een gezond lichaam op basis van zuivere Aloë vera gelei uit het binnenste van het blad. Alle producten hebben als 1e en hoofdaandeel Aloë vera die wordt geoogst van biologische, halal, kosher en NON-GMO plantages. Ook goed voor uw dieren (hond, kat, paard enz). Premium kwaliteit Aloë vera - Ecolife!